Restaurant La Anghel (inchis)

Vizualizari 5.418 Vizualizari 
Comentarii 10 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 7 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Barbu Vacarescu 129, BUCURESTI


0734.882.486, 0724 526 140

Site detalii

Galerie Foto

Localizare Restaurant La Anghel (inchis)

Barbu Vacarescu 129, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Constantin George Marius July 17, 2013 at 12:17 pm

Va pot promite ca se va schimba absolut totul la acel Restaurant. Eu o sa fiu noul administrator si patron si voi schimba infracstructura , angajati, bucatari absolut totul.
O sa fiti surprinsi de cum se va schimba si ce clientela aleasa o sa fie

Reply

Am avut citeva petreceri acolo. Pot sa spun ca daca nu-l compari cu localuri consacrate si vrei ceva retras, este un loc potrivit. Ne-am simtit foarte bine in primul rind ca, fiind afacere de familie, esti foarte bine tratat. Mincarea a fost buna de fiecare data. Va recomand saramura de peste si pastrama de berbecut. Este un local care se preteaza si la petreceri pentru copii, holul face toti banii…copiii numai pe acolo stau:)). Cu siguranta vom reveni.

Reply

pe draq mancare buna….va spun eu cum sta treaba acolo!!!!ciorba o tine si 2 saptamani(k sunt si prosti, in lok sa faca in cantitati mai mici face ditamai oala)carnea la fel cand ii xpira termenu il schimba iei pune unu mai lung…si tot asa nu o sa le mai mearga mult va zik eu

Reply
    florentina udrea March 7, 2012 at 8:22 pm

    esti sigur???
    eu am mancat de multe ori acolo si m-am simtit foarte bine, mancarea e foarte buna..tu esti fraier, ai intrat tu in bucataria lor sa vezi ca tine ciorba 2 saptamani?

    Reply

Anonymus sti care e faza?..nu e vina restaurantului ca aveti voi stomacul sensibil;)
Deci daca mancai altceva..banuiesc ca ti`ai luat burito nu pateai asa ceva.Data viitoare cand postezi gadeste-te la stomacul tau si al iubitei tale nu la mancarea de la restaurant.Good luck!;)

Reply

am mancat si eu acolo cu vouchere si nu am patit nimic ba mai mult am fost sa mananc la pranz si mancarea a fost foarte gustoasa

Reply

anonimus, oferta “mexicana”?! ca avem si noi vouchere din alea si prefer sa le arunc pe ele in Wc, decat sa …stau eu acolo:)))

Reply

Va sfatuiesc sa stati acasa,am fost cu prietena mea prin fundeal si a doua zi am stat toata ziua pe wc cu dureri groaznice de burta ,si cand ma gandesc ca au fost aprp 1000 de persoane .

Reply

Un restaurant cu ambianta placuta,mancarea pot spune ca este mai buna ca la mama acasa.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


one + = 7Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,