Restaurant La Gil

Vizualizari 15.828 Vizualizari 
Comentarii 29 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 17 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
B. Aerogarii 21, BUCURESTI


021.232.91.05, 021.232.36.51

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt37239

La Gil e un fel de restaurant cu care bucurestenii mai delicati din centru sunt putin obisnuiti. Dl Gil (presupunand ca el e proprietarul) a pus mana pe o bucatica de Bucuresti, in Baneasa, in stanga aeroportului, pe bulevardul Aerogarii, vecin cu La Cocosatu. A construit acolo un mic motel, o parcare foarte mare si restaurantul, mare si el, cu o curte imensa in spate.E posibil ca si alte acareturi din zona sa fie tot ale lui, sau sa aiba legaturi cu el. Restaurantul e mare, dupa cum am spus, are si o mica terasa acoperita pe o parte, iar in spate, destul de bine adapostita de zgomotosul bulevard, e o curte foarte mare, cu multi copaci, cu verande, teren de joaca pentru copii si chiar si un loc amenajat pentru adorabilul catel al stabilimentului (cel din poza). Afara, chiar pe bulevard, au si un gratar cu mici, de unde oamenii si-i pot lua direct pentru acasa. Amenajarea si decorurile (mai ales cele ale terasei) sunt facute mai dupa standardele zonei, nu seamana prea mult cu cele pe care le vedem adesea in centru, chiar si in restaurantele mici. Meniul e imens, eu am numarat 260 de feluri intr-un meniu cu 25 de pagini mari (numerotate!), dintre care 22 cu feluri de mancare! Dupa cum era de asteptat, o buna parte dintre mancarurile pe care le-am primit la Gil au fost proaste, semipreparate ieftine de la supermarket (recunoasteti carnaciorii cu floricica la capat, fara indoiala...). Am primit si cate ceva ce parea facut de ei, in bucatarie, cu ceva munca in plus, cu un gust oarecum acceptabil. Noi am incaput pe mana unei doamne chelnerite care ne-a binedispus teribil; neobosita si vorbareata foc, ne-a povestit de fiul ei din Germania, cum a facut ea o operatie grea in septembrie si cum s-a ingrasat brusc dupa aceea, cat de frumos se poarta patronul (dl Gil?) cu ei, ca altfel nu ar fi ramas atata amar de vreme acolo (e de 16 ani la Gil, cel mai vechi angajat), si cate si mai cate... Preturile sunt rezonabile La Gil, clienti am vazut ca au. De ce a ales dl Gil sa faca mancare multa si proasta, e un mare mister pentru mine. Insa pare sa fie vechi, foarte vechi pe piata, asa ca sigur stie el ceva ce eu nu stiu... Maui ales ca La Gil nu e singurul lui restaurant, mai are unul, pe aceeasi strada, Nostalgie se cheama. Si apoi, dupa cum se vad lucrurile in parcare, dlui Gil nu pare sa-i mearga deloc rau... (GB)

Localizare Restaurant La Gil

B. Aerogarii 21, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Jalnic, am fost cazat La Gil… Cazare varza, mizerabil, mâncare la fel. La micul dejun am comandat de pe un meniu ponosit o omleta care efectiv putea a raned, probabil uleiul nu a fost schimbat de săptămâni întregi.

Reply

Si o bodega e mai eleganta decat acest restaurant cu ospatari libidinosi …m am asezat cu iubita la masa si dupa ce am comandat ne am trezit cu un maidanez la masa…cand i am spus ospatarului sa l dea afara raspunsul lui a fost sec…dar nu i cainele meu..nu mai trec 3-4 min si apare un nene la masa care intreaba daca dorim sa cumparam niste tablouri…⁉️⁉️⁉️Un restaurant de tot cacatul…mai bine mergeam la mc donalds….nu recomand mizeria asta de reataurant

Reply

Ce am scris este valabil si pentru jegul de SiR si inca am vorbit prea frumos va faceti evenimente beti pana cadeti in cap va pisati pe voi de la atata bautura va mai ia si salvarea de boschetari ce sunteti si dupa cica voi sunteti nemultumiti de serviciile oferite de domnul GIL care si-ar da si viata sa fiti multumiti deoarece asta isi doreste cel mai mult ca toata lumea sa fie multumita pentru ca daca toata lumea e multumita si el la randul lui este linistit asa ca un singur cuvant pentru ANONYMOUS s SIR si toti carcotasii care comentati prost JET!!!!!

