Restaurant Tasty Fish

Vizualizari 12.608 Vizualizari 
Comentarii 22 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 29 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
General Berthelot 50, BUCURESTI


021.311.00.95, 0761.119.137

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt37820

Tasty Fish a luat locul lui Mamma Leone intr-o casa frumoasa de pe General Berthelot si noul patron a pastrat o parte din personal, cei mai multi chelneri aproape de varsta pensionarii. Casa e frumos amenajata si terasa acoperita iarna, mai ales, e foarte atragatoare. Meniul e lung, foarte lung, pe la 150 am renuntat sa mai numar. Tasty Fish se recomanda, asa cum ii sugereaza si numele, drept "restaurant pescaresc", insa au si tot felul de alte lucruri acolo, multe dintre ele aduse direct de la supermarket, evident. Am avut si cateva feluri bune si cateva atat de proaste incat nu ne-am putut atinge de ele. Nu am vazut multi clienti la pranz la Tasty Fish. Am auzit ca i se mai spune si "Restaurantul DNA-ului", de la clientii cunoscutei institutii din apropiere. Surpriza neplacuta a fost completata de nota de plata, cand am vazut ca trebuie sa platim peste 300 de lei la doua persoane, fara vin sau alta bauturi, in conditiile in care am reusit sa mancam doar mai putin de jumatate din ce ne-au adus. O singura gustare simpla cu icre, peste afumat, zacusca si carnati de peste a aparut cu 120 de lei pe nota de plata si sunt convins ca au vrut sa ne pacaleasca pe fata (cea din poza 16). Mancarea nu face banii la Tasty Fish (pe mancarea din cele 3 poze: 16, 17 si 18 am dat peste 300 de lei), asa ca aveti putine motive sa va opriti acolo, chiar daca locul e curat si frumos. (GB)

Recenzii & Articole

Diesmal Fisch: eine Enttäuschung! Beim sog. leckeren Fisch, gibt’s keinen Geschmack!   
Alex Todericiu (Apr 2011)

Tasty Fish Restaurant Benotung: 5/ 10 Eine vormals bekannte Adresse. In der Nähe des rumänischen Rundfunks, auf der General Berthlot  Straße Nr. 50. Da dort bis vor einiger Zeit das Gastgewerbe “Mama Leone” beherbergt war. Heute, nur ein Fischlokal. Ein modernisiertes, bürgerliches Haus ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Tasty Fish

General Berthelot 50, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Cred ca trebuie sa-i calce si p-astia politia si sa le atarne de incheieturi acele ineluse atat de dragi chelnerilor. Am fost intr-o dupa amiaza. Nu era nici dracu’acolo ( cu exceptia unora care pareau rudele chelnerilor ). Asta trebuia sa ne puna pe ganduri. Nu ne-a pus!
Am luat 3 portii de crap la gratar cu mamaligile aferente.
Cand au venit pestii, erau practic cruzi. I-au luat si i-au bagat in tigaie. Nu mai erau cruzi dar nici la gratar nu mai erau. Nici prea din cale afara de fripti.
Cu nota a fost asa : ne-am trezit cu 140 de lei. Mai luasem si o apa minerala ( mare e drept ).
Din aia 140 de lei 117 era pestele. Deci trei mamaligi la Tasty Fish costa fo 23 de lei ( ca fo 10 o fi apa ).
Smecheria e ca au pe lista de bucate pestele insirat cu pretul indicat pentru 100 de grame. Intrucat tu nu ai cantar la tine nu stii cat are fiecare portie. Deci ceea ce pe noi ne-a costat 117 lei facea proabil vreo 50.
Hotie ziceti ? NOoooo! Pur si simplku nesimtire crasa. NU va mai duceti acolo pana nu afiseaza societate in faliment. Evenimentul se apropie v-o jur!

Reply

mergeam des la testy fish cu sotul si cu socrii mei eu ne fiind mancatoare de peste si ii vedeam destul de multumiti de preparate dar cu intarzieri repetate la mancare cei drept muzica ma zgaria pe timpan si atitudinea personalului putin greu de inteles ,sora si fratele meu frecventeaza alt pescaresc pe ernest brosteanu fishbone se numeste cred am inteles ca e ok si de fel au si reducere 15%

Reply

Am fost si eu cu familia saptamana trecuta sa stricat de tot restaurantul nu mai au nici morun nici calcan nu aveau nici un fel de sturion cand am cerut sarmalutele din peste au spus ca nu avem si asa mai departe cu jumatate de meniu lipsa la vinuri ce sa mai spun mai praf mai era si un ospatar mai grasut care nu stia sa lege 2 cuvinte pana la urma am loat biban care a fost ok dar toate produsele si pesti care le aveau sunt din metro de unde biban proaspat ,pastrav,dorada etc anul trecut era mai ok sau stricat de tot mai mare rasul am vazut un comentariu unde a postat un numar de tel al patronului dar ce folos nu el se ocupa eu am dereptul sa aleg asa ca nu mai am ce sa caut acolo.

