Restaurant Hanul Veseliei (inchis)

Vizualizari 8.129 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt39172

Hanul Veseliei e un restaurant romanesc fara complexe. A luat locul Sexy Club-ului de langa Marriott in urma cu mai multi ani, la parterul unui bloc comunist (din acelea noi, "de lux"), un spatiu foarte mare, amenajat butaforic, in genul kitsch-ului cu mare priza la straini. Au si program, se pare ca in fiecare seara, cu cantareti familiari unei anumite categorii de public. Meniul, romanesc si cu multe feluri traditionale (taranesti) e lung, sa fie spre 150 de feluri. Ce am primit noi a fost destul de bun, feluri muncite, oricum, nu am recunoscut nimic din "meniurile traditionale romanesti" de la majoritatea restaurantelor bucurestene care isi atarna aceasta eticheta de gat, adica resturi de la supermarket puse in farfurie dupa o trecere-fulger prin bucatarie. Hanul Veseliei e, deci, unul dintre putinele restaurante bucurestene cu bucatarie romaneasca la care mancarea se apropie de cea pe care o stim doar din vacanta, daca avem norocul sa mergem la tara. Preturile sunt rezonabile, chelnerii au fost amabili, dezinvolti si veseli. Cu plata a fost o adevarata aventura, ca sa platesc cu cardul a trebuit sa ma duc in bucatarie, pentru ca acolo era POS-ul. Am stat aproape un sfert de ceas intre bucataria calda si spalatorul de vase pana sa fie indeplinite toate formalitatile, nu fara incidente si acelea, pe care nu le mai descriu insa. In concluzie, la Hanul Veseliei am gasit mancare romaneasca buna, insa m-as mira foarte tare sa nu fie si lucruri proaste printre cele 150. Insa noi am avut noroc, si nota de la mancare e data in consecinta. Puteti sa puneti Hanul Veseliei pe lista restaurantelor bucurestene cu bucatarie de referinta, sansele sa nu va inselati sunt destul de mari. Oricum, si pentru ca optiunile sunt foarte, foarte limitate in orasul acesta... (GB)

Localizare Restaurant Hanul Veseliei (inchis)

Calea 13 Septembrie 108-112, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
mancarea este foarte proasta , bucatareasa mihaela lasa de dorit, imi aduce aminte de grasele sleioase din taberele scolare nu recomand!!!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− two = 2Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,