Restaurant Tchaikovsky & Karaoke Klub (inchis)

Vizualizari 14.946 Vizualizari 
Comentarii 12 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Ruseasca; Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 275 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Nicolae Tonitza 13, BUCURESTI


031.437.80.03, 0751.218.888

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Daca-ti place mancarea cu specific rusesc, Restaurant Tchaikovsky va fi locul tau preferat. Ciorba de pui, borsul rusesc, Pelmeni sunt doar cateva din preparatele specific bucatariei rusesti pe care le puteti gasi aici. Bucataria ruseasca este reprezentata de mancaruri abundente si consistente, cu o varietate de sortimente de preparate din carne. Ceaiul rusesc, binevenit la orice ora din zi, precum si renumita vodca ruseasca pot fi servite la Restaurant Tchaikovsky, intr-un ambient deosebit care sa va aminteasca de „Lacul lebedelor" sau „Spargatorul de nuci", creatiile celebrului compozitor rus.

Doriti sa simtiti cum sangele va fierbe in vene chiar si pe timp de noapte? Sunteti in cautare de senzatii tari, culori noi sau improvizatii expresive? Trebuie doar sa rezervati o masa în salonul de KARAOKE! O camera nu foarte mare, cu atmosfera primitoare,în care oaspetii sunt întotdeauna în centrul atentiei, cu un cerc stabil de invitati, toate cele de mai sus sunt avantaje incontestabile ale salonului de karaoke Tchaikovsky.

Pe scurt53797

Daca ar fi fost restaurantul meu, i-as fi spus Ceaikovski sau Ceaikovsky (in rusa e cu doi "i" la coada: Ceaikovskii, iar el se semna pentru straini Cschaikovsky). Insa cei trei asociati basarabeni nu au vrut sa riste prea mult si i-au pus numele anglicizat, Tchaikovsky. Bine si asa, pentru ca intre timp am vazut scris si Tchaykovsky sau chiar Tchaykowsky...

Asadar, Tchaikovsky - pe numele lui oficial "Restaurnat Karaoke Tchaikovsky" - e unul dintre restaurantele din Centrul Istoric, pus in coltul dinspre fosta Opereta, acolo unde se termina Calea Victoriei in Dambovita, si este lipit de The Artist si vizavi de Meze. Nu e mare. La intrare e sala principala, cu cateva mese, iar ceva mai in spate e un separeu cu o masa ceva mai mare. La subsol e un club cu bar unde se intampla karaoke si diverse alte lucruri.

Partea de restaurant de la Tchaikovsky e foarte frumos amenajata dupa gustul meu, in stilul luxului opulent rusesc, cu materiale grele si multe poze si picturi pe pereti, candelabre, perdele cu draperii si diverse alte decoruri in ton. Pacat doar ca trebuie sa-ti dai toate hainele la spalat dupa o vizita la Tchaikovsky, pana la cele mai apropiate de piele, si trebuie sa te speli si pe cap bine, cu mult sampon.

Cand am deschis meniul de la Tchaikovsky era sa cad de pe scaun! Incepea cu o gustare romaneasca, urmat de tot felul de bruschete, paste italienesti si tot felul de alte asemenea. Cand am ajuns la pagina cu deserturi tocmai ma pregateam sa plec de acolo, cand vine un chelner si imi spune ca mai sunt si vreo doua pagini dupa, cu un meniu rusesc. Intr-adevar, acolo am gasit ce cautam si am ramas. Asadar, am luat pelmeni cu carne de pui, sirniki cu smantana, coltunasi cu cartofi, clatite cu carne, deruni cu smantana, iar ca desert sirniki cu smantana si tort Napoleon. Au fost bune toate, frumos servite. Nu stiu care sunt standardele gastronomice in materie de bucatarie rusa, abia daca am mancat de vreo cateva ori in viata din mancarea lor, si numai la Bucuresti si la Iasi, asa ca nu prea stiu cu ce sa compar ce am gustat la Tchaikovsky, si nota pe care am pus-o la mancare poate fi destul de arbitrara. Si, evident, nota se refera EXCLUSIV la meniul rusesc!!!

Restaurantul era plin, separeul la fel, si toti ceilalti pareau sa fie basarabeni dupa vorba. Serviciul a fost bun, cu un chelner rapid si care ne-a dat de fiecare data exact informatiile de care aveam nevoie, desi intr-o maniera destul de agresiva si smucita, cu care ne-am obisnuit, totusi, spre final... Preturile sunt normale la Tchaikovsky, rezonabile pentru Centrul Istoric.

Tchaikovsky cu meniul rusesc e, deci, unul, unul dintre restaurantele serioase din Centrul Vechi. Nu stiu cum e "celalalt" Tchaikovsky, cel cu meniul romano - italiano - si - ce - o - mai - fi - pe - acolo..., cred ca e mai bine pentru ei si pentru notele de pe Restograf ca nu l-am "vizitat" si pe acela. (GB)

Localizare Restaurant Tchaikovsky & Karaoke Klub (inchis)

Nicolae Tonitza 13, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Imi spune cineva mai functioneaza restaurantul acesta, tel mobil nu mai exista, cel fix nu raspunde nimeni, E-mail adresa nu mai e valabila?

