Restaurant The Harbour

Vizualizari 11.496 Vizualizari 
Comentarii 15 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 69 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

O lumina in departare. Un far sau o casuta? O lumina care arata drumul spre tarm, spre pamant, spre casa. La ceas de noapte intunecata. O lumina care se apropie, calda, ale carei raze invaluie calatorul obosit, insetat si infometat. Portul care te asteapta. Locul care ti-este drag, de care ti-e dor, pe care l-ai asteptat lungi saptamani sau doar cateva zile.

Acolo unde te invaluie poftele si placerile, acolo unde simturile se desfata si se relaxeaza, acolo unde sunt prietenii tai. Portul e un loc de unde pleci greu, doar pentru ca datoria, o noua zi, o noua calatorie te cheama. Dar stii ca te vei intoarce curand, ca lumina te va calauzi, ca pe toti calatorii, si te vei intoarce. Aici e portul care e acasa. Aici e The Harbour, tarmul fiecarui calator.

________________________________________________________________________

The Harbour a reintrodus cateva dintre preparatele apreciate de clientii casei, dar a facut si alte schimbari in meniu. Vezi meniul complet

Pe scurt29020

Am revenit la The Harbour (ian 2012) si mi se pare ca e o diferenta vizibila intre ce am gasit acum si ce imi aminteam sa fi vazut (si mancat) cu vreo doi ani in urma. Serviciul e mai bun, mancarea e si ea ceva mai elaborata; cred ca au schimbat si meniul, nu am mai vazut produsele ecelea ieftine si proaste de data trecuta. Lume la fel de multa, preturile mai mari, insa tot in limute normale. (GB) The Harbour imita cu destul succes atmosfera dintr-o taverna pescareasca de pe vreun tarm uitat de lume in care vin oamenii simpli si cu bani putin pentru mancare ieftina si multa bautura. Mancarea e simpla si servita fara fasoane unei clientele pestrite, formate mai mult din studenti si tineri boemi, in cautarea unui loc vesel si galagios. E de mers acolo numai daca nu te intereseaza prea tare ce mananci, important sa fie doar sa pleci cu ceva in stomac, sperand ca veselia de acolo sa fie contagioasa. (GB - Mar 2010)

Recenzii & Articole

The Harbour - un design nou, mai viu, mai colorat, si un meniu nou   
(Oct 2015)

The Harbour este unul dintre restaurantele cu vechime din capitala. Localul din piata Amzei a fost de curand renovat, dar nu inainte sa treaca si printr-un redesign conceptual. Detaliile despre "noul" The Harbour le aflam direct de la echipa: “The Harbour”, restaurantul din Piata Amzei, s-a ...
........................................................................................................ citeste tot


Saptamana Restaurantelor: 16-23 mai   
Cristi Roman (May 2014)

39 de localuri s-au inscris pentru evenimentul culinar ce va avea loc în premiera in Romania timp de o saptamana, intre 16 si 23 mai in Bucuresti si care este organizat in parteneriat comun de Asociatia Romania Culinara (www.romania-culinara.ro) -  Top Hospitality - Star Chefs. Unele dintre ...
........................................................................................................ citeste tot


Restaurantul The Harbour aniverseaza 10 ani   
(Mar 2014)

Situat in zona pietei Amzei, din Bucuresti, restaurantul The Harbour implineste in luna martie un deceniu de cand ofera oaspetilor sai o atmosfera speciala si bucate alese. „The Harbour a luat nastere dupa o expeditie prin Europa. Este ca atunci cand te opresti intr-un port si iti doresti o ...
........................................................................................................ citeste tot


Campania Primavara in rosé   
(Apr 2013)

Primavara in rosé, cea mai mare campanie nationala de promovare a consumului de vin rose si a stilului de viata asociat acestuia, revine pentru al treilea an consecutiv. Anul acesta, intre 12 aprilie si 12 mai, 38 de restaurante si cafenele din Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Timisoara si Sibiu vor ...
........................................................................................................ citeste tot


Ziua Recoltei la restaurantul The Harbour   
(Oct 2011)

Vineri, 28 octombrie, incepand cu orele 20:00, restaurantul The Harbour reface atmosfera campeneasca, asteptandu-si invitatii cu produse  romanesti. Evenimentul se desfasoara sub numele de Ziua Recoltei si aduce in atentie producatori traditionali, costume populare si cele mai nobile soiuri de vin...
........................................................................................................ citeste tot


