Restograf – Monografia Restaurantelor Bucurestene

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Restaurant Taverna Sarbului

Vizualizari17.045 Vizualizari 
Comentarii35 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Sarbeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Chef: Adrija Pujaz
Proprietar: Dragan Caranovic, Marius Tuca
Evaluarea Restograf
(Jun-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor 
(46 voturi)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Tipografilor 31, BUCURESTI

Parcare: Cu usurinta

021.490.60.50, 0727.353.353

www.tavernasarbului.ro

Galerie Foto

Facilitati
Preferat de

Viniciu Moroianu

Pe scurt

Taverna Sarbului e un restaurant de referinta in Bucuresti atunci cand se vorbeste despre bucatariile traditionale. Spatiul e generos, bine amenajat, conceptul e unitar. Mancarea e destul de buna, de tip taranesc, si doar un specialist ar putea spune daca din gastronomia sarbeasca s-ar putea obtine cu mult mai mult decat ce gasesti la Taverna Sarbului. Prezentarea e destul de spectaculoasa, suficient pentru multi clienti ca sa se declare satisfacuti, desi multi se plang de atitudinea aroganta a catorva chelneri, usor imbatati de succesul restaurantului. Sarbul nu accepta carti de credit (o fi stiind el de ce!), asa ca trebuie sa mergeti cu bani potriviti. E de mers la Taverna Sarbului, macar de curiozitate. (GB)

Recenzii & Articole

Topul restaurantelor din Bucuresti pe 2011   
George Butunoiu (Dec 2011)

Saptamana trecuta au fost anuntate si inmanate Premiile Restograf pe 2011 restaurantelor din Bucuresti cu cea mai buna mancare. Spun “cea mai buna mancare” pentru ca acesta a fost singurul criteriu de evaluare si de departajare. Fara a tine seama, deci, de amenajare, decoruri, atmosfera, ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Taverna Sarbului

Tipografilor 31, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise


In afara de mancare proasta, am luat o tocanita de porc picanta, care era facuta doar din zgarciuri, la sfarsit am avut surpriza sa constat ca nu se poate plati cu cardul, ci doar cash. Si ca sa puna capac la mizeria de restaurant, chelnarul te trimite jos la bancomatul din hol sa scoti bani sa platesti consumatia. Ce mai evaziune fiscala fac astia. Chiar nu se sesizeaza fiscul sa vada de ce nu se accepta card – pt ca se inregistreaza in tranzactiile prin banca – si cat se fura?

Reply

Un singur comentariu am de facut: cheescake-ul a fost ORIBIL! Este o tarta cu crema de gris cu lapte, foarte dulce. Brrrr!!! Nicio urma de branza…

Reply

Jalnic. Am facut rezervare la fumatori si am fost asezati la nefumatori. Am intrwbat daca se fumeaza, raspunsul a fost afirmativ. A aparut piticul porno, chipurile patronul care a inceput sa ameninte cu BGS-ul, cand m-am ridicat la el a fugit mancand pamantul, dupa care atrimis un pacalici si am schimbat locul cu o masa la etaj. Dar ne mai intalnim noi pacaliciule…

Reply

O mizerie de restaurant… Am sarbatorit aseara, 8-03-2014…ziua doamnelor….pur si simplu acest mizer restaurant a aruncat afara la 12 noaptea cam 100 de persoane….pe motiv ca seara sa terminat….mancare ordinara si foarte rece venita la masa….Am cerut sa discutam cu seful de sala, dar dansul nu sa sinchisit sa ajunga la masa noastra…. na, doar este fratele patronului……ne au adus doua sticle de vin comandate de noi….pe care a trebuit sa le servim acasa…..Daca are importanta….nota -4 persoane -900 RON.

Reply

buna ziua, am fost la taverna pe 15.02.2014 sambata fiind, am ajuns la 22, la 23.30 am fost informati ca nu se mai poate comanda nimic la bucatarie, la ora 23.45 au spus ca nici bautura nu se mai poate comanda, iar la 0.30 au spus ca trebuie sa eliberam mesele pt ca inchid , mai erau 2 mese ocupate, preturile sunt piperate.