Reply

Nu inteleg de ce este atat de laudat acest local! Poate cei care au postat aici sunt doar prietenii celui care are restaurantul! Am fost acum cateva seri impreuna cu niste amici, personal am comandat peste, mi s-a parut mie ca miroase putin dubios iar in noaptea care a urmat m-am simtit atat de groaznic incat am ajuns la Urgenta. Sigur voi face o reclamatie la Protectia Consumatorului!

Reply

    Ai mare dreptate , am fost acolo cativa prieteni si dupa ce am comandat mancarea si s-a servit la masa ni s-a parut ca era cam totul de proasta calitate.Nu mai pun la socoteala nesimtirea unei PITIPOANCE care dupa ce unul dintre prietenii nostrii a daramat din greseala o vaza de pe masa si a spart-o ne-au pus-o la nota de plata.Chiar inainte sa cerem nota de plata , alt client ii spunea domnisoarei in cauza ca nu i se pare normal sa il puna sa ii plateasca usa de la baie care se blocase si ca sa iasa afara a trebuit sa rupa incuietoarea care se blocase.
    Nu am vrut sa facem spectacol si din bun simt , nu pot spune acelasi lucru despre aceea dominsoara si acest restaurant caruia i-am platit o nota destul de piperata ( 1680 ron pt 12 pers.), le-am platit nota si am plecat, cu promisiunea de a merge incepand din acel moment doar in restaurantele care stiu sa se poarte cu un client care le baga niste banuti in buzunare.

    Reply

dar restaurantul asta are multi prieteni(cunostinte). Se vede si din nr de vizualizari si din commenturile reala sau nu!

Reply

Asta suna bine Dle. GB, Investitie destul de consistenta si de bun gust, Incep sa inteleg si partea cu meniu romano-italienesc pentru a atrage mai multi clienti si a fi competitivi in zona, daca aduc si muzica ruseasca live un mare +. Chiar o sa incerc acest restaurant si revin cu un comentariu. Pana atunci poate propuneti bucatarului sa renunte la decorul funza de salata din farfurie.

Reply

Eu am vrut sa merg la ei prin noiembrie cand vremea era inca frumoasa si aveau si mese afara.Si meniul era tot afara. Din pacate nu am gasit cele 2 pagini de la sfarsit (eu zic ca nu erau ca am tot rasfoit meniul si nimic), asa ca dezamagit de oferta deloc ruseasca (si destul de scumputa) am plecat bombanind.

Reply

Am fost weekendul trecut pentru prima data, la recomandarea unui prieten. Pe langa rapiditatea cu care am fost serviti, m-au impresionat in momentul in care fetelor cu care eram la masa le-au fost oferite paturici pentru a le incalzi!

Reply

Podele, perdele şi draperii, feronerie, vesélă din cea bună, decor ingenios, personal politicos şi cunoscător, toate astea fac o bună introducere oricărui nou-venit. Meniul are accen­te ruseşti, dar găsiţi şi câteva preparate cunoscute. Ce-am observat în meniu e că sarmalele sunt trecute la gustări calde! Chiar, cum ar fi să comand un „platoaş” cu sarmale la deschidere şi să continuu cu porc…

Încep cu borş roşu cu carne de vită (10 lei), însoţit de lavas cu brânză şi mărar (20 lei), adică ciorbă de sfeclă cu mici bucăţi de vită şi cu pătrunjel tăiat mărunt. E bună, e caldă (merge şi cu smântână), are gust şi se potriveşte cu lunguieţele plăcinte, crocante, rumenite şi umplute cu brânză nu foarte sărată. Păi, dacă sunt pe teren rusesc, merge şi o votcă (Absolut, 10 lei/40 ml…), nerusească totuşi.

Până să vină pelmenii cu carne de porc (18 lei) şi vinul casei (8 lei/pahar) am timp să cobor la subsol, unde e clubul (deschis de miercuri, puteţi „servi” karaoke), cochet, nu foarte mare şi toaleta, elegantă, curată şi decadentă. Revenind la pelmeni, sunt un fel de gnocchi, sau găluşti chinezeşti, serviţi cu un sos cremos şi uşor condimentat. Bune şi foarte săţioase, ar putea fi suficiente pentru un prânz hrănitor. Vinul roşu era Purcari, cred; acceptabil. Pentru desert am ales prune uscate şi umplute cu nucă. Combinaţia gustului uşor afumat, cu nuci crocante, cu frişcă (la tub totuşi…) e reuşită şi nu prea des întâlnită în restaurante. „Konieţ” pe ziua de azi, dar e un loc de revenit

Reply

Foarte frumos interier. Personalul e foarte respectuos cu clientii. Iar mincarea e super gustoasa. Deserturi super delicioase.
Sunteti bravo!!! Restaurant Tchaikovsky.

Reply

de acord …foarte frumos acolo

Reply

Localul perfect,pt o seara de neuitat..aici ma simt ca acasa,iar desertul este excelent..:

Reply

va recomand,acest klub,distractia este garantata,oameni,amabili,primitori,ambianta placuta ! multe fete frumoase !

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− two = 7



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,