Reply

Mancarea acceptabila, serviciu execrabil. Chelneri mai lipsiti de bun simt n-am vazut in niciun restaurant din Bucuresti. Au frumosul obicei, atunci cand se plictisesc (ceea ce se intampla foarte des) sa rada de clienti si sa faca comentarii deplasate. In Occident ar fi concediati in a doua secunda.

Reply

Salut
Am vazut ca parerile sunt impartite despre acest restaurant.Am avut ocazia sa iau si eu pranzul de cateva ori si vreau sa spun ca am fost FOARTE MULTUMIT. Am mancat o ciorba de sturion care a fost cea mai buna ciorba de peste pe care am mancat-o vreodata, apoi am mancat morun cu prune care de asemenea a fost bun. Sotia mea a mancat niste zacusca de peste si icre de stiuca,apoi o tochitura de peste si a fost multumita. Tochitura ar fi fost perfecta daca era putin mai iute. Icrele, in general, nu sunt tocmai pe gustul meu,asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea daca au fost bune sau nu, dar zacusca m-a impresionat, recomand. Nota a fost undeva la 185 lei cu tot cu 2 pahare din vinul casei alb si apa. Atmosfera mi s-a parut linistitoare intrucat era numai muzica ever green.Ospatarul care ne-a servit, Dl Nelson, arata pe la 40 ani si am fost multumit, chiar s-a purtat ca un profesionist.Vis-a-vis de lumea care era in restaurant, erau multe persoane la costum, probabil ca erau in timpul unui business lunch sau au fugit de la serviciu, doar era pranzul 😀 Locuri de parcare sunt, dar se gaseste mai greu unul liber. Recomand restaurantul !!!

Reply

    PS: Recomand celor care se ocupa de site-ul Restograf sa organizeze mai bine selectiile in care se impart restaurantele, cafenelele s.a.m.d..Dupa ce am selectat ca si criteriu de cautare ” Restaurant” + “Top” am fost surprins sa gasesc restaurante de mana a2-a…Nu vreau sa fac reclama negativa aici, dar nu poti sa pui tu restaurant de top : 1001 Nopti aka saorma ; Casa Doina aka taranesc, Doi Cocosi aka si mai taranesc ; Miko Palace aka coafor; Sarpele Roz aka lautari/tiganie ; The Gin Factory aka dans pe masa si bere la greu;etc sau restaurantele la care scrie clar ” NEEVALUAT “….cum au ajuns acestea in aceeasi categorie cu Osho, Avalon, Benihana ???

    Reply

Eu nu sunt un mancator de peste, dar mananc acolo de mult timp. Restaurantul arata destul de bine insa are unii ospatari foarte neregulati pentru aceasta meserie. Dupa parerea mea pestele este foarte bun preparat la tigaie, dar la gratar este mai sanatos si nu prea are gust poate or fi de vina si bucatarii dar nu prea cred am fost si in bucataria lor si am vazut ca se gateste impecabil. Poate au fost altii acuma cateva luni. Singurul lucru care nu imi place acolo sunt cartofii prajiti. Mancarea se face numai dupa reteta universala a bucatariei (asta nu este prea bine) ar trebui sa mai adauge putin gust sau sa va intrebe ospatarii pe voi daca vreti mai picant sau mai simplu. Nu este bine sa criticati un restaurant asa ca nu ati stiut voi cum sa comandati. Si in + daca era altcineva si nu ii placea picantul/saratul acelas lucru zicea doar cu aspectul ca era picant etc.. . Altadata sa stiti sa vorbiti cu ospatarul ca voi sunteti clientul nu el si daca face figuri va duceti la sef. Dupa parerea mea este chiar un restaurant bun in artele culinare nu prea imi plac unii ospatari la fizic dar bucatarii sunt in regula. Pestele este adus din: bulgaria,delta si tot asa. Daca aveti vre-o nemultumire ce consta in ospatari,aspect al restaurantului sau nemultumire de mancare sunati la patron numarul este 0722362412. Va multumesc eu ii dau nota 10 la aspectul terasei 8 la aspectul interior 7 la personal 8/9 la peste 7 spre 8 la restul de mancare si pot sa dau un 10 la ciorbe/supe.

