Restaurant Mon Cheri

Vizualizari 6.284 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 13 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Tudor Stefan 16, BUCURESTI


021.231.09.08, 0748.75.00.29

Galerie Foto

Autoportret

A fost odata… ca-ntr-o poveste… inceputul!

Legamant al prieteniei, amprenta a daruirii si marturie a nobletii! Unic, nebunesc, sublim! Bistro Mon Cheri! Iata-l nonsalant, curtenitor, spilcuit de bon ton! Complice al fanteziei ce hoinareste pe bulevardele pariziene, prin cafenele stilate si bistrouri cochete, reverentios isi declina identitatea: “lacas pantagruelesc respirand prin plamanii Bucurestilor mireasma Parisului, cavaler de onoare al gastronomiei internationale.

Sunt cuptorul fermecat si fantana minunata pentru tine, drumetule, flamand si insetat. Poposeste la masa mea si desfata-te cu bucatele mele.

Toarna-ti o cupa din licoarea zeilor si onorat sa-ti fiu gazda te voi omeni cum stiu mai bine. Iti voi lasa mereu deschisa usa mea asa ca tu, mon cher, sa stii ca pe acest pamant exista un loc in care vei fi intotdeauna binevenit si bine primit”.

Pe scurt28646

Mon Cheri e un restaurant de proximitate, gazduit intr-o casa destul de mica de pe strada care duce de la benzinaria din Piata Dorobantilor catre Floreasca, dar pe care au reusit s-o mai mareasca, prin diverse artificii. Cei de la Mon Cheri au reusit sa inalte casa si sa faca o terasa din lemn la ceea ce ar fi ceva intre o mansarda si un etaj fortat. Atmosfera e calda si placuta, clientilor din imprejurimi le place asta asa ca vezi destula miscare la Mon Cheri. Meniul e destul de comun, mancare obisnuita de oras. Cei care se duc mai des acolo si-au format un/o "short list" cu siguranta. Serviciul e destul de personalizat, cam asa cum se intampla de obicei cand ai clienti recurenti. Mon Cheri e un loc cuminte si fara surprize; deci, e de luat in calcul cand sunteti in apropiere, mai ales ca preturile sunt si ele la locul lor. (GB)

Recenzii & Articole

Saptamana Restaurantelor: 16-23 mai   
Cristi Roman (May 2014)

39 de localuri s-au inscris pentru evenimentul culinar ce va avea loc în premiera in Romania timp de o saptamana, intre 16 si 23 mai in Bucuresti si care este organizat in parteneriat comun de Asociatia Romania Culinara (www.romania-culinara.ro) -  Top Hospitality - Star Chefs. Unele dintre ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Mon Cheri

Tudor Stefan 16, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Cei mai comunisti patroni din bucuresti in special o vaca care nu stie decat sa tipe ca o goarna de vapor si sa jigneasca toti angajatii. In concluzie nu va duceti acolo ca veti regreta.

Reply

Va multumim pentru prezentare si apreciere, noi va asteptam cu drag!
Pe site-ul nostru puteti vedea meniul, poze si cam tot ce va intereseaza.
Succes tuturor !!

Reply

    Sa speram ca nu aveti si voi ghinionul pe care l-a avut “La George Butunoiu & Oskar ” ! :))) Apropo, de ce nu ne spune mai multe Fostul propietar despre acel ‘BISTRO’ ?

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 × = twelveTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,