Reply

super surpriza zilei! comand somon la gratar si fac grseala sa ma sfatuiesc cu chelnerul asupra garniturii.Ma sfatuieste sa iau legume la gratar si accept. Cand vine nota de plata, sa cad jos..: 20 de lei somonul (absolut rezonabil) si 25 de lei legumele la gratar. Am crezut ca e o greseala, am verificat meniul, dar.. era corect! Toate garniturile erau cam 9 lei,una era 14 lei, iar legumele la gratar erau nici mai mult nici mai putin 25 de lei portia. No comment. PFFFF, nu mai calc pe acolo, mi s-a parut o bataie de joc, nu din cauza banilor cat din principiu…

Reply

Super local

Reply

Taverna S. din Sinaia:
- chelner acru si neatent, inadmisibil!!!
- Salata Caesar imbibata in ulei…inclusive frunzele de salata si crutoanele, carnea din ea rece si veche!!
- am comandat la desert clatite, dupa 40 de minute de asteptare, chelnerul ne-a spus senin ca…nu s-a transmis comanda…

La pomul laudat…sa nu te duci cu sacul.

Preturi nesimtite, calitate si servire mediocre!!!

Reply

o nebunie curata si reguli idioate facute de oammeni fara un pic dr experienta in comert daar au functi de conducere pe baza de nepotisme ospatari fac ce p[ot in baza nebuniei care e acolo

Reply

Sunt obligat sa fac vanzare mare deoarece suntem plqtiti la procent iar spaga se imparte latot personalul inclusiv managerul sarb.Asta transforma in japca .

Reply

In preparatele din TAVERNA SARBULUI se lntroduce praf de DEPENDENTA !!!am lucrat in aceasta locatie .Patronul(piticu’) nu a fos t de acord sa arboreze drapelul Romaniei linga celSarbesc invocand ca nu are ce cauta …

Reply

mi-as fi dorit sa merg acolo,dar dupa ce am citit,nu-mi mai trebuie.Draga ”taverna sarbului,, ,cand nu veti mai gasi fraieri pe care sa-i jecmaniti,probabil ca veti fi ok.

Reply

    Salut,ma numesc Costa si sunt ospatar la Taverna Constanta,daca numai bani sunt problema sa stii ca sunt preturi pentru toate buzunarele,poti sa incerci.Sunt penibili cei care comanda din meniu dupa ce au vazut preturile ca apoi sa se planga.Te asteptam!

    Reply

Cele mai grase si unsuroase preparate mancate de mine vreo data. Mai mult ulei\grasime in preparate n-am vazut nicaieri.
Cu siguranta nu o sa mai revin.

Reply

Imi aduc aminte de o supa crema de ciuperci absolut sinistra. Am intrebat chlnerul inainte sa o comand daca e facuta din ciuperci si mi-a zis ‘da’ cine credeti ca le mai face asa, doamna!’. Am zis sa risc si mi-a adus o fierdura ingrosaa cu amidon alimentar si echivalentul uscat al unei ciuperci juma’ imprastiat prin acel lichid. Era evident si scarbosul delikat. Nu am atins-o. A lut-o inapoi, dar nu a scazut-o din nota de plata. Am mai cerut si o tocanita de ciuperci, care, in meniu aparea ca fiind de ciuperci de padure, si am primit ciuperci normale. Nu a fost buna, dar am mancat-o, mi-era foame. Pentru mine este prototipul restaurantului in care sunt folosite chiar cele mai proaste ingrediente. Macar daca nu ar fi atat cu nasul pe sus, asta e cel mai deranjat.

Reply

Am fost de curand la Taverna Sarbului, am mai fost cam acum 2 ani si aveam amintiri placute, dar acum a fost dezamagire totala.
Mancarea nu se poate spune ca e ceva deosebit, insa preturile sunt mari raportate la calitate.
Insa servirea este sub orice critica, cu chelneri care contrazic clientul la orice cuvant, iar la ora 23.30, sambata fiind au venit sa spuna ca e ultima comanda si de la bucatarie si de la bar, adica nici apa nu mai capeti.Dupa care peste circa 30 minute au venit sa spuna ca ei inchid,cu alte cuvinte sa ne caram mai repede.
Cu asemenea servire nu e de mirare ca se grabesc sa inchida seara.

