Restaurant Stish - Steak & Fish (Inchis)

Vizualizari 7.356 Vizualizari 
Comentarii 7 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 8 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Stish Restaurant is a Steak & Fish restaurant, in which you can taste the freshest fish and the best aged beef, it is based on the surf'n'turf dish with beef and shrimps, but these are not the only delicateses waiting for you to taste :)

Pe scurt62031

Au fost mai multe restaurante, de-a lungul timpului, in aceasta casa de pe Thomas Masaryk, aproape de intersectia cu Louis Calderon si cu Maria Rosetti, dar cred ca niciunul nu a avut succesul asteptat. Ultimul, Red Season, a inchis dupa cateva luni. Casa e frumoasa, insa e neamenajata, cred ca au lasat tot ce au gasit de la restaurantele de dinainte, lucruri ce par invechite inainte de vreme; oricum, insa, nici cand erau noi nu aratau cine stie ce, pentru ca designul si amenajarea pareau facute de cineva fara talent si cu aplecare catre morbid.

Meniul de la Stish e, in mare, ceea ce sugereaza numele, adica « steak » + « fish », in mare, plus tot felul de alte lucruri, puse cam de-a valma. O mostra chiar din prezentarea lor de pe Facebook e elocventa! "Stish e un restaurant/ la Stish gasiti...: American (New); American (Traditional); Asian Fusion; Breakfast; British; Brunch; Buffets; Burgers; Creperies; Diners; Fast Food; Fondue; Food Stands; French; Greek and Mediterranean; Italian; Latin American; Mexican; Middle Eastern; Pizza; Sandwiches; Seafood; Singaporean; Steakhouses; Tapas Bars; Vegan; Vegetarian." Fara comentarii...

Mancarea nu a fost buna, desi nici rea, de lasat in farfurie. Preturile par mici, desi la calitatea aceasta a mancarii nu mai sunt asa. Serviciul a fost bun.

Una peste alta, Stish e un restaurant fara vrun sens, probabil se vrea o cantina pentru cei din apropiere, desi nici asa nu mi-l imaginez plin vreodata. Cu atat mai mult cu cat o reamenajare ar cere niste investitii serioase. Dar, sa vedem… (GB)

Localizare Restaurant Stish - Steak & Fish (Inchis)

Thomas Masaryk 7, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Tocmai am plecat de la acest restaurant. Mancarea desi OK ma indoiesc ca acel “steak de vita argentineana” era cu adevarat de vita ARGENTINEANA, iar ospatarul ‘a uitat’ sa intrebe cum dorim acel steak, astfel ca am primit un steak mult prea bine facut pt gustul meu. Pacat, pt ca in rest servirea si atmosfera au fost placute.

Reply

Domnule PAVEL BOGDAN. La scoala de rugby nu s-a predat banuiesc si gramatica. Asa se spune pe maidan : PROPIETARUL ? Pacat de pletele dalbe si aroganta prezentata.Tot un baiat de maidan ai ramas ! P.S.Probabil ca R-ul lipsa l-ati gatit ca un mare “chef”…

Reply

Si eu incerc sa sun si nu raspunde nimeni

Reply

Va rog sa ma ajutati cu un numar de telefon pe care sa sun si sa mi se raspunda, vreau sa fac rezervare am gasit 3 nr de tel la care nu raspunde nimeni sau sunt inchise! Am dat mesaj si pe Facebook si nu mi s-a raspuns!
Va multumesc!

Reply

As vrea macar o patrte din meniu si cam care sunt preturile
Multumesc pt. raspunsul promt
Elena

Reply

Am descoperit restaurantul datorita Groupon. Mancarea a fost excelenta, la fel si servirea.
Ciudat ca era pustiu cand am fost noi, intr-o seara de vineri. Probabil ca locatia este de vina… Cu siguranta vom reveni.

Reply

Buna ziua, sunt propietarul ..domnul pavel 😛 fara dar nu acela este numele meu :) Pavel Bogdan Andrei ma numesc,in clipa aceea doar ce preluasem restaurantul de la cei de la Red Season , intradevar locul e putin cam …”invechit”, dar mancarea eu zic ca este buna, ne pare rau daca nu v-am satisfacut din toate punctele de vedere, o sa incercam pe parcurs sa lucram la aceste puncte contra , va mai asteptam o data , acum am mai inverzit terasa !

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 + seven =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,