Sangria Garden

Vizualizari 26.612 Vizualizari 
Comentarii 20 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Spaniola
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 65 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Caderea Bastiliei 78, BUCURESTI


021.211.22.76, 0728.984.668

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Sangria – restaurantul mediteranean dedicat gurmanzilor

Restaurantul Sangria are cateva surprize toamna aceasta pentru gurmanzi. Meniul mediteranean al restaurantului este imbogatit cu un meniu gourmet realizat de cei 2 bucatari sefi – Emilian Papacica si Ionut Gagiu, pregatiti in Romania si Germania de Juan Amador, chef cu 3 stele Michelin.

Sangria va invita sa faceti o incursiune in bucataria mediteraneana. Va propune o excursie culinara in Franta, cu renumitele preparate din rata, in Italia, cu fabuloasele paste si in Spania, unde puteti gusta delicioasa paella, fructe de mare si peste, toate acestea gatite cu drag pentru a va aduce clipe de bucurie si rasfat. Puteti savura aceste delicii sanatoase si proaspete pe acorduri de pian, atat la pranz, cat si dupa-amiaza.

Cei doi chefi abordeaza stilul de gatit “sous vide”. Acestia folosesc prepararea termica a pestelui, a carnii si a legumelor la temperaturi joase si controlate de gatire cu scopul realizarii unor preparate sanatoase si hranitoare cu gust minunat, pastrand aroma, savoarea si vitaminele ingredientelor, potentand valoarea nutritiva a acestora. Gatind sub vid, prospetimea, culoarea si aspectul alimentelor raman nealterate. Toate deserturile sunt preparate in casa, inclusiv inghetata, aromele acesteia fiind naturale.

Restaurantul Sangria propune o experienta culinara completa pentru clientii sai – o imbinare de arome naturale, texturi diferite, gusturi neasteptate si o arhitectura inedita a farfuriei, incantand toate simturile. Designul salii Patio completeaza aceasta experienta cu palmierii sai naturali si acoperisul retractabil care transforma locul intr-o incantatoare gradina spaniola. Aici gasiti cadrul ideal pentru intalnirile de afaceri in centrul Bucurestiului, dar si pentru intalnirile cu prietenii.

Se pot celebra evenimente speciale cu diferite ocazii in cele trei spatii ale locatiei. Pe langa sala Patio, clientii restaurantului au la dispozitie clubul Fiesta si sala Primera. Clubul Fiesta are o capacitate de 70 de persoane si ofera intimitatea unei petreceri private cu DJ si lumini. Sala Primera are 25 de locuri si poate gazdui intalniri restranse, intr-un decor elegant.

Restaurantul Sangria va asteapta cu drag sa incercati deliciile sale mediteraneene!

Pentru informatii si rezervari: 021. 211.22.76, 0722.510.583, [email protected] si www.sangria.ro
(Bucuresti, 3.10.2012)

Pe scurt28831

Am revenit la Sangria dupa exact doi ani. Locul e la fel de frumos, unul dintre cele mai frumoase din Bucuresti, asa cum am spus si data trecuta. Am aflat cu mare surpriza ca Sangria e mult mai mare decat imi inchipuiam noi, adica faimoasa sala de la etaj, cu tavanul transparent si retractabil, pe deasupra... Mai au un fel de club jos, la subsol, destul de mare, insa neamenajat, semn ca nu a mai intrat picior de client pe acolo de multa vreme, apoi o sala privata la parter, destul de mare, insa intunecoasa, cu putine ferestre (sau chiar deloc - din cate mi-am putut da seama); la etaj mai au un fel de club, cu vedere frumoasa spre Caderea Bastiliei, tot cu aer parasit si acela. Insa, cea mai frumoasa ar parea sa fie terasa de pe acoperis (acoperisul acoperisului, mai exact), adica pe cele doua margini ale acoperisului retractabil, din care te poti uita in sala mare cu coloane cand e cald afara si totul e in aer liber.

