Restaurant Style Roaster Spot (inchis)

Vizualizari 5.109 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt44815

E un restaurant italian acolo, Veneziano, din iarna lui 2012.

------------------------

Cei de la Style Roaster Spot au adus in Romania (in Bucuresti, de fapt) un tip de restaurant care e destul de des intalnit in tarile occidentale. Ei l-au adus din Australia, mai exact, si au in gand sa deschida mai multe daca va prinde acest concept. Spus in putine cuvinte, cei de la Style Roaster Spot iti dau bucatele de carne cruda, de toate felurile, ceva legume si o plita incinsa si tu faci restul. Painea ti-o dau tot ei, la fel si sosurile, vinul si alte bauturi. De aceea au un singur bucatar in tot restaurantul, care e destul de mare, de altfel.Si cei de la Mica Elvetie fac asta, insa numai pentru cateva feluri din meniu. Cei de la Cei de la Style Roaster Spot o fac, asadar, cam pentru toata mancarea, ceea ce face ca acest concept sa fie unic in Bucuresti, cel putin pentru moment. Restaurantul e foarte nou, deschis in mai 2011 la parterul unei cladiri moderne (sau refacute complet, nu sunt sigur) de pe Mantuleasa, foarte aproape de marea intersectie a lui Carol cu Mosilor. Localul e mare, foarte modern, in stil occidental, cu multa sticla, inox, tehnologie. Totul e aseptic, materialele de cea mai buna calitate, nu prea s-a facut economie la nimic, imi inchipui ca investitia e consistenta. Fiecare masa are dedesubt un aragaz iar plita iese de dedesubt, chiar in mijlocul mesei. Meniurile nu sunt pe hartie ci pe tablete electronice. Meniul nu e lung. Carnea, de buna calitate, iti vine cruda pe niste platouri si tu o pui la fript, dupa cum am spus. Ce iese e destul de previzibil. Preturile sunt rezonabile. Clienti am vazut foarte putini la ora pranzului. Pe langa noutatea restaurantului si a conceptului, cred ca si durata destul de mare a unei astfel de mese ii tine la distanta pe timpul pranzului. Intr-adevar, cred ca sunt putini cei care isi pot permite o masa lunga daca au de dat socoteala la locurile de munca. Serviciul a fost destul de bun. Sigur, Style Roaster Spot e de pus pe lista cu restaurante din Bucuresti care sa fie vizitate cel putin o data, chiar daca veniti de mai departe. Eu le doresc succes, apreciez efortul pe care l-au facut! (GB)

Localizare Restaurant Style Roaster Spot (inchis)

Mantuleasa 31, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Beatrice Serban July 12, 2012 at 7:43 pm

Buna ziua,
Eram interesata de acest tip de restaurant, dar nu reusesc sa intru pe site- ul lor….mai stie cineva ceva de ei? Poate s-a si inchis….

Reply

Fiecare avem un punct de vedere , avem un sistem de referinta ,iar democratia ne-a invatat sa-l respectam .Dar ce ste negru nu poate fi si alb din dimensiunea universala .Cunosc conceptul si sunt un adept al acestuia . Dar analizand la ce ati scris sunt foarte multe erori .
1. fiecare masa este dotata cu un dispozitiv sofisticat de ventilatie si la masa iti sunt adusi carbuni incinsi .NU ARE NICI O LEGATURA CU ARAGAZUL .
2.Nu stiu cat ati calatorit in Europa dar acest tip de restaurant este foarte foarte rar in Europa .
3.Meniul este foarte variat oferind clientului tot ce insemna carne si legume la preturi extraordinar de bune .UN MENIU FOARTE BOGAT NU DEPASESTE 50 ron cu bautura cu tot.
4.Timpul de consumatie este mult mai mic fata de oricare alt restaurant unde ai manca cam aceeasi cantitate de mancare .
5.CEL MAI IMPORTANT LUCRU PE CARE NU L-AI SPUS ESTE CA AICI SE MANANCA CEL MAI SANATOS DIN TOATE RESTAURANTELE,FIIND TOTUL FRIPT SI NU PRAJIT,
ESTE SINGURUL LOC UNDE AI GARANTIA CALITATII A CEIA CE SERVESTI ,AI GARANTIA CANTITATII ATAT LA BAUTURA CAT SI LA PREPARATE.
Cred ca totusi esti rautacios ;de ce trebuie sa ne intereseze cati angajati are ?
De ce nu ai spus ca este singurul loc din Bucuresti unde bautura este servita la miniaturi;asa cum se vede si din poza ta cu nr 8
Pentru cei ce citesc va indrum sa verificati .Este ceva deosebit si foarte sanatos.

Reply

    1. Da, asa e, acum imi aduc aminte ca a venit cu un cos cu carbuni si i-a pus in dispozitivul de sub masa. Scuze!
    2. Am fost cu un francez la masa, mi-a spus ca a vazut multe in Franta si pe unde a mai fost. Eu nu intru niciodata in localuri moderne, nici in Bucuresti, nici in Romania si nici in strainatate; asa ca m-am bazat pe ce mi-a spus francezul, lui ii plac lucrurile astea, chiar le cauta.
    3. Asta nu prea cred: noi am platit peste 200 de lei, 2 persoane, cu un singur pahar cu vin, la o cantitate de mancare nu mai mare decat un pranz obisnuit, ba dimpotriva…
    4. Nici asta nu tine: noua ne-a luat aproape o ora si jumatate toata masa asta; pentru oameni care lucreaza si pentru o masa de PRANZ, asta e mult prea mult!
    5. Nu am scris asta pentru ca nu mi-a venit in minte, nu din alt motiv…
    … Si nu e nimic rautacios in observatia cu numarul de bucatari, era doar pentru a sublinia distinctivitatea conceptului.
    Si nici despre bauturile acelea nu stiam, mai ales ca nici nu ne-a intrebat chelnerul ce vin vrem, i-am cerut eu.
    GB

    Reply

      In Franta exista un singur restaurant cu patru mese la o academie gastro.Sunt de profesie credti-ma .Iar in Europa le numeri pe degete.Vis-a-vis de preturi : o portie de piept de rata ( delicates) costa 19 ron ;este scump ? file de salau 18 ron este scump ? si cred ca mai sunt exemple dar promit ca va mai dau relatii saptamana viitoare cand sper sa merg iarasi .DAR SE MANACA SANATOS .LUCRUL CEL MAI IMPORTANT .PENTRU SANATATEA OAMENILOR .

      Reply

        :) … probabil ca tu te referi la un restaurant/ concept identice, cu carbuni, ventilatie etc. Eu vorbeam de restuarantele la care iti pregatesti singur macar o parte din mancare, in general. OK, identice cu cel de pe Mantuleasa probabil ca sunt foarte putine, dupa cum spui…
        Referitor la preturi: cand spui “o portie de” probabil ca te gandesti la altceva decat se gandeste un barbat normal, de (aproape) 90 de Kg… :)
        GB

        Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ four = 8



Taguri: , , , , , , , , , , , , ,