Restaurant Red Season (inchis)

Vizualizari 1.183 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Thomas Masaryk 7, BUCURESTI


021.210.00.22, 0757.513.768

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Red Season este o pata de culoare in centrul Bucurestiului, o atingere de savoare intr-un ocean de optiuni, o garantie pentru o atmosfera selecta si intima, intr-o lume prea grabita. Suntem anotimpul in care poti evada din cotidian!

Red Season va ofera un meniu elegant, unde totul este gatit sanatos, cu cele mai alese ingrediente, dupa retete de foarte putini stiute! Red Seson este mai mult decat un restaurant, este o experienta! Cea a bunului gust. La Red Season credem cu tarie ca gatitul este o arta si punem in ea inspiratia celor mai buni specialisti. Gatim sanatos pentru a pastra cat mai mult din valoarea ingredientelor ecologice folosite, ajutandu-ne de cele mai performante intrumente, compatibile cu alimentele.

La Red Season – steak & more, carnea de vita se prepara dupa o reteta sofisticata Argentiniana, dupa un proces de marinat care dureza nu mai putin de 6 zile. Ea este servita pe piatra incinsa, la o temperatura de 450 de grade. Pentru ca noi intelegem mai bine ca oricine ca detaliile conteaza.

Noi credem ca « a manca » nu ar trebui sa fie doar o necesitate, ci si o placere, o experienta. Daca si tu crezi la fel, te asteptam in fiecare zi, pe strada Thomas Masaryk, intre orele 12:00 si pana la plecarea ultimului client, pentru a trai alaturi de noi povestea Anotimpului Rosu.

Pe scurt61238

Inchis foarte repede, la cteva luni de la deschidere, i-a luat locul alt restaurant in iunie 2013, Stish - Steak & Fish Restaurant.

Localizare Restaurant Red Season (inchis)

Thomas Masaryk 7, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 × = twenty sevenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,