Restaurant Russian House (inchis)

Vizualizari 4.714 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Ruseasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt71201

Un restaurant rusesc de lux in Centrul Istoric, cu mancare buna

Russian House e un restaurant cu specific rusesc, dupa cum ii spune numele, deschis la sfarsitul lui 2014 in Centrul Istoric, pe Doamnei, aproape de Spitalul Coltea, acolo unde era inainte un restaurant fara viitor, dupa cum se si vede, Gallienus.

Cred ca au si ceva la subsol la Russian House, insa nu am coborat acolo, pare sa fie un fel de club. Parterul nu e foarte mare, are doua Sali, cea principala fiind spre strada, cu niste geamuri mari. E amenajat cu un lux pe care nu-l mai poarta aproape nimeni acum, cu pereti tapetati, scaune tapitate si ele, multa stofa groasa pe mese, la draperii, covoare pe jos, niste poze cu Moscova sau cu Sankt Petersburg pe pereti. Muzica ruseasca a facut, insa, mai mult decat toate decorurile la un loc.

Au mancare ruseasca, adica ceva nu foarte diferit de bucataria noastra moldoveneasca. Russian House se pozitioneaza ca un restaurant rusesc de lux, asa ca mancarea e asezata in farfurie dupa obiceiurile zilelor noastre, adica cu design si cu pretentii. Am mancat bine la Russian House, cam cum ne asteptam.

Serviciul a fost bun, insa foarte, foarte lent, ne-au tinut doua ceasuri la pranz, desi eram singuri in restaurant! Asta dupa obiceiul absolut idiot impamantenit in toate restaurantele bucurestene ca nu dau comanda pentru al doilea fel la bucatarie decat dupa ce au vazut ca l-ai terminat pe primul!!! Nu sunt atenti la detalii, insa nicio surpriza din acest punct de vedere. Le-as fi pus nota maxima la servicii daca nu ne lasau cu paltoanele pe spatarele scaunelor, si asta intr-un restaurant gol. Evident, nici nu le-au observat...

Preturile nu sunt mici, o masa in doi, cu un vin bun, te costa cel putin 3-400 de lei.

Russian House e, deci, unul dintre cele foarte putine restaurante cu specific rusesc din Bucuresti, si se intampla sa fie chiar un restaurant bun, asa ca e greu de ocolit pentru cineva care isi pune in minte, intr-o zi, sa vada cum e aceasta bucatarie veche. Le dorim sa le mearga bine, sper sa ramana acolo mai mult decat au stat italienii de dinainte. (GB - februarie 2015)

Localizare Restaurant Russian House (inchis)

Doamnei 21, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Bucataria romaneasca nu are legatura cu cea moldoveneasca. Se intersecteaza prea putin ca sa le spui asemeanatoare. Acrirea cu bors de tarite poate fi o chestiune similara, in rest nu prea vad… Pina si katlet in rusa inseamna pirjoale iar la noi cotlet inseamna muschiul vertebral al porcului. In fine…
De abia asta inseamna restaurant rusesc, luxul orbitor si serviciul mai mult decit increzut.

Reply

    Ma refer, pentru ca recitind mi-am dat seama de aiureala creata, la bucataria noastra moldoveneasca (cea din Romania) comparativ cu cea ruseasca.
    Bucataria ruseasca este bucataria moldoveneasca de peste Prut, unde ca sa supravietuiesc ca restaurant, trebuie sa ai mincare ruseasca, rusii fiind majoritarii clienti.

    Reply

mda, am fost, am mancat, mancare cat de cat bunicica la gust, dar plaitingul lasa de dorit. aceleasi idei la toate tipurile de mancare, dar voi numai germeni de ceapa aveti pentru ornat? Cam dezamagit !

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


2 + nine =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,