Reply

Eu mananc cam o data pe luna acolo, cu familia, cand mi se face pofta de peste proaspat.
Ciorba de sturion e foarte buna, plachia de orice( mie imi place nisetru la gratar sau somn cu sos de plachie) e buna.
Preturile sunt un pic mari, servirea e buna, nu stiu de ce are atatea comentarii negative. Le-am descoperit acum, cand ma uitam sa vad ce restaurante cu peste au mai aparut, sa mai schimb totusi meniul de peste…

Reply

mmm ma surprinde recenzia ta … 1 sunt din tucea chiar din delta am crescut cu peste , 2 nu am incercat toate produsele de la ei 3 merg la acest restauran de 2 ani destul de des si mananc cam acelas lucru : tochitura de peste, piftelute de peste , zacusca de peste , icre un pahar de vin (vinul casei cel alb este foarte bun) am mai incercat morun cu prune ( il comand inainte sa ajung la restaurant ,ii sunt, dureaza 50 de minute) si am mai incercat specialitate frantuzeasca si inca ceva dar nu-mi aduc aminte cu toata sinceritatea ii dau un 8
nota este medie la doua persoane cam 150 2 feluri principale 1 desert 2 pahare de vin si 1 apa minerala secretul este sa nu comanzi aperitive sunt calculate la 100 de gr , in rest din puntul meu de vedere mancarea are gust portie este suficient pt a te satura , respecta retetele traditionale acum daca cineva este obisnuit doar cu peste la gratar nu este locul potrivit

Reply

Subscriu parerea de mai sus..stateam langa acea masa…totul dar absolut totul este mediocru…nimic cu gust nimic proaspat…cum ar putea avea produse proaspete daca nu e nimeni inauntu ! SUgestia mea este sa evitati acel loc !

Reply

GROAZNIC…o mancare atat de proasta nu am intalnit niciodata…nimic cu gust …preturi extraodrinar de mari peste fara gust…am mancat specialitatea casei o porcarie congelata…cu un sos rosu de bulion la cutie fiert…NU RECOMAND service nota 7 , restaurant aspect nota 8 mancare tratament nota 4 , raport calitate pret nota 4 !
Pacat…trebuia sa fie o seara frumoasa !

Reply

    Am platit 300 lei /4 persoane pentru niste mizerii.
    Icrele de la antreu aveau gust ingrozitor de gris
    Zacusca nu a putut fi mancata
    Merg de multi ani in Delta iar borsul de peste de la Tasty Fish l-as compara cu o spalatura, asha ca am comandat ciorba de fasole cu afumatura . A fost o zeama mai strecurata absolut fada, afumatura din ea a fost ok dar ce folos …..
    Fetele au comandat file de calcan . Sunt pescar de peste 25 ani si gatesc doar produse din peste, ceea ce ne-a fost servit era file de salau de Nil, nici macar brocoli nu erau fierti ca lumea . Restaurantul este o mizerie culinara la niste preturi absolut exorbitante. A fost a doua oara cand am intrat si promit sa fie si ultima …..

    Reply

sa inchis pana in septembrie pentru renovare

Reply

Peturi foarte mari pentru o mancare prea banala

Reply

MANCARE MEDIOCRA, AM STAT DUPA O PORTIE DE SUTRION 40 DE MINUTE SI CAND A VENIT ERA CONGELAT IN INTERIOR, PRET 130 RON…!!!!!!
NISTE HOTI NENOROCITI

Reply

    sturion sau morun . te anunta sau cel putin anuntau dureaza 50 de minute asa ca daca l-au aus mai repede cred si eu ca nu era gata , apropo tu crezi ca pestele mai ales sturionul sta in acvariu el este prins feliat daca este cazul si congelat nu de alta dar altfel putrezeste

    Reply

Am mancat ciorbe de peste foarte gustoase si un calcan proaspat, adus mai intai in fata noastra, pentru a ne convinge (credeam ca e din congelator, dar ne-am inselat). Pretul a fost in limite rezonabile fata de comanda facuta – 180 pt. trei persoane cu bauturi incluse. Cel mai mult am apreciat faptul ca exista spatiu pt. nefumatori, la demisol, o adevarata oaza de liniste si aer respirabil. Serviciul a fost plin de amabilitate. Recomand!

Reply

    I think you work at this restaurant! These guys are together with jaristea and burebista de biggest thieves in town. Unpolite and always stealing on the bill. By the way bloody expensive, I do not know what you had for 180? Probably 3 slices of their dry bread and some wate from the tap.

    Kind regards,

    Mark

    Reply

Un restaurant de o calitate indoielnica, extrem de scump.
Nici macar nu merita de trecut pe acolo! AT

Reply

Am mancat cele mai bune ciorbe de peste din viata mea (inclusiv de burta de morun), bun si pestele la gratar, mancarea, in principiu, este foarte buna. Icrele de stiuca gustoase, si aspicul de peste asisderea. Problema este teapa de la final. Tot pestele e la suta de grame, platesti painea la felie, smantana, ardeii iuti, cred ca iti pun si sarea. M-am uitat pe nota si am vazut ca mi-au pus un fel in plus. S-au scuzat slinos si au sters cu pixul felul de pe chitanta. Nu mi-au adus restul, desi eram pregatit sa nu le dau nimic. L-am solicitat si mi-au zis ca nu au marunt…Este absolut scandalos cum manipuleaza preturile! M-am simtit ca in restaurantele comuniste de pe litoral (care au si astazi aceleasi apucaturi). Iti insulta inteligentza. Nu merita sa mananci bine si sa pleci plin de nervi. Nu face bine la stomac…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven − 4 =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,