The Harbour, gazda bloggerilor   
(Sep 2011)

Ieri, 29 septembrie, restaurantul The Harbour a gazduit un eveniment dedicat bloggerilor. Printre personalitatile din mediul online prezente la eveniment s-au numarat Cristian China Birta (chinezu.ro), Paula Negrea (ladylook.ro), Cetin Ametcea (arhiblog.ro), Cabral Ibaka (cabral.ro). Scopul ...
........................................................................................................ citeste tot


Unde sa o duci la prima intalnire?   
George Butunoiu (Apr 2011)

Oana Totora, de la Umbrella for Two*, m-a rugat sa-i trimit un mic ghid spre indrumarea clientilor ei, pentru care clienti alegerea locului primei intalniri poarta o responsabilitate serioasa, foarte serioasa, de care depinde continuarea relatiei abia infiripate. Si, pe cale de consecinta, si restul...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant The Harbour

Piata Amzei 10 - 22, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




servirea excelenta, temperatura de servire gresita…si prezentarea mancarii destul de saraca.

Reply

Un loc care merita vizitat. Ambianta frumoasa, personalizata cu motivele nautice de “port”, servirea buna, au si salon mare de nefumatori (pana cand s-or mari de tot :))
Am descoperit un ficat de vitel pe care il recomand, bune si meniurile zilei la pret atractiv 22,5 lei, in rest preturile sunt in ton cu zona – putin peste medie. Au vin bun la pahar.

Reply

Imi place cum arata acum si imi este foarte greu sa renunt la Torpedo Burger. L-as comanda mereu dar si celelalte preparate pe care le-am incercat au fost delicioase de-a dreptul!!!! Abia astept sa revin…ma gandesc la cotletele de berbecut sau sa-mi iau burger?????

Reply

Redecorarea a fost un plus al restaurantului mai ales ca s-a pastrat atmosfera destinsa. Aerul retro si mancarea EXCEPTIONALA ma fac sa revin mereu si de fiecare data cu mare drag.

Reply

Am revenit in Harbour dupa ceva timp si am ramas placut impresionata de mancare, servire, atmsofera. Am petrecut o seara relaxanta si delicioasa!

Reply

Regarding what David B. said, it was an oversight of the staff when the menu and the prices were changed at the beginning of the year. I had the same problem then, but I got a free beef steak next time I went there. So everything was good.

Reply

A restaurant that put lower prices in the display menu and higher in the restaurant menu, and even when I noticed it when the bill came, charged me the higher price, does not deserve to exist. They will never see me again there.

Reply

Place Harbour, place… Eu ma simt bine de fiecare data cand merg acolo. Si n-as putea stau departe, niciodata, de Platoul Cald Harbour (nu va descriu ce pofta mi se face acum cand scriu) si de Tiramisu, cum nu cred ca am mai mancat in alta parte, in Bucuresti. Super.

Reply

The Harbour: mancare buna, preturi OK (!!!) si o atmosfera degajata…Merita o vizita!

Reply

Poate s-o mai fi schimbat de cand am fost eu acolo (mai mult de un an si jumatate); totusi, e greu de crezut, un restaurant intr-o astfel de locatie cu greu poate fi altceva decat un restaurant de trafic, de oportunitate. Daca cei de la The Harbour au reusit sa faca mai mult de atat, bravo lor!

GB

Reply

Sunteti sigur ca vorbim despre acelasi The Harbour ca cel din fotografie? Nu de alta, dar Harbour nu e in niciun caz locul unde vin “oameni simpli cu bani putini pentru mancare ieftina”. Sigur ca nu vin oameni extrem de sofisticati, dar localul nu e in niciun caz un loc cu “studenti si tineri boemi”, de cate ori am fost acolo am vazut preponderent persoane de 30+ si 40+, iar preturile nu sunt chiar accesibile. E drept ca si mancarea e aratoasa, gustoasa, iar portiile sunt mari, sau cel putin asa vad eu lucrurile. Mai mult, cred ca bate la fund majoritatea restaurantelor din Centrul Vechi, atat la serviciu cat si la diversitatea meniului si ambianta. Inca o data, sigur vorbim despre acelasi The Harbour? :)

Reply

Si cotletele de berbecut sunt delicioase!

Reply

Trebuie incercata rata cu varza, cred ca este cea mai buna din Bucuresti.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 − = four



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,