Reply

Buna seara! Mai ales domnului sau doamnei ANONYMOUS care a fost dat afara deoarece a FURAT cat a putut si,si-a hranit familia din ce zice ea/el ca se intampla! Normal ca inventezi chestii ca sa te razbuni pentru ca iti era foarte bine acolo unde domnul Gil pentru ca este un domn ti-a dat si pee gura si pe nas adica v-a dat! Sunteti niste jeguri ale societati! Cum credeti voi ca ar tine domnul Gil 6 saloane care sunt ful tot timpul daca mancarea si servirea ar fii proasta? oamenii vin incontinu de ani de zile sunt clienti fideli care fac petreceri non stop acolo cererile sunt atat de multe incat nu face fata! si in legatura cu nunta minti cu nerusinare ca nu este nimic adevarat din tot ceaa ce ai spus eu ma duc acolo de ani de zile si nu am intampinat nici o probema de genul…..si referitor la dansatoarele de oriental nu stiu daca sti sa faci o comparatie itre a te freca si a dansa profesional,elegant,cu bun simt fetele acellea sunt de peste 7 ani acolo si toata lumea le apreciaza pentru toata atmosfera care o intretin acolo! esti de o rautate incat nici pamantul nu o sa te inghita!!!! oricum e un dumnezeu sus si o sa aiba agrija de tine

Reply

Ce ofera gil sunt viermi în salata, par in mâncare tacâmuri murdare , ospătari care lasa de dorit . NU Nu FACEȚI evenimente la gil baga meniuri in plus .Nu stiu cum sa pun poze cu viermi si filmări

Reply

Servirea Oribila !Doar am luat masa de pranz acolo. Ne-a servit un ospatar pustan slinos si plin de bube.

Reply

Am avut nunta acolo anu asta deci pot spune doar in singur lucru fugiiiiiitiiii de localul asta e o porcarie si patronu un tigan nemerniv

Reply

BEBE&LIDIA
Am facut revelionul anul asta la gil recidivand dupa un alt revelion facut acum 3 ani.
Promit ca nu o sa mai revin niciodata.
Totul a fost de proasta calitate, mancare, bautura antren.Nu sfatuiesc pe nimeni sa faca gresala facuta de mine.

Reply

nunta noastra facuta acum doi ani la acest restaurant a fost foarte reusita, din toate punctele de vedere. Iar referitor la bauturi si la tot ce ofera cred ca este cel mai bun pret pe meniu din Bucuresti contrar carcotasilor care au platit nu stiu ce vin sau suc si au primit altceva.

Reply

    “carcotasii” :)…fum fara foc…Ca sa stii…vinul este pus in sticle din pungi, doar la prezidiu se serveste sigilat, “Campari-ul”, este de fapt Aperol.Bauturile se plimba de la o nunta la alta (tariile).Mancarea;peste=pangasius, sarmalele=pastrate de la alte nunti(din debarasari) si recirculate.Mezelurile de la magazinul lui de langa restaurant, pe cale de expirare bineinteles, doar nu o sa-ti dea dumitale proaspat si arunca restul, nu?Si acum, spune-mi dumneata, merita atatia bani o mizerie din asta?Ai avut dumneata 6 ospatari cati promite el?Cata tarie se bea la o nunta? Cafea facuta ;a oala si tinuta la cald pe nivel in cafetiere.OSPATARI, nu copilasii aia care te-au servit pe dumneata.Mancarea “gratuita” de Vineri :)…o platesti dumneata dupa nunta, stai linistit.Eu ti-am punctat cateva lucruri,mai sunt multe de povestit.Asa ca, nu mai lauda,( probabil in necunostinta de cauza, poate esti prieten cu patronul cine stie)deoarece prin lauda ta si altii vor cadea in capcana si odata ce esti l nunta poti sa reclami ce si cui vrei, ca de contramandat nu mai poti sa contramandezi.

    Reply

Am facut nunta de curand la gil si pot sa zic ca sunt mega dezamagita ….
1.Mancarea a fost incredibil de proasta fata de ce-a de la prezentare.(rece,putina mancare in farfurie.friptura de porc avea zgarciuri si nu puteai sa o manaci.
2.Mi-au gresit tortul, au facut alta compozitie,si au pus pe farfurie ffff putin, felia de fort a fost subtire cat pieptul de pui. + ca mi-a ramas jumatate de tort la el si au fost persoane care au mai cerut si au spus ca nu mai poate sa le dea.
3. O mizerie de nedescris in spate pe unde se aduce mancarea si unde se face.
4. Ospatarii erau niste copii de 15 ani care mai aveau si cosuri pe fata …. am avut 3 ospatari la 9 mese si abia au facut fata.
5.Cameramanu si fotografu au fost praf, nu au filmat tot ce trebuia, pozele mi le-au scos naspa, au scos poze cand ma stranbam si aveam ochii inchisi …
6.Bautura din bulgaria bineinteles.
7.Am avut 85 de meniuri scoase la inceput, dar la friptura mai plecase lumea si cred ca mai am avut 15 fripturi care i-am spus sa mi le dea si a zis ca nu poate ca nu stiu ce.
8.Jumatate de tort a ramas la el

