Restaurant Vulturul

Vizualizari 11.347 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 42 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Iuliu Maniu 408-410, BUCURESTI


021.351.41.49, 0722.335.116

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Noi, cei din echipa restaurantului Vulturul, ne propunem sa excelam de fiecare data cand ne vizitati, indiferent daca doriti sa savurati un pranz ireprosabil, sa va relaxati alaturi de partener la o cina romantica, sa petreceți alaturi de colegi sau sa organizati evenimente memorabile, de grup sau de familie. Localizat in partea de vest a capitalei, restaurantul isi propune sa va ofere, cu fiecare ocazie cu care ii treceti pragul, toate argumentele pentru a va convinge să il vizitati si in viitor.

Pe scurt40436

Cred ca restaurantul Vulturul e o mica vedeta pe piata gastronomica a cartierului Militari, imi inchipui ca multa lume il cunoaste si ca multi i-au trecut deja pragul. O dovada ca i-a mers si ca ii merge bine este si faptul ca acum isi mai construiesc o cladire cu vreo doua niveluri, alaturi, in care mi-au spus ca vor face sali pentru nunti, cumetrii si alte evenimente pentru multi petrecareti laolalta. Vulturul e un restaurant mare, adica spatios. Eu am vazut o sala mare, cu decoruri butaforice, o sala mai mica, un fel de terasa acoperita transformata in sala all-seasons, si o terasa din materiale usoare, care sta acoperita cand ploua afara si cand e ceva mai rece, insa nu si iarna, presupun. Sala mare e de un lux provincial cu tuse accentuate, are niste decoruri ca in filme, cu coloane de ipsos si tot felul de alte obiecte pe care nu le mai gasesti de ani buni prin centrul Bucurestiului. In celelalte sali ale Vulturului, insa, functionalitatea primeaza, au o amenajare relativ simpla, fara nicio identitate vizibila.

Vulturul e un restaurant cu specific romanesc, cu bucatarie atat traditionala, cat si urbana, insa are si diverse alte "insertii" culinare, cum ar fi o sectiune de meniu chinezesc. Meniul e imens, evident. Mancarea e destul de banala la Vulturul, e mancare muncita, se vede, insa industriala si ieftina. Ieftina e si in meniu, preturile sunt mici, cam la jumatate fata de cele ale restaurantelor similare din centru, care nu iti dau mancara prea diferita, totusi. Cred ca aceste preturi mici sunt una dintre principalele atractii ale restaurantului Vulturul, pentru ca era plin, toate salile aveau mesele ocupate, fie cu evenimente, fie cu localnici infometati. Serviciul cam "industrial" si el, cam impersonal, cu chelneri de meserie, probabil foarte vechi angajati ai localului. Si destul de lent, vine greu mancarea, insa nu e de mirare la asemenea volum de clientela.

Restaurantul Vulturul e, asadar, un fel de cantina a Militariului, pe Iuliu Maniu, aproape de iesirea din Bucuresti, spre autostrada. E un loc de facut nunti si petreceri cu bugete chibzuite. Mancare nici mai buna, insa nici mai proasta decat te-ai astepta intr-un astfel de loc, la preturi foarte rezonabile. E o afacere cinstita, in care nu te simti pacalit. Eu le doresc sa le mearga bine inca multi ani de acum incolo! (GB – aprilie 2014)

Localizare Restaurant Vulturul

Iuliu Maniu 408-410, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Un client nemultumit November 19, 2017 at 11:52 pm

Furați statul ca in codru.Am sa anunt ANF-ul.Am avut eveniment in locația dumneavoastra si nu ati avut bunul simt sa -mi dati bonul fiscal la achitarea meniului care dealtfel a fost foarte sărăcăcios.Asa faceti cu toti clienti?!Nu-i de mirare ca va-ti îmbogățit peste noapte!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 2 = sevenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,