Restaurant Burebista Vanatoresc

Vizualizari 10.186 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 8 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt32221

Spre deosebire de restaurantul Burebista de pe Mosilor, de care am impresia ca dlui Tanasescu nu-i mai pasa catusi de putin, pe Burebista Vanatoresc pare sa-l ia foarte in serios, si bine face! Am inteles ca si Villa Rodizio e tot a lui si acolo bataia de cap e si mai mare, e de inteles sa nu reuseasca sa le faca chiar pe toate... Din cate stiu eu, restaurantul de pe Batistei, de langa Teatrul National, in fostul sediu al ARLUS-ului, a fost primul restaurant Burebista deschis, si nu era "vanatoresc" atunci. Amenajarea e spectacloasa, foarte coerenta si de efect. Restaurantul e destul de mare si e bine impartit. Bucataria e romaneasca traditionala, cu multe feluri de vanat. De fapt, cu mult, mult prea multe ca sa crezi ca poate fi ceva de mare calitate si fara congelate si semipreparate acolo. Sa creada cine vrea ca poti tine stocuri proaspete pentru 160 de feluri, toate a la carte! Ce am mancat noi a fost destul de rezonabil, desi toata carnea, de orice fel era ea (caprioara, mistret, urs) era mai tare decat a fost cazul. Si cel putin un sos cred ca era dintr-un borcan pe care scria ceva cu "... Ben" pe el. Deci, daca nu aveti pretentii de mari rafinamente culinare (fie ele vanatoresti sau de orice alt fel), ar fi bine sa faceti o vizita la Burebista Vanatoresc. Decorul e placut, lume este, de mancat se gasesc destule intre atatea feluri, cu putin noroc. Unele preturi sunt mari, probabil ca sunt calculate ca si cum produsele respective ar fi chiar proaspete... (GB)

Localizare Restaurant Burebista Vanatoresc

Batistei 14, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Nerecomandat din cauza serviciilor proaste, a preturilor colosale si a gamei foarte restranse de produse disponibile din total meniu.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six + 2 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,