Restaurant Crama cu Bere

Vizualizari 3.727 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Calea Victoriei 48-50, BUCURESTI


021.312.10.48; 0733.982.373

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt32192

Crama cu Bere e un mic local de subsol in Pasajul Victoriei, vizavi de Palatul Telefoanelor. Probabil ca traieste mai mult din terasa de pe timpul verii, pentru ca iarna nu are multi clienti, desi mancarea e rezonabila si foarte ieftina. Meniul romanesc e cel obisnuit, putine sanse de surprize foarte placute. E de mers la Crama cu Bere daca sunteti in trecere si vreti sa mancati ceva rapid, fara pretentii si fara sa va faceti probleme din cauza banilor. (GB)

Localizare Restaurant Crama cu Bere

Calea Victoriei 48-50, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Nu recomand aceasta locatie.

Am achizitionat vineri un voucher: “Degustare de bere cu 8 sau 16 sticle si platou cu preparate calde la Crama cu Bere de la 49 RON! 4 marci diferite de bere si multa distractie!” , apoi am sunat sa fac rezervarea pentru sambata si ma informeaza ca este un botez in ziua respectiva. Revin mati cu o noua rezervare pentru sambata urmatoare. Invit amicii in oras, ajung la local si mi se comunica faptul ca nu am nici rezervare si nici produsele din voucher nu le au pe stoc (adica crama cu bere nu are bere!!!!!), nici un ne pare rau, va reprogramam, puteti reveni, etc ….NU RECOMAND!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three + 8 =Taguri: , , , , , , , , , , , ,