Restograf – Monografia Restaurantelor Bucurestene

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Restaurant La Cocosatu

Vizualizari7.265 Vizualizari 
Comentarii13 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: 50-100 RON
Chef: Nea Sandu (Cocosatu)
Proprietar: Ion Oita
Evaluarea Restograf
(Jan-09)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor 
(20 voturi)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Neagoe Voda 52, BUCURESTI

Parcare: Dificultate medie

021.232.87.96

www.lacocosatu.ro


Pe scurt

La Cocosatu e un restaurant (o terasa acoperita, mai degraba) celebru pentru micii si gratarele sale, in apropierea Aeroportului Baneasa. Numele ii vine de la bucatarul sef (Nea Sandu) care detine o reteta secreta pentru micii de la Cocosatul si pentru care dl Oita il plateste cu 2,500 de Euro pe luna. Atmosfera de restaurant de cartier, nici prea amenajat si nici prea curat, place clientilor, inclusiv multor oameni subtiri care fac din cand in cand drumul pana prin locurile virane ale Banesei, mai ales vara, ca sa manance micii, cartofii si carnatii lui Cocosatu si sa bea bere. Mancarea e destul de buna, o parte dintre produse cu siguranta nu sunt luate de la supermarket. Atmosfera e vesela, la cocosatu sunt clienti mai tot timpul zilei. Cei mai multi mananca mici si nu putini pleaca de la Cocosatu cu cate o punga in care au pretiosii carnaciori pentru colegi si prieteni. Dl Oita a avut inspiratia sa nu incerce sa faca din restaurantul Cocosatul altceva decat este si decat ar putea fi, si au castigt si el si Nea Sandu si Bucurestenii. (GB)

Recenzii & Articole

Patronul restaurantului La Cocosatu', Ioan Oita, a fost gasit spanzurat   
(Dec 2011)

Ion Oita, 64 de ani, a fost gasit spanzurat intr-o anexa a localului. Stirea completa pe www.wall-street.ro...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant La Cocosatu

Neagoe Voda 52, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise


O mizerie de restaurant..EVITATI acesta locatie chiar daca muriti de foame !!
Pe langa faptul ca mancarea si servirea este mizerabila, am fost JEFUIT de banii din portofel pe care il aveam intr-un rucsac agatat de spatarul scaunului.Trage-ti voi concluziile… Deci daca vreti sa aveti senzatii tari in acea groapa ordinara macar sa aveti grija la telefon ,portofel si alte valori.

Reply

Ma de ce sunteti nesimtiti si nu dati salariile oamenilor?(500ron ospatarii–400ron picolii).Mai bine asa ca si-au dat oamenii de pe o tura demisia…a? Doi”patroni” in frunte cu ma-sa(babau) isi bat joc de oamenii care le baga bani in buzunar la asa zisi sefi, 3 prosti….baaa va vede nea Ion din cer,jegilor.
Ce salarii sunt astea paduchiosilor aveti masini de lux si nu va permiteti ,a? Mare control o sa aveti din nou parlitilor, scoateti-va gandacii din bucatarii si frigidere. LUMEEEE ca sa stiti si voi cine sau ce este bodega LA COCOSATU. Urmatoarea tura o sa vina la voi(sef George)asa il skeama pe “sefu”(o aberatie de sef), sa-si dea demisiile sa va lase in curu’ gol,poate gasiti o funie si voi… CUM LASATI MA OAMENII FARA BANI DE SARBATORI? Auzi lumeeee LUNILE DECEMBRIE SI IANUARIE NU PUTEM SA VA PLATIM SALARIILE(vezi mai sus). Vreti sa stiti dragilor ce suma scotea bodega pe zi din vanzarile lor: pababibaaaa intre 6000-10000 ron. BANI CARE NU SUNT JUSTIFICATI LA FISC (ooops… fac nota catre ei(fisc) ca avem legaturi). Nu ma credeti? Stiu fiecare colt din bodega aia….. Va urma!

Reply

Buna ziua,nu credeam ca chiar tot ce este scris pe forum este adevarat.Referitor la asa zisul ,,restaurant”LA COCOSATUL,am urmat la experiente neplacute.Nota de plata,dubioasa,as dori sa-mi explice cineva nota atachata,daca poate.Poate OPC-UL,daca exista,ca vad ca situl este plin de nemultumiri. Cafeaua a fost 10 ron dar..doar una s-a numit cafea,cealalta era mult mai aproape de ceai negru..Nemultumiri cu carul dar cine sa rezolve ceva !

Reply

pe 16 iunie 2013 am mancat mici la cocosatul asta..nespalat..unde am facut o salmonela de am zis ca mor..mai spalativa pe maini dupa ce va stergeti la fund..ar trebuii sa va pun sa platiti suferinta mea..am vazut moartea cu ochii..rusine sa va fie..dati va cu firma in cap..sufar si acum de trei zile de cand am mancat ..sigur nu mai calc pe acolo vreodata..a fost prima si ultima oara..si am va fac reclama peste tot negativa normal..o sa trimit si opc ul acolo..sa faca o verificare a marfii..despre faptul cum o manuiti si o gatiti!

Reply

Calitate proasta a micilor (nefacuti si plini de bicarbonat)! In plus, cand am cerut nota, nu mi s-a dat bon fiscal (aviz garda financiara)! Concluzia: evitati restaurantul (daca nu vreti sa va imbolnaviti si sa mai fiti si furati pe deasupra)!

Reply

Nici nu este cazul sa discutam despre servicii. Comentam numai despre celebrii mici: nu mai sunt ce-au fost…
Eu am prins perioada de glorie a micilor si pot face comparatia cu calitatea de astazi.
Din amintirile mele, Nea Sandu Cocosatu’ prepara mititeii la vecinii din coltul strazii, insa a fost “ofertat” de Nea Oita prin anii 1995 si a mutat taraba o casa mai incolo, unde s-a si deschis Restaurantul Florio (parca asa e numele…)

Reply

am mancat 5 mici si am ragait 10. Bicarbonat cu galeata.

Reply

Serviciu slab, inghesuiala mare. Cu specific totusi!

Reply

Mie mi-a placut aici, pacat ca stau departe de zona! Au un salonas pt. nefumatori extrem de civilizat. Mancarea a fost foarte buna, micii intr-adevar deosebiti. Am incercat si o delicatesa din ficat de rata pe jar, cu sos de fructe, care s-a dovedit a fi minunata, iar pretul – corect (50 lei). Am avut parte de o servire plina de respect si atentie. E de recomandat, cel putin nefumatorilor: e deasupra multor restaurante din Bucuresti.

Reply

    Zi-mi si mie ce tragi pe nas ca vreau si eu. Tu esti sanatos la cap omule ?!! sau ai niste gusturi de tzaranoi nespalat.

    Reply

cea mai proasta servire din Bucuresti!! Mizerie si furt pe fata!! preturi mari si chelneri obraznici si nesimtiti!!

Reply

Micii sunt praf, cartofii reci, ospatarul te fura la nota. Am fost de 2 ori, dar nu mai calc.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× seven = 42




Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


4.320.153 vizite
din 1 martie 2011