Restaurant Blanduziei (inchis)

Vizualizari 2.609 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Localizare Restaurant Blanduziei (inchis)

Academiei 2, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Restaurantul e mizerabil iar ospatarii sunt de o obraznicie si nesimtire cu adevarat rare chiar si in Romania. In plus muzica e oribila si mult prea tare. A se evita !

Reply

Ingrozitor…nu inteleg de ce ai mai platit in conditiile de fata! Cu toata graba nu trebuia sa platesti nimic.

Reply

Cel mai prost restaurant, cea mai mare bataie de joc… Chiar azi am patit-o. Imi era foame si am intrat acolo cu gandul sa mananc o ciorba de vacuta, care era chiar la meniul de pranz cu ficatei si piure la felul urmator. mare greseala! Ciorba de vacuta a venit destul de repede, dar cum a venit asa a si plecat.Nu am putut sa o mananc de sarata ce era, asta pentru ca era carnea stricata si trebuia sa ii puna ceva sa acopere gustul. I-am spus ospatarului ca e sarata si mi-a luat farfuria, s-a dus la bucatarie sa schimbe ciorbele, s-a intors spunandu-mi ca probabil mancam noi fara sare si ca ciorba e ff in regula, chiar el a gustat. I-am spus sa ne faca nota, ca platim ciorbele si plecam dar mi’a spus ca nu poate sa faca asta si ca trebuie sa aduca si felul urmator, sau il pune la pachet (trebuia sa platim tot mai pe scurt). Am zis sa ii mai dau o sansa sa aduca felul urmator, vine in 2 minute cu ficateii cruzi, atentie! Nu in sange, erau pur si simplu cruzi, curgea sangele din ei si un piure din fulgi de cartofi oribil. L-am intrebat daca el poate sa manance asta si pe un ton foarte obraznic, mi-a zis ca am eu ceva pentru ca nu mi-a convenit nimic de cand am ajuns. Fiind presat de timp am hotarat sa platesc si sa plec fara sa fac vreun scandal si fara sa ma ating de manacare aia oribila, facuta in bataie de joc. Sper sa citeasca cat mai multa lume si sa se fereasca de acest restaurant. Nu merita nici un pahar cu apa sa bei la ei. Numai bine!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× one = 7Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,