Meniul (ca si specificul restaurantului, cu tot cu atmosfera lui meridionala, de vacanta, de altfel) e prezentat ca "spaniol", insa doar o parte dintre mancarurile de acolo sunt chiar de pe acolo, restul sunt de peste tot, adica "internationale". Meniul rapid de pranz, cel ieftin, de pilda, e "romanesc" curat. Mancarea e buna, insa nimic iesit din comun. Din cate imi dau eu seama, nu cred ca au nimic de castigat incercand sa prezinte restaurantul (si mancarea si ceremonialul prezentarii) putin mai sus decat e si decat ar fi cazul in contextul dat. Dar, ma rog, e strategia lor, si patronul e vechi in meserie, o fi stiind el ceva ce eu nu stiu sau nu inteleg. Oricum, clienti au destui la Sangria, e o atmosfera vesela si destinsa. Serviciul a fost bun de data aceasta, desi un pic lent si cam inegal de la un chelner la altul. Preturile sunt normale, se poate manca bine cu 100 de lei de persoana.

Asadar, Sangria a fost si va ramane multa vreme de acum inainte, fara indoiala, unul dintre restaurantele de referinta ale Bucurestiului, foarte frumos, lucru serios, facut cu grija pentru detalii. E de mers la Sangria pentru pachetul intreg, adica mancare + atmosfera la un pret corect, insa fara pretentii de cine stie ce rafinamente culinare. (GB)

-------------------

Restaurantul spaniol Sangria e unul dintre locurile cele mai frumoase din Bucuresti, si nu numai printre restaurante... Printre altele, are singurul acoperis retractabil pe care l-am vazut pana acum in Capitala. E curat la Sangria, cu multe plante, amenajat cu gust si suficient de deosebit incat sa-ti ramana in minte. Mancarea e destul de buna, desi inca nu am intalnit vreun fel la Sangria pentru care sa vreau sa revin in mod special. (GB - Feb 2010)

Localizare Sangria Garden

Caderea Bastiliei 78, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Un restaurant candva “pe val”, parasit de clienti.

Am revenit la Sangria luna trecuta, dupa o pauza de cel putin 4-5 ani.
Sambata la 8-9pm, inafara de noi 4, au mai fost doar 2 pers. la o alta masa. Toata seara.
Am incercat un tartar de ton care a fost bun, servit cu niste chifle nu la fel de bune.
Paella marinera pt. care venisem a fost buna.
Acestui loc frumos (care inca are multe atuuri) ii lipsesc doar…clientii (si atmosfera unui restaurant viu).

Reply

Am fost intr-o miercuri seara, era aproape gol, mancarea peste asteptari dar atmosfera zero (si muzica de la radio!).

Reply

Eu am fost sambata 20 aprilie 2013, la o cina cu prietena si totul a fost bine . Eu am comondat o supa de ceapa cu branza gruyere , felul doi o paella marinera si ca desert un mousse cu ciocolata si inghetata de whiskey. Prietena mea comandat creveti black tiger cu sos busara si orez cu pasta de patrunjel si ca desert un cheesecake. Mancarea a venit repede , frumos decorata si gustoasa. Sper ca data viitoare cand o sa vin sa fiu la fel de multumit.

