Restaurant Nada Mas

Vizualizari 23.455 Vizualizari 
Comentarii 18 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Spaniola
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 50 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Nicolae Golescu 11, BUCURESTI


021.313.20.91, 021.310.11.52

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt49313

I-am intrebat pe cei de la Nada Mas ce inseamna numele acesta, de la ce vine, insa nimeni nu a stiut sa-mi spuna. S-au uitat unul la altul, s-au dus sa-l intrebe pe sef, insa misterul a ramas. M-am uitat pe Internet si am vazut ca inseamna "minic mai mult" in spaniola. Pana la alta informatie, ramane asa...

Nada Mas e un restaurant nou in Bucuresti, deschis in toamna lui 2011 in locul lui Byblos, fostul restaurant italienesc al lui Serghei Mizil din spatele Atheneului. Si Nada Mas e tot al lui Serghei Mizil. E un restaurant destul de mare, la parterul unui bloc vechi pe Nicolae Golescu, la cativa metri de Menuet, un restaurant unguresc, acesta. Localul a fosr renovat si amenajarea si decorurile au fost schimbate. Nada Mas arata destul de bine, e luminos, aerisit, cu un aer modern si cam minimalist, cu mobilier simplu si auster. Locul e placut, deci, mai ales ca e foarte curat, fiind nou si, mai ales, fiind cam gol pana acum. Trec adesea prin fata lui, in drum spre Atheneu, si gol il vad tot timpul.

Meniul de la Nada Mas e spaniol, aproape exclusiv cu carne, ceea ce face sa se estompeze destul de mult "specificul spaniol". Mancarea e destul de buna. Preturile sunt mari, mai ales ca in meniu sunt sumele pe 100g, in unele cazuri, ceea ce intareste suspansul. Doua chelnerite vorbarete ne-au facut seara mai placuta, mai ales ca aroganta unuia care parea sef acolo ne-a indispus destul de tare.

Asadar, Nada Mas e un restaurant bun, la care puteti merge cand vreti sa mancati carne, multa carne, si nu dintre cele ieftine... (GB)

Localizare Restaurant Nada Mas

Nicolae Golescu 11, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am fost la restaurant in luna August 2015 si am fost plăcut surprinsă de cat de delicioase si proaspete au fost toate preparatele.Preturile sunt modice in comparatie cu alte restaurante.Am repetat si am recomandat la rândul meu acest restaurant si nimeni nu a fost dezamăgit.Personalul este foarte amabil, atent cu toți clienții , serviciul impecabil, mâncare delicioasa, prețuri super mici. Meniul este variat si e singurul loc in buc unde am mâncat fructe de mare proaspete !!!! Va recomand sa-l încercați măcar odată sa va convingeți singuri de calitate !!!!

Reply

Restaurantul a fost închiriat de fiul primarului Oprescu si in fiecare an schimba firma si Administratorul

Reply

O seara care promitea, s-a dovedit un fiasco. si nu neaparat din cauza mancarii ( pentru ca din pacate nu am ajuns a o savuram) ci a servirii. Chelnerului i s-a parut ca de fapt nu am comandat acea Paella despre care ne spusese ca va dura aprox. jumatate de ora sa fie servita. astfel ca dupa o ora de asteptat, am alfat ca paella nu a fost data la facut la bucatar, astfel am plecat nemancati si foarte prost impresionati. un restaurant la care sa te duci cand nu ti-e foame caci risti sa nu primesti ce comazi.

Reply

Pina la urma al cui este restaurantul? Sunt tare nemultumit. Vreau sa-i scriu patronului.

Reply

o tentativa de restaurant care s a incercat din rasputeri sa fie “o fitz” pt bucuresteni,,meniul este o “amestecatura”, un sfert spaniol si 3 parti nu iti prea dai seama ce vrea sa fie..am observat ca apare si un Burger undeva pe acolo…si cel mai important mult prea scump in comparatie cu multea alte restaurante cu specific spaniol.

Reply

tocmai m-am intors din oras de la acest restaurant unde vreau sa spun ca am mancat foarte bine. serviciu a fost bun. Au niste fructe de mare cum rar gasesti in bucuresti, iar prajiturile sunt excelente.Merita vizitat in ciuda preturilor cam maricele. o singura observatie sau chiar doua: farfuria in care au venit fructele de mare nu era incalzita iar Tartarul nu m-au intrebat daca sa-l pregateasca ei sau mi-l pregatesc eu (dar le-a iesit pe gustul meu asa ca-i iert),Chiar nu ma intereseaza cine este mai este proprietar dar mai este Serghei sau nu asta este treaba lor in acte.Decorul cam minamilist ei zic ca pe gust spaniol dar eu ii contrazic deoarece restaurantele in spania sunt altfel decorate. dar aveau niste tablouri dragute pe pereti.Servirea impecabila.Sigur ii voi mai vizita

Reply

bucataria spaniola este super

Reply

NADA MAS se traduce NIMIC MAI MULT sau NIMIC IN PLUS,eu stiam ca e cu specific BASC nu SPANIOL. e destula diferenta …

Reply

Sunteti prost informati, aceea carne de care spuneti dvs, este de calitate, este o carne maturata ceva ce nu gasiti in bucuresti, este adusa special .Eu am fost foarte multumit de mancare si au un serviciu bun zic eu. … merita incercat.

Reply

Serghei mi-a fost sclav aprope doi ani.

Reply

Arata bine pe dinafara, dar pacat de toata gastronomia spaniola care e foarte ingenioasa si variata. cu putin salmon si 4 alcaparas nu faci un platou spaniol. si cu carnea , spaniolii nu se identifica. Sa nu uitam de Ferran Adria.

Reply

patron este dl NICOLA MINDU si la Byblos a fost patron asociat cu dl GEORGE PAPARI

Reply

restaurantul este al dl-ui Nicolae Mindu. Ma bucur ca va placut mobilierul de la SENSIO.

Reply

sunteti intr o confuzie totala!restaurantul nu apartine d lui serghei mizil !proprietarul este acel sef despre care d voastra spuneati ca statea la masa si afisa aroganta!,adica dl nicolae mindu adica fostul proprietar byblos!este aceeasi marie dar cu alta palarie!pentru ca acel local sa functioneze ar trebui schimbat:proprietarul si conceptia lui…..

Reply

:) Despre carne si carnuri era vorba? Poate in meniu. :) Din poze inteleg ca voi ati comandat mult peste si fructe de mare, ca sa le testati… pentru noi. :)

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 3 = ten



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,