Restaurant Vatra (Brezoianu)

Vizualizari 16.019 Vizualizari 
Comentarii 18 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 180 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Brezoianu 19, BUCURESTI


021.315.83.75, 0721.200.800

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Restaurantul VATRA si-a deschis portile in anul 2001 si de la bun inceput a reprezentat locul in care, bucataria traditionala romaneasca a fost placut completata de autenticitatea decorului transilvanean.

Situat chiar in inima Bucurestiului in apropierea parcului Cismigiu, Restaurantul VATRA pune la dispozitia clientilor, spatiul ideal pentru o petrecere o masa de afaceri sau o cina in doi.

Atat gustul desavarsit al bucatelor, pregatite cu multa daruire de bucatarii nostri cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care personalul va intampina, intregesc vestita noastra ospitalitate.

Va asteptam la Restaurantul Vatra pentru a descoperi impreuna bucataria traditionala romaneasca!

Pe scurt28978

Vatra se apropie de ceea ce ar trebui sa fie un restaurant cu specific national, traditional romanesc. Mai mult ca amenajare si ca atmosfera si mai putin prin calitatea mancarii. Situat langa Palatul Universul, pe Brezoianu, retaurantul Vatra are la dispozitie un spatiu destul de mare, intr-o cladire bine renovata si amenajata. Sunt destul de multi clienti, atmosfera e degajata, chiar vesela si galagioasa uneori. Mancarea e rezonabila daca nu esti pretentios, insa e facuta cam la repezeala si nu intotdeana cu cele mai bune produse, ca sa iasa la volum si la numarul mare de feluri cu care cred ei ca te dau gata. E de mers si de incercat la Vatra, s-ar putea sa dati de cateva feluri de mancare traditionala romaneasca buna, care sa va placa si pentru care sa vreti sa reveniti. Preturile sunt si ele rezonabile. (GB)

Localizare Restaurant Vatra (Brezoianu)

Brezoianu 19, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Abia am fost la acest restaurant, saptamana trecuta. Singurul lucru aproape bun au fost micii. Programul muzical este o gluma proasta, o ora in care apar 1-2 perechi de dansatori care nu au loc decat sa bata pasul intre 2 mese pt 3 minute. Si gata programul! Cladirea e frumoasa si frumos amenajata, dar mult prea mare si de loc nu bine impartita. Ar trebui o remodelare in sensul in care ramane doar un etaj si terasa ca restaurant si facut un mare spatiu pt un program folcloric care sa-si merite numele. Serviciul e cam prost si cam obraznic daca nu vorbesti o limba straina, pt care chelnaritele se dau peste cap de la ochi in jos…Daca m-as mai duce odata? Da, dar ar trebui sa comand 2 meniuri: unul pt mine si unul pt cel care-mi tine pistolul la cap, fortandu-ma sa stau cuminte la masa…

Reply
Cristoiu Florian July 22, 2015 at 4:23 pm

Am trecut pragul acestui restaurant de nenumarate ori. De fiecare data am fost multumit ,incluzand mancare , servicii etc. Toata stima.

Reply

Cel mai bun Restaurant tradiotional romanesc intalnit. Chiar nu am ce sa reprosez. Mancare proaspata, excelenta la gust. Servire impecabila si as putea sa continui , dar nu mi va ajunge spatiul in aceasta casuta. Va recomand Restaurantul Vatra din tot sufletul !!!!

Reply

Ma surprind comentariile pozitive la adresa acestui restaurant. A fost, fara doar si poate, una dintre cele mai crancene dezamagiri din ultima vreme. Da, atmosfera, locatia, muzica ok. Chiar foarte bune. Mancarea, insa, execrabila. Am fost 5 persoane si toate au plecat dezamagite. Salata VATRA (cea mai scumpa dintre salatele din meniu) o salata ordinara, cu un sfert (1/4 ou) 20 de grame de pui, tot atata branza, in rest o rosie, un castravete (maxim) si salata verde. Atat! Salatele la caserola din comert sunt, uneori, mai reusite. Servite intr-o farfurioara. Ciorba de fasole si ciorba de burta servite in boluri de maxim 150-200 de grame. Asa ceva nu am vazut nicaieri. Ceea ce pompos era numit PLATOU era format din 1 (un) mic, o bucatica de piept de pui, o bucatica de carne de porc si o bucatica de carne de vita. Asta e platou specific? Pret 59 de lei. Ostropelul de pui era de fapt pui prajit. Groaznic la gust. Pastrama de miel avea gust de peste si, desigur, a fost lasata in farfurie. Micii ok, dar la 6 lei/unitate te asteptai sa se topeasca in gura. Or nu, nu era cazul. De ocolit!

Reply

O noua vizita la Vatra si am aceasi concluzie: mancare si serviciu bune cu plus. Am luat sarmalutele de pui in foi de vitza – fine si gustoase. Companionii mei straini au luat un pastrav la gratar filetat la bucatarie si respectiv cotlete de miel cu garnituri si au fost si ei multumiti. Un Vinul Calaverului alb bun, desert si ape, iar nota 260 lei in “ton” cu calitatea si zona.
Sa mancati bine!