Reply

Am fost si eu pe 30 martie 2013 la acest loc pentru ca avand in vedere servirea de toata jena si mancarea de cantina nu il pot numi restaurant.
Despre aspectul locatiei nota 10 dar ma opresc aici cu cuvintele de bine.
Servirea a fost oribila, un chelner care iti vorbea si te privea de sus si care nu avea habar de nici un preparat din meniu decat la sectiunea bauturi si anume berille imbuteliate.Guri rele de la masa au spus ca era posibil sa fi fost putin abtiguit.Pe langa asta desi erau doar 2 mese ocupate in local a durat extrem de mult pana a venit mancarea.
Acum trec la aspectul ccel mai neplacut si anume mancarea.A FOST GROAZNICA!!!!
Eu am luat un muschi de porc cu cimbru si cartofi patatas si sincer imi pare rau ca nu am facut poza ca sa pot atasa sau pune pe un ftp sa se vada ce am primit.Va descriu , muschiul de porc cu cimbru a fost de fapt pulpa de porc taiata rondele, partea cu cimbrul a fost doar in meniu pentru ca preparatul nu era altceva decat o pulpa facuta nu stiu cand si REINCALZITA.In ceea ce priveste garnitura ideea lor de cartofi patatas este defapt mult cunoscuta mancarica de cartofi(cartofi fierti cu bulion).GROAZNIC!!!!!Pe langa faptul ca preparatele sunt rele la gust nici macar nu respecta retetele.Eu nu inteleg cum mai sunt deschisi si tot nu inteleg de ce nu se autosesizeaza vre-o institutie si sa le faca un control inopinant si sa-i amendeze sau sa-i inchida.
In concluzie NU RECOMAND ACEST LOCAL ,nu isi merita numele de restaurant si e printre multele lucruri din tara asta care ne aduc rusine.

Reply

Doamnelor si domnilor,traim intr-o tara de cacat numita Romania,unde toti parvenitii fac legea dupa cum ii duce capul !
Despre ce e vorba?
Am lucrat intr-un restaurant numit Sangria ,am schimbat meniul si retetarul asa cum am primit indicatii de la conducere,am pregatit personalul,am organizat fluxurile tehnologice asa cum scrie la carte,am facut curatenie trei saptamani ca erau plini de gandaci si jeg peste tot(frigidere,faianta,magazie,pardoseala etc).
In fine cam in toate restaurantele din Romanica e asa pentru ca interesul e sa se faca bani indiferent ce presupune asta.Expicatia celor care lucrau acolo a fost ca e un restaurant care e foarte aglomerat si nu e timp de curatenie,retete si asa mai departe.
Ideea e ca ei nu faceau mai mult de 4000 de ron pe zi incasari ,deci?

Apare un manager Manga Adrian,ce sa zic… baiat uns cu toate alifiile in jmecherie dar profesional zero barat:))!Reusea el sa-l faca cu capu` pe proprietar cu diverse tampenii ca sa-si tina postul …(intrigi,zvonuri false,tampenii d-astea romanesti de care imi este scarba).Cand a vazut el ca nu e de glumit cu Papacica Emilian si cu Gagiu Ionut,a incercat sa intre ca sarpele in cuib fara sa ne manance ouale:)!Pana la urma s-a dovedit o tarfa ordinara care ne-a sapat pana in ultima zi(romaneste ce sa zic).
Ok ,angajam un asa zis prieten cu care am mai lucrat cu noi Anglitoiu Iulian Daniel,in ideea sa-l ajutam cu un job ca nu reusea sa se angajeze.In final a renuntat la job pentru ca il depasea ce faceam noi acolo(el stia doar de piper boabe si de foi de dafin ca poti pune la preparate).
Buuuun,dupa ce am pus tot pe picioare “isi da seama conducerea” ca platesc prea mult serviciile mele si ale lui Ionut si ne dau afara si-l angajeaza sef bucatar pe Anglitoiu cu 3000 ron, la recomandarea lui Adrian Manga.
Ideea e ca Sangria se folodeste si acum de preparatele noastre si de imaginea noastra,fiind postati pe restrograf ,in revista Caesar,Trip Advisor etc.
Mai baieti sfatul meu e sa treceti din nou la tocanitele alea ale voastre de cacat si sa ne lasati pe noi in pace cu reclama asta falsa ca noi suntem acolo si nu va mai afisati cu preparatele noastre pe care nu sunteti in stare sa le realizati!
De ce postez asta?
Mai aveti sa ne dati bani si va fofilati ca niste idioti !

Nu-mi mai place · · Distribuie · Promovează · acum 11 minute ·

Ţie, lui Gagiu Ionut şi lui Petrea Andrei vă place asta..