Una peste alta sunt foarte dezamagita de nunta mea. Locatia a fost frumoasa dar serviciile praf.
Una a fost la prezentare si alta sa oferit.

Reply

nu se fac nici carti de munca se lucreaza la negru

Reply

inseamna ca nu sti cum trebuie sa arate o bucatarie dar cu siguranta daca intri in acea bucatarie iti schimbi impresia

Reply

Buna seara tuturor.

Multe dintre comentariile enumarate mai sus, lasa de dorit. Ma intreb cum de unii stiu cum arata in bucatarie ? doar nu au fost toti bucatari sau ospatari, in caz contrar, toate persoanele sunt fosti angajati la gill si s-au gandit ca astfel pot lasa o impresie proasta despre restaurant.

Parerea mea personala, anul trecut in 2013 am petrecut nunta alaturi de sotia mea. Evenimentul a fost foarte bine organizat, Dnul Gil s-a asigurat ca nu avem minusuri sau ca ne lipseste ceva.

Totodata prezenta domnului Gil ne-a ajutat sa sincronizam fiecare moment in parte.

Mai pe scurt, conditiile foarte bune, localul foarte frumos, ospatarii foarte atenti, iar Domnul Gil foarte respectuos si amabil.

Pe minus, au fost cateva chestii marunte dar nesemnificative, nimic in privinta vinului, a bauturii sau a mancarii, ba dimpotriva.

Cu alte cuvinte, eu unul personal, Recomand cu caldura tuturor !!

Stefan.

Reply

    am sa-ti pun un comment al meu de mai sus si cu ici adaugiri la inceput, pentru astia de recomandati, nu imi dau seama de ce vreti sa faceti rau.Poate esti tu bun prieten cu Gil :)in bucatarie se poate cobori oricand, cine sa te opreasca, fetitele si baieteii care servesc?Normal ca Gil e atent..cand are un/doua nunti, dar cand are cinci, cum mai este atent cu tine? :)te-ai gandit tu ca-s toti fosti angajati care vorbesc de rau restaurant-ul.In opinia ta, sa vezi mizeria din bucatarie iti trebuie neaparat o diploma de bucatar sau de ospatar :)esti si un tip cu gandire logica…stii de eemplu ca ospatarii fac curat la grupurile sanitare, ca femeie la vase rareori exista???ce spun eu se poate verifica…in orice zi normala de restaurant ospatarii fac curat la WC-uri…asa ca prieten al lui Gil las-o mai moale cu recomandarile…am sa mai las un comment anterior, cum am mai zis.Ca sa stii…vinul este pus in sticle din pungi, doar la prezidiu se serveste sigilat, “Campari-ul”, este de fapt Aperol.Bauturile se plimba de la o nunta la alta (tariile).Mancarea;peste=pangasius, sarmalele=pastrate de la alte nunti(din debarasari) si recirculate.Mezelurile de la magazinul lui de langa restaurant, pe cale de expirare bineinteles, doar nu o sa-ti dea dumitale proaspat si arunca restul, nu?Si acum, spune-mi dumneata, merita atatia bani o mizerie din asta?Ai avut dumneata 6 ospatari cati promite el?Cata tarie se bea la o nunta? Cafea facuta ;a oala si tinuta la cald pe nivel in cafetiere.OSPATARI, nu copilasii aia care te-au servit pe dumneata.Mancarea “gratuita” de Vineri :)…o platesti dumneata dupa nunta, stai linistit.Eu ti-am punctat cateva lucruri,mai sunt multe de povestit.Asa ca, nu mai lauda,( probabil in necunostinta de cauza, poate esti prieten cu patronul cine stie)deoarece prin lauda ta si altii vor cadea in capcana si odata ce esti l nunta poti sa reclami ce si cui vrei, ca de contramandat nu mai poti sa contramandezi.

