Restaurant Golden Fish

Vizualizari 2.961 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Mantuleasa 40, BUCURESTI


0726.318.463, 0736.927.442

Galerie Foto

Pe larg

Recuperati chelnerita si inchideti restaurantul!
Cred ca de vreun an de zile nu mi-a mai fost dat sa vad un restaurant atat de prost. Si prost din toate punctele de vedere, cu o singura exceptie, o chelnerita adorabila.Eu ma dusesem, de fapt, la restaurantul Decameron, care a luat locul lui Ibrail, insa am aflat ca si acesta (adica Decameron) a disparut si i-a luat locul un altul, Golden Fish, acum o luna, in martie 2013. Mi-am zis ca tocmai bine, mai ales ca la intrare erau tot felul de lozinci bombastice despre mancaruri traditionale romanesti nemaivazute, pesti si fructe de mare (asta o fi fost legatura cu numele actual) si cate si mai cate. Am intrat si am gasit fostul Ibrail absolut neschimbat, insa intr-o stare de degradare si de delasare vizibile. Nu mai descriu locul (adica noul restaurant, Golden Fish), e suficient sa luati desrierea pe care am facut-o lui Ibrail si sa adaugati cativa ani peste ea fara nicio intretinere sau reparatie. Pe scurt, locul arata destul de prost, neingrijit, saracacios. Meniul noului restaurant Golden Fish e foarte lung, cu de toate, mancaruri romanesti. Si gatite, si fripte, si prajite, si cu peste si cu carnuri de toate felurile. Am luat o gustare cu un nume care facea trimitere la peste si fructe de mare. Icrele au fost oribile, somonul prost, ceva cu salata verde si firimituri de creveti si inca ceva a fost la fel de proasta. Painea proasta si ea. Micii de nemancat. Bine ca au fost prosti la gust si nu i-am mancat, pentru ca... citeste tot
Localizare Restaurant Golden Fish

Mantuleasa 40, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
daca este tot ibrail, ulterior decameron, iar acum golden fish, adica aceeasi marie cu alta palarie, nu ma mira nimic din spusele d-lui Butunoiu. un restaurant cu potential, dar care esueaza lamentabil la capitolele servire si mancare. se pare ca nu au invatat nimic din experientele trecute.

Reply

Comentariu de cacat.
Adica ai fost sa gasesti un restaurant (Decameron), ai gasit altul (Golden Fish) si era amenajat ca cel dinainte lui (Ibrail). Nu prea merge….
Referitor la mancare, inteleg ca e posibil sa nu fie bune icrele sau preparatele din peste…. dar painea si micii!?!? Prietene…. e paine….
Chelenrita era adorabila (probabil ca arata bine), chelnerul era trist (nu te interesa ca era amabil….. sa inteleg ca mai bine era badaran si cu zambetul pe buze). Si totusi chelnerita era trista sau nu? Sau nu ai remarcat ca te uitai in alta parte a corpului…?
Plus ca in final spui ca toti ceilalti clienti mancau cu placere…. chiar nu ai mai gasit nici unul sa strambe din nas? Probabil toti sunt prosti si tu esti destept.
Repet: comentariu de cacat.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 1 = fiveTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,