Doamnelor si domnilor,traim intr-o tara de cacat numita Romania,unde toti parvenitii fac legea dupa cum ii duce capul !
Despre ce e vorba?
Am lucrat intr-un restaurant numit Sangria ,am schimbat meniul si retetarul asa cum am primit indicatii de la conducere,am pregatit personalul,am organizat fluxurile tehnologice asa cum scrie la carte,am facut curatenie trei saptamani ca erau plini de gandaci si jeg peste tot(frigidere,faianta,magazie,pardoseala etc).
In fine cam in toate restaurantele din Romanica e asa pentru ca interesul e sa se faca bani indiferent ce presupune asta.Expicatia celor care lucrau acolo a fost ca e un restaurant care e foarte aglomerat si nu e timp de curatenie,retete si asa mai departe.
Ideea e ca ei nu faceau mai mult de 4000 de ron pe zi incasari ,deci?

Apare un manager Manga Adrian,ce sa zic… baiat uns cu toate alifiile in jmecherie dar profesional zero barat:))!Reusea el sa-l faca cu capu` pe proprietar cu diverse tampenii ca sa-si tina postul …(intrigi,zvonuri false,tampenii d-astea romanesti de care imi este scarba).Cand a vazut el ca nu e de glumit cu Papacica Emilian si cu Gagiu Ionut,a incercat sa intre ca sarpele in cuib fara sa ne manance ouale:)!Pana la urma s-a dovedit o tarfa ordinara care ne-a sapat pana in ultima zi(romaneste ce sa zic).
Ok ,angajam un asa zis prieten cu care am mai lucrat cu noi Anglitoiu Iulian Daniel,in ideea sa-l ajutam cu un job ca nu reusea sa se angajeze.In final a renuntat la job pentru ca il depasea ce faceam noi acolo(el stia doar de piper boabe si de foi de dafin ca poti pune la preparate).
Buuuun,dupa ce am pus tot pe picioare “isi da seama conducerea” ca platesc prea mult serviciile mele si ale lui Ionut si ne dau afara si-l angajeaza sef bucatar pe Anglitoiu cu 3000 ron, la recomandarea lui Adrian Manga.
Ideea e ca Sangria se folodeste si acum de preparatele noastre si de imaginea noastra,fiind postati pe restrograf ,in revista Caesar,Trip Advisor etc.
Mai baieti sfatul meu e sa treceti din nou la tocanitele alea ale voastre de cacat si sa ne lasati pe noi in pace cu reclama asta falsa ca noi suntem acolo si nu va mai afisati cu preparatele noastre pe care nu sunteti in stare sa le realizati!
De ce postez asta?
Mai aveti sa ne dati bani si va fofilati ca niste idioti !

Nu-mi mai place · · Distribuie · Promovează · acum 11 minute ·

Ţie, lui Gagiu Ionut şi lui Petrea Andrei vă place asta..

Reply

Am fost in martie la o petrecere de zi de nastere in acest restaurant si m-a cucerit imediat. Mi-a placut cum este amenajat. Am fost multumita de mancare, iar portiile mi s-au parut arhisuficiente. Mi-a placut ceea ce am incercat pana acum – paella, file de somon in crusta de citrice cu spanac, calamar la gratar.
Ospatarii mi se par atenti, mi-a placut ca managerul de sala cere feedback. Raportul calitate/pret mi se pare ok pentru ca platesti intreaga atmosfera: frumusetea locului, mancarea, tratamentul, persoanele care frecventeaza locul, muzica etc. Data viitoare mi-am propus sa incerc scoicile :)

Reply

Am fost si eu prin martie la o zi de nastere in acest restaurant si mi-a placut foarte mult. Am incercat paella si mi-a placut, file de somon in crusta de citrice si cu spanac, calamar la gratar etc. Mancarea a fost foarte buna, bine pregatita si gustoasa. Am devenit clienta fidela. Mi se pare ca sunt atenti cu clientii. Eu ma simt bine acolo. Cand intru in sala cu palmieri, am impresia ca sunt in vacanta! :) Chiar am incheiat un deal bun dupa un pranz de afaceri acolo :)
Raportul calitate/pret mi se pare bun avand in vedere calitatea mancarii, calitatea serviciilor si atmosfera speciala a restaurantului.

