Restaurant El Puerto Iberico

Vizualizari 9.180 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Spaniola
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 97 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Singurul restaurant spaniol cu chef spaniol din Bucuresti. Vino sa savurezi preparate spaniole autentice intr-o atmosfera relaxanta si de buna dispozitie. Din 26 august cele mai savuroase preparate din fructe de mare le puteti gasi la restaurantul El Puerto Iberico. Fructele de mare sunt aduse cu avionul direct din Andalucia, iar Chef Marcos Antonio Cano Ruiz transforma retete autentice spaniole in adevarate experiente culinare multisenzoriale. Va asteptam cu drag in Calea Dorobantilor nr. 63.

Pe scurt70648

Preturi mari, portii mici, mancare spaniola destul de buna

Am revenit la El Puerto Iberico dupa cateva luni, am gasit portiile mai mici si preturile duble. Mancarea nu a mai fost la fel de buna, si asta m-a enervat, intr-adevar! Sa pui preturi mai mari la o mancare mai prost facuta cred ca e o strategie riscanta... (GB - mai 2015)

--------------------------------------

Probabil cel mai bun restaurant spaniol din Bucuresti in acest moment

El Puerto Iberico e un restaurant spaniol deschis la sfarsitul verii lui 2014 de niste spanioli, dintre care unul, Marcos Antonio Cano Ruiz, a fost o vreme cheful de la Osho si de la Osho Fish - acesta din urma inchis acum. E la parterul unul bloc de pe Calea Dorobantilor, intre Perla si ASE, insa cu intrarea pe una dintre stradutele care duc spre Caderea Bastiliei.

Au o singura sala la El Puerto Iberico, de marime mijlocie, si amenajata destul de auster si fara multa imaginatie. Sper sa reuseasca sa faca si o mica terasa in fata, vad ca au destul loc.

Meniul e destul de scurt la El Puerto Iberico, bucatarie spaniola clasica, in cea mai mare parte, insa si cu cateva incercari de bucatarie fina si de combinatii mai creative. Noi am luat o supa cu fructe de mare foarte buna, o caracatita buna, dar cam sarata, creveti cu sos destul de buni, ton cu ceapa si ardei foarte bun, la fel si paella cu fructe de mare si una cu orez abanda; vita surprinzator de buna, momitele de vitel si falcutele bune si ele si bine facute. Le-am dat nota maxima la mancare pentru ca altor restaurante cu specific spaniol, la care nu am mancat la fel de bine, le-am pus 9, si nu pentru ca El Puerto Iberico ar avea o mancare foarte fina si sofisticata.

Preturile nu sunt mici deloc, insa sunt normale pentru ce am mancat. O masa in doi, cu de toate si cu un vin bun te costa cava mai mult de 300 de lei la El Puerto Iberico. Serviciul a fost foarte bun, natural, personal, cu cheful spaniol aproape, deschis si vorbaret. Alti clienti nu erau in afara de noi.

El Puerto Iberico nu e un restaurant spaniol de fine dining, si sper ca nici nu isi propune sa fie. Insa au mancare spaniola clasica buna si foarte buna. de Din cate stiu eu despre restaurantele spaniole din Bucuresti, cred ca El Puerto Iberico e cel mai bun in acest moment. Sper sa le mearga bine ca sa poata reduce putin preturile. (GB - decembrie 2014)

Recenzii & Articole

Topul Restograf al celor mai bune restaurante din Bucuresti in 2014   
Restograf (Jan 2015)

Astazi Restograf a premiat cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014. Mai exact, a premiat cea mai buna mancare, fiindca ace(a)sta a fost singurul criteriu de selectie, nimic altceva (servicii, ambianta, preturi etc.) nefiind luat in calcul. De aceea pe plachete scrie "Cea mai buna bucatarie ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant El Puerto Iberico

Calea Dorobantilor 63 (prin Str. Craciun), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× two = 8



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,