Restaurant & Crama Pui de Urs (Hotel Pui de Urs)

Vizualizari 5.346 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 54 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Localizare Restaurant & Crama Pui de Urs (Hotel Pui de Urs)

Strada Econom Cezarescu 42, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Restaurant de calitate cândva o mare dezamăgire in prezent.
Dupa cateva ore de stat in ger la parada militara cu ocazia zilei naționale 01 decembrie 2016 aleg sa servesc in mod tradițional un ciolan cu fasole la marea dezamăgire Pui de Urs.
Intru in restaurant unde gasesc o atmosfera oarecum primitoare la prima vedere,aspect elegant, multi clienți,

Reply

  după ce ne așezăm la masa și comandam câte un ceai fierbinte care ne creează starea de confort necesara după frigul indurat la parada reușesc sa observ mai cu atenție igiena precara a restaurantului, mă refer aici la fața de masa care evident nu mai fusese schimbată de mult care prezenta urme de mancare și găuri de scrum de țigară deși în restaurante nu se mai fumează de aproximativ 9 luni bineînțeles lucruri specifice (rar vedem locații unde fata de masa este schimbată după fiecare client sau măcar atunci când este murdara) în restaurantele din România de asemenea
  avergura.
  După o vizită la toaleta localului unde curățenia era acceptabilă constat totuși ca apa calda și căldura era inexistenta, dealtfel caldura era oprita în tot localul.
  Cândva renumit pentru promptitudinea și profesionalismul ospatarilor în prezent o dezamăgire mai exact domnul Florin Milos care nea servit reușește performanta sa se murdărească pe mâini cu fasolea din farfuria fiului meu mai mult decât atât nu are profesionalismul de a schimba farfuria cu mâncare (nici măcar sa se prefacă ca o schimba mergând pana la bucătărie cum se procedează de regula) ci doar si-a ferit mâna de privirea noastră.
  În final aștept o perioada cam mare cei drept sa primesc nota de plata iar după ce o primesc și o achit bacșișul și fost însușit de ospătar de la sine nemaivenid cu restul.
  Nu am sa mai calc pragul acestei locații și nici nu recomand altora care au respect de sine.

  Reply

Am redescoperit de curand acest restaurant la care nu mai fusesem din studentie….nu ma asteptam la mare lucru si totusi sunt de parere ca ascunde suprize placute; sa ma explic:

Aspect fara pretentii, este o fosta bomba; in prezent, desi mult mai aranjata, pastreaza din “parfumul” a ceea ce a fost .
Servire extrem de prompta; au destul de mutle in meniu, te intrebi cum pot “tine” tot acel meniu.
Anumite lucruri mi-au amintit de copilarie: borsul de gaina sau de peste e ca la tara, chiar cum trebuie sa fie ….fripturile, micii, sunt la gratar adevarat, gustoase, se “bat” oricand cu un Chez Marie si chiar Casa Boiereasca cu emotii mari pentru ultimele 2 si totul cam la jumatatate din pret.
Ardeii copti, gustosi (nu par din borcan dar nu sunt chiar asa expert…in orice caz daca sunt din borcan sunt de la un furnizor bun); muraturile la fel, foarte bune.
Ca desert clatita uriasa mi s-a parut foarte buna; restul slab, am mai incercat cocktailul de fructe care…nu continea nici un fruct proaspat 😉 . De asemenea, nu fac cartofi prajiti (numai din aceia “inghetati” adica care nici nu sunt cartofi…). Piure-ul in general OK fara sa exceleze, o data insa nu a fost bine facut (cartofi nefierti cum trebuie). Am incercat o data vanat (mistret). Mie nu prea mi-a placut; ori nu era prea proaspat ori nu stiu eu cum trebuie sa fie si el defapt a fost foarte bun….

Numai bine

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four × 5 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,