Reply

Corect,Dana are dreptate,in acest restaurant se gateste ca la cantina. De ce? Pai sa vedem: personal necalificat in zona bucatarie plafonat la nivel de rutina,personal ce are ca pregatire profesionala studiile culinare din bucataria mamei,vecinei sau a gospodariei proprii.Ospatarii fara diploma,de acea rid ca… Acest restaurant duce lipsa de un manager in adevaratul sens al cuvintului ,nu de o blonda inpiedicata si rinjita

Reply

Locatie excelenta, servire bunicica insa mancarea este destul de rea. NU recomand acest restaurant.

Reply

Dupa aprerea mea acest restaurant nu isi absolut deloc laudele… Am inceput seara cum nu se putea mai “bine”. Felul de ciorba cerut nu aveau, desi era pe meniu, adrei iute prospat nu aveau…in schimb mi-a pus in fata ardei murat ( desi specificasem ca vreau verde) fara nici un fel de scuza sau expelicatie referitor la acest lucru. Apoi la felu doi am fost servita cu ceva ce numa l;a cantine mai gasesti: Cerusem ostropel de pui, si ghici cu ce ma pomenesc: o pulpa de pui prajita in ceaun ( avea o crusta foarteeee crocanta) aruncata intr-un sos extrem de condimentat si sarat…Pei?! si unde e ostropelu?! Sau in asa hal se gateste aici la voi? Nici la ” impinge tava” nu e ostropelu “gatit” (daca se poate numi asa)in asa hal. La atat lauda si preturi asa piperate nu ma asteptat sa vad in farfurie ceva atat de odios si absolut deloc gustos. La desert, se repeta povestea cu ciorba… dupa ce 2 pers au cerut un fel de prajitura, cand a cerut a treia am primkit raspunsul: ” nu mai avem” si asta cu un ranjet pana la gura, venit din partea domniseoarei acre ne servea si se vedea clar ca habar nu are ce e aia ospatarie… Intr-un cuvant: O MIZERIE!

Reply

    Buna “Dana”,

    Poti sa imi spui de ce ai asa multe greseli in exprimare.. pentru ca este cam grav felul cum te exprimi si nu corectezi…

    Pari mai mult un programel software… care arunca texte…

    Astept un semn… daca esti vie..

    Reply

Am placerea sa incant cu glasul meu si sa aduc voia buna in cadrul petrecerilor organizate de localul dv.Astept un raspuns in masura in care sunteti interesati ptr. a va trimite un material cu mine.Va doresc o zi frumoasa si spor in toate!

Reply
Georgiana Costea May 7, 2012 at 11:43 pm

Un restaurant cu mancare romaneasca buna, intr-un spatiu elegant si frumos. Preturile sunt peste medie.

Reply

Un restaurant foarte fain, locatia este supereleganta iar mancarea in portii mari si gustoase… O problema am vazut-o cu parcarea.. dar daca iubesti miscarea, recomand o plimbare prin Cismigiu

Reply

Restaurantul Vatra este printre putinele restaurante din Bucuresti unde traditional romanesc sau specific romanesc NU inseamna lemn pictat in ulei, lautari si un peisaj dezolant.

Mancarea mi s-a parut buna iar preturile rezonabile, cladirea care este pe langa Cismigiu pare renovata recent iar atmosfera nu este una galagioasa. La momentul in care am fost eu, am intalnit 2 perechi de dansatori imbracati in tinute folclorice.

O mica problema poate fi parcarea dar pentru frumusetea locatiei si mancarea gustoasa, merita orice efort.

Reply

Am fost la Restaurantul Vatra si am petrecut o seara foarte frumoasa in compania unor dansatori de muzica traditional romaneasca. Mancarea a fost parca adusa de undeva din copilaria petrecuta la bunicii de la tara, iar decorul desi cu accente taranesti, elegant.
Merita sa incerci cel putin o data pe saptamana :))), ma rog.. dupa buget…

Reply
Gheorghe Cristian April 13, 2012 at 1:56 am

Restaurantul beneficiaza de o zona foarte buna(langa Cismigiu), cladirea este superba, interioarele par noi cu motive traditionale romanesti. Extrem de elegant si placut.

Mancarea este gustoasa, va recomand sarmalele sau tochitura… sunt delicioase..

Personalul este primitor,cam atat…

Reply

Pingback: Unde sa o duci la prima intalnire? « Head and heart hunting

merg la vatra de cateva ori pe saptamana.e excelent.mancare,servicii admirabile.ma surprinde articolul dvs tendentios

Reply

Dupa parerea mea este un restaurant excelent, cu o atmosfera placuta si orice am mancat din meniul lor a fost foarte bun. Am vazut multi straini care vin si revin acolo. Recomand cu tarie puiul innabusit la cuptor cu mujdei si cartofi.

Reply

Lasa un comentariu catre Alex Cancel reply

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 × = seventy two



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,