Reply

ORICUM NU L IA NIMENI IN SEAMA PE george butunoiu ….SI APROPO….AI DREPTATE..SCRIE NUMAI AIURELI

Reply
Gresit si/sau gresiti March 22, 2012 at 3:06 am

banuiesc ca a fost o remarca sarcastica la ce ati scris despre restaurant ca sunt atenti la detalii.
eu din ce vad in poze ..mancarea arata ..patetic si decorul farfuriei etc este… demn de o bodega .
Putin mai multa seriozitate domnule G.B in evaluarile restaurantelor altfel nu o sa va mai ia nimeni in serios.
Multumesc

Reply

    Cred ca mananci intra-devar la bodegi dacă apreciezi feluri de mancare din fotografii. Eu unul am fost si am comandat din meniul gourmet. Totul a fost foarte bun. Ar trebuii sa mergi in restaurante ca sa apreciezi corect.

    Reply

Am specificat: “managerul restaurantului din acea vreme”.
Din comentariile voastre imi dau seama ca vorbiti de cu totul alta persoana. Probabil s-au produs modificari in administratia restaurantului.

Reply

foarte frumos. pacat ca managerul nu stie sa se comporte si sa vorbeasca. se crede patron….

Reply

    Asa este. Din intamplare eram la intrare si am vazut o faza foarte urata. Acest asa zis manager tinea un interviu cu o persoana pentru angajare. Interviul a durat cateva zeci de secunde, pana mi am luat eu haina pe mine. 3 vorbe aruncate cu mult dispret si foarte de sus acelei persoane. Mentionez ca si eu fac angajari dar nu ma comport asa….FOARTE URAT DOMNULE ”MANAGER”

    Reply

Eu si sotul meu am ales acest local pentru petrecerea de dupa cununia religioasa. Totul a fost perfect. O atmosfera speciala. Meniul a fost foarte apreciat ( gustos, prezentare iesita din comun), chelnerii atenti, iar managerul restaurantului din acea vreme, un om deosebit. Dupa 5 ani inca mai mergem cu placere in acest loc. Va recomand desertul: tort tiramisu cu fructe de padure.

Reply

Locatie: super centru.
Cladirea: super.
Amenajare interiora: damboviteana.
Calitatea veselei: nu au fost folositi furnizori profesionali.
Meniul: banalizat de deviatiile ”internationale”
Pret: scump! pentru ce se ofera.
Serviciul: ok.
Evaluarea Restograf: extrem de generoasa

mi-ar placea sa ii ajutam cu evaluari mai dure. altfel, vor continua asa. caci 4 stele nu este real pentru locul acesta.

Reply

pacat de locatie…managerul ar trebui sa lucreze pe santier. nu are nimic de-a face cu retaurante le sau cu turismul. pacat.

Reply

am fost la o nunta acolo si mi-a placut foarte mult.

Reply

Un restaurant unde m-am simtit foarte bine. Un loc deosebit si printre cele mai frumoase din Bucuresti. Atmosfera relaxanta, muzica in surdina, locatie si amenajare excelenta, mancare la un raport corect pret/calitate, servire ok.

Un restaurant care se deosebeste dpdv al arhitecturii de marea majoritate.

Reply

In putine cuvinte Sangria sta cam asa… foarte dragut ca amenajare, acoperisul ala cu priveliste spre stele ese de vis.. si cam atit ca buline albe.
Ca buline negre… mincare absolut banala.. bolognese cu vagi urme de guanciale.. daca era asa ceva la baza si nu mult mai banalul kaizer. Portii infime pt fotomodele anorexice. Un tiramisu dubios… Preturi mari pt calitatea/cantitatea primita.
Plus ca un coleg de la supa de ceapa a avut ceva probleme cu stomacul. Exista multe alternative in Bucuresti clar mai bune.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 × three =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,