Reply

    ospatarii sunt obligati sa dea ultima comanda la 23:30 de catre manageri care se grabesc sa inchida la ora 00( afisata si la intrare de altfel, si ora pana la care sunt platiti…nu cred ca dvs ati sta peste program la munca fara sa fiti platita ptr ca asa are chef nu stiu cine…)in plus managerul se grabeste sa inchida ptr el deschide 08:00 , el inchide 00:00 ptr clienti 00:30 in realitate dupa ce ,, se face casa” si chiar 01:30 dupa unii clienti cu chef de spritz sambata seara…va invit si pe dvs la o zi de munca cu un asemena program si as vrea sa va vad fata la 12 noaptea cand vezi ca clientul iti mai comanda o sticla de vin…

    Reply

Am fost cu 2 prieteni din Spania, la intrare erau niste domnisoare foarte dragute :) Nu am inteles care era problema cu ele, nu aveau tatele pe afara sau mai stiu eu ce, de asemenea erau foarte aabile si ne-au dat mese etc.Mancarea a fost foarte buna, ce e drept, pentru unii ar putea parea grasa sau mai stiu eu cum, dar mie, unul, mi-a placut foarte mult, la fel si prietenilor mei.Atmosfera era exact asa cum ma asteptam, muzica sarbeasca de la mama ei si oameni razand, singurul lucru de care ma pot plange ar fi chelnerii,dar asta pentru ca am fost la 9 seara, probabil erau si ei obositi de stat in picioare pe 36 de grade in costum cu maneca lunga.
4/5

Reply

Am fost la locatia din constanta
Comentariile anterioare rautacioase
Am mancat doar preparate din peste
Personalul f amabil,toaleta curata
Apropo de plata cu cardul,aveti la intrare un bancomat de unde puteti scoate cati bani doriti(asta in care aveti)
In concluzie :super!!!!!!de trecut pe aici daca sunteti in zona si aveti si o companie ok

Reply

Complet de evitat:

Tuca se plimba cu catzelul in parc cu un aer de suficienta in timp ce circiuma e sub orice critica. Incercat pe cel din spate Casa Scinteii dupa ce acum 3 ani cind am fost am zis ca nu mai revin.

La intrare apar doua-trei domnisoare, gen hostess, gen starlete porno, machiate strident, cu fusta scurta si tocuri de 15 centrimetri in timp ce pe usa intra familii cu copii mici.

Curatenia e la limita, baia e ok chiar. Mese de terasa pot fi sigur mai curate. Micile fete de masa de plastic care se pun in fata clientului sint toate murdare insa.

Mincarea: submediocra.

Luat gustarea casei: niste sunca veche, un terci de fasole maroniu si obosit, niste brinza cu boia si apoi ayvar (zacusca procesata) de la borcan, probabil cumparat de la supermarket de la sarbi. Nimic proaspat, nimic bun.

Ciorba de fasole: un fals. Un fel de baza de crema la care s-a adaugat pe loc fasole si ceva sunca afumata. Totul pastos ca un piure mai lung.

Cotlete de miel: ok dar au venit reci. Comparat cu portia similara de la Brasov la acelasi restaurant, la Bucuresti portia era la jumtate.

Acesta nu este un restaurant la care sa te intorci; de fapt nu este un loc unde ai merge din capul locului.

Un fals, mincare proasta, extrem de scump pentru ce primesti.

Total de evitat.

Reply

PUNETI IN PERICOL VIETI DE OAMENI!!! VAI DE VOI SI DE CEI CE VA ACCEPTA!!!!

Reply

Sant multe restaurante la noi in tara in care se gateste bine, se respecta un retetar ,se lucreaza igienic dar nu au succesul si bucuria ,ca nu mai vorbesc despre profit, ca sa le calce pragul atati musafiri cum au cele 4 sau 5 taverne ale sarbului. Domnul de mai sus are dreptate cand spune despre depozitarea materiei prime ca sa va zic despre cum se prepara nu mai are rost !!!Mezelurile care la prima viziune sant ok ,ele domnilor sant congelate!!!,ciorbele ,cremele sant tinute si cate 3-4 zile ,asta dupa ce au fost facute mai bine zis ingrosate cu faina [adica rantas],sosurile la fel fff multa faina explicatia fiind asa se gateste in bucataria sarbeasca,in general mancarea o fac foarte sarat.Am fost la Belgrad si am mancat in 3-4 restaurante si chiar nu aveau mancare sarata ba dinpotriva.Prajiturile si ele sant tinute mai multe zile pana se vand ,nu sant vandute in ziua in care sant facute .Ar trebui sanipidul si organele competente sa ia masuri dar…Tuca e un nume ,la fel si Netoiu de la Drobeta…Va spun toate astea ptr.ca vreau sa fiti fff atenti unde si ce mancati aveti copii si se pot inbolnavi eu sant patit si stiu de la cineva care a lucrat in una din taverne. Am ajuns sa platimca sa ……ne inbolnavim !!!!!!!