    Reply

este praf din toate punctele de vedere

Reply

daca ati sti ce mizerie este in bucatarie nu ati dori sa deschideti nici macar meniul este o doamna zisa mamaia care coordoneaza tot cica ea este cea mai veche si stie tot dar e praf habar nu are de bucatarie sta cu tigarea in mina si fumeaza in timp ce face preparatele nu se fac carti de munca atentie ospatari nu primesc salari doar spaga care iese seara nu sfatuiesc pe nimeni sa mearga sa lucrezr acolo sant bucatat de 20 de ani nu se poate lucra mizeria lasa de dorit mie de scarba am facut bube la gura credeti ma

Reply

    sarmalele se fac cu 5 zile inainte se framanta carnea intro albie infecta nu se poate asa ceva ce ramane de la mese mancarea ma refer o da a doua zi la celalalt eveniment nu se poate dar asa spune bucatareasa zisa mamaia pacat de salon bucataria e praf jjeeg mare fratilor

    Reply

Buna ,

Am facut si eu nunta acolo in 2012,inainte de eveniment am fost acolo de cateva ori pentru degustare, alegerea vinului, aranjamentele florale…. totul a fost ok. a venit in schimb ziua cu pricina si surpriza …. intram in local si: marturiile de pe mese nu erau cele alese de noi, sucul natural noi in contract am avut Cappy iar pe mese erau ceva sticle de suc din LIDL de 2 lei sticla de 2l,adevarat este ca acestea au fost schimbate imediat dupa ce am sesizat acest aspect. MAncarea la mese… la cei care s-au prins ei ca sunt persoane apropiate de noi ( familie ) mancarea a ajuns calda la fel ca la masa noastra la ceilalti; la peste in contract noi aveam file de salau si la mese s-a servit file de pangasius … bautura la fel la masa noastra sticlele de vin se desfaceau la masa la ceilalti se aduceau sticlele desfacute, iar bauturile de la bar care ar fii trebuit sa contina Vodka Absolut aveu un amestec ce ceva ce numai vodka nu era … Apoi a venit programul artistic…. surpriza ” gratuit ” din partea DL. Gil: MArian Blondu care a venit sa cante niste manele de ziceai ca esti la inmormantare nu la nunta … si era numai cu ochii la invitati sa vada care este mai instarit sa se duca sa ii cante la ureche poate poate … dansatoare orientale care s-au frecat printre mese “cersind” bani de la invitati,ce a fost frumos a fost momentul de nai si chitara. Si vine dimineata ora 6.30 cand marea majoritate o oamenilor prezenti la nunta inca erau acolo, formatia nu mai canta…
Per total nunta a fost reusita datorita oamenilor prezenti care au stiut sa treaca cu vederea aceste lucruri si care au venit sa se distreze si nu sa fie carcotasi.
Sfat pentru cei care vor sa faca nunta acolo:la sfarsit cand ii dati banii pe eveniment , cereti si factura fiscala pentru servicii le prestate .

Reply

salutare,as vrea sa va spun si eu patania mea cu acest gil,patron de restaurant.
acum vreo doua luni am facut nunta la restaurant la gil,mancarea,organizarea a fost ok.dar bautura lasa de dorit,tariile sunt in regula,singura chestie e cu vinul.la mine la masa era un vin,pe restul de mese era alt vin de o calitate mai slaba.
am urmarit ospatarii sa vad ce se intampla,si ce za vezi,
cand aduceau vin la mine la masa,il desfaceau langa masa,cand aduceau la restu de mese,veneau cu el direct desfacut,
apoi am vazut unde tineau vinul,toate sticlele de vin erau desfacute.
am mai auzit de faze din astea dar nu credeam.
concluzia este ca el mi-a luat banii pe vin de 15 lei sticla si mi-a dat vin de 2 lei.
dar o sa aiba o surpriza,pentru ca am un prieten care face nunta acolo peste ceva timp si l-am invatat sa ii ceara sa ii desfaca sticlele de vin langa masa.
asa ceva nu se face domnu gil.

Reply

execrabil! muzica MULT prea tare pentru un salon mic, mancarea de duzina, chelneri indiferenti (si vorim de un eveniment de doar 60 si ceva de persoane).
Muzica pe langa faptul ca era tare, mai era si proasta..cantaretii live nu aveau nici un talent…
Sper sa nu mai calc pe acolo ever!

Reply

Habar nu aveti ce JEG este in bucatarie si in ce conditii ssse pastreaza alimentele si cum sunt INBUNATATITI micii.

Reply

Eu am fost la o nunta acolo si a fost naspa, DJ-ul prost spre inexistent(in afara de vestitii cantareti)si patronul un necioplit, a si tipat la cei care au indraznit sa comenteze.
De ocolit

Reply

MENU-URI DE VANZARE LA GIL
Buna dimineata dragii mei
Abia ce-am reusit sa ma desmeticesc si eu dupa petrecerea de nunta care a avut loc sambata la restaurantul La gil si vreau sa va impartasesc experienta avuta la restaurant.
Am ajuns la restaurant (GIL 2,ETAJ 2)in jurul orei 20.30, deci cu o intarziere de jumatate de ora si cu toate acestea am avut parte de o primire ca la carte;toata lumea foaaaarte atenta cu noi mirii,cu invitatii si conducerea la masa a acestora!Domnul Gil si-a facut aparitia imediat,ne-a urat “Bun venit” si pe toata durata nuntii a venit si “a luat pulsul” evenimentului asigurandu-se ca totul este ok!
Nunta am inceput-o cu o oarecare temere deoarece numarul invitatilor era aproape de jumatatesi ne gandeam deja ca va fi un adevarat fiasco!totusi am avut 44 de persoane din 70 si am iesit oarecum bine!
Surprizele s-au tinut lant din partea lui GIL,animand din cand in cand atmosfera cu diverse programe cadou;am avut formatie permanenta , plus dj din cadrul formatiei,plus invitati speciali (Ovidiu Anton,Marian Hagiu zis Marian Blondu,dansatori profesionisti,program de nai,program gipsy,dj cu melodiile in voga)care au reusit sa incinga toata lumea prezenta si s-o invite la dans!
Petrecerea am deschis-o noi,prin valsul mirilor si cu toate emotiile si toate starile plus nodul din gat ne-am descurcat perfect,sau cel putin asa ne-au mintit invitatii.Ne-au secondat nasii,foarte dezorientati deoarece ei au zis ca n-au pregatit niciun dans si erau foarte crispati,dar au scos-o la capat.
In ce priveste mancarea,a fost delicioasa, eu fiind un pic rezervata pt ca pe forumuri am vazut si lume nemultumita.Am avut open-bar deci bautura din belsug si fara limita.Ospatarii foarte buni, foarte atenti,tot timpul cu ochii pe noi,daca doar priveam spre el fara sa vreau, ma trezeam cu el la masa
Menu-ul all inclusive a costat 62 de euro (costa 67 de euro,dar achitand un avans de 2000 de euro,mi-a scazut remiza osptarilor plus discount-uri la foto-video,la formatia permanenta).
Fiind ghinionista ca am avut doar 44 de invitati mi-au ramas 26 de tacamuri pe care am optiunea sa le folosesc pentru o zi de nastere,o onamastica ceva sau am fost indrumata,daca sunt de acord sa le pun la vanzare pentru cei care vor sa faca nunta sau pentru menu-urile pe care Gil le are de Craciun sau Revelion!
Menu-urile as vrea sa le vand la pretul de 50 de euro/MENU,pentru ca totusi pe partea financiara (cam singurul punct care m-a intristat dimineata)am iesit pe minus din pricina celor 26 de menu-uri care mi-au
ramas.Cei care sunt interesati ma pot contacta la numarul 0763688048 sau trimitandu-mi un mail la adresa [email protected]
Daca aveti intrebari si pot sa va ajut cu ceva,astept mail,PM.

Reply

am fost la nunta la gil in iunie 2011 a cantat vivi o cantareata al dracu de buna de la voce pana la cum arata ba fratilor canta gagica asta de ma spart rupe e buna rau vreau nr ei cine are fac si eu nunta si o vreau pe vivi

Reply

am fost lao nunta pe 21 08 2011,la etajul 2.am gasit un local dragut cu lautari si cantareti buni [cinste lor si felicitari] dar ce m a nemultumit a fost faptul ca am gasit tacimuri murdare si multa mizerie dedesupt mese,probabil ca cei ce au dat cu matura dupa nunta de sambata erau obositi. mincarea de asemenea lasa de dorit,noroc ca ne au distras atentia lautarii.ospatari in papuci

Reply

    buna, as vrea si eu sa fac nunta la gil si as dori sa stiu o parere sincera despre serviciile oferite acolo incepand de la meniu pana la fotograf, formatie.

    Reply

acolo ne-am facut noi nunta acu muuuulti ani :) Foarte dragut. Si ne-a lasat sa venim si cu vin si coca-cola :)

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ two = 10



Taguri: , , , , , , , , , , , , ,