Reply

    Imi pare rau sa te anunt, dar mezelurile nu sunt congelate , acestea se produc in afumatoarea din Sinaia si apoi depozitate in vid ; ciorbele nu sunt niciodata tinute mai mult de o zi , dar in general in bucataria sarbeasca acestea au multa faina , iar deserturile sunt tinute in medie 2 zile.

    Reply

Astazi am fost la Taverna, in incercarea de a scapa de plictiseala culinara din jurul Casei Presei, unde am biroul; fara sa exagerez, am avut cel maiprost serviciu din ultimii ani…. Am dat de un chelner obosit, plictisit si suprasolicitat (am numarat 8 mese de care se ocupa) serviciul de ceamai joasa speta atrecut prin toata gama, de la tiimpul de preluare a comenzii, faptul ca nu am primit in totalitate ce am comandat (pe masa, ca pe nota a fost, pentru ca din graba, am cerut un meniu de business lunch….) a trebuit practic sa cersesc orice am avut nevoie ( in mod repetat) servirea a durat o vesnicieiar la final n-am mai stat sa astept nota. Pe drum spre iesire am cerut sa vorbesc cu seful de sala – surpriza! Nu era prin zona… Am lasat o carte devizita cu rugamintea de a fi sunat de acesta, ca sa-mi poata spune impresia domniei sale despre calitatea serviciului. Surpriza2! Nu m-asunat nimeni….
Eu cu siguranta nu ma mai duc sa-mi mananc pranzul la Taverna…si safiu sincer nici mesele de protocol nu le mai fac acolo, desi pana acum nu am avut experiente neplacute cuacestea…

Reply

daca ati știi cum se depoziteaza materiile prime pentru prepararea produselor la Taverna Sarbului sigur nu mai doriți sa reveniti acolo,deasemeni la achitarea notei de plata veți primii o prenota nicidecum un bon fiscal,ASA afacere de succes național mai zic si eu domnilor de la ANAF

Reply

    George ai dreptate cu proforma cel putin pe mine ma intreba casiera daca clientii par dubiosi ca sa la emita bon fiscal sau proforma iar casiera(le)tineau banii incasati ascunsi .Ar fi multe de povestit dar nu are rost.rost..praf de dependenta,drogur.ile bucatarilor sarbi

    Reply

tzeapa. Am comendat tochitura. A venit o farfurie maaare de m-am speriat, dar plina cu mamaliga si doar unsa pe deasupra cu tochitura. Cred ca erau vreo 3 linguri.

Reply

Prima impresie la Taverna de la Constanta, placuta, sala mare, aerisita. Dintre toate mesele, don’soara de la receptie ne-a dus la una murdara, cu resturi. Mincarea a fost acceptabila. Un mare plus a fost volumul redus si discret al muzicii. Nu il tai total de pe lista, insa nu se comapara cu Arena, in Mamaia.

Reply
Cristian Cojocaru March 13, 2011 at 10:16 pm

Discutabila locatie. Faptul ca nu MAI accepta carti de credit il face practic a nu existe…. cine mai plateste cash astazi intr-un restaurant? Si in general, unde mai platesti cash in afara de buticul din coltz? Depre servicii, uneori au fost sub limita oricarui bun simt. am asteptat o ORA sa fiu bagt in seama lao masa de 6 persoane. Am rams acolo din curiozitate sa vedem cit poate sa dureze. Dupa ce s-a adus comanda nu ne-a mai bagat nimeni in seama. Calitatea??? Daca nu cunosti traditia sarbeasca, merge. Daca o cunosti, atunci te abtii.. Cantitatea… considerabila, dar ce folos, nu compenseaza calitatea, ambientul, serviciile, lipsa platii cu cardul.
Toaletele in schimb sint curate.

Reply

Am fost de cateva ori acolo, ultima oara am jurat ca nu mai calc niciodata.
Am comandat ficatei de pasare, care au venit arsi, plini de ulei si cu un gust groaznic de ranced.
Ca de obicei, reteta cu mancare simpla nu e de ajuns pentru a garanta succesul unui restaurant, trebuie sa stii s-o si faci.

Reply

nu au muzica sarbeasca, doar cateva piese de Bregovic. cred ca nu e greu sa organizeze si sa rotunjeasca ambianta potrivita, avand in vedere ca meniul (cartea) e sarbesc.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 7 = sixteen




Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,


4.872.114 vizite
din 1 martie 2011