Restaurant Jadoo Gardin

Vizualizari 8.501 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Aug-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 83 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Nicolae Racota 3, BUCURESTI


021.222.05.02, 0724.365.583

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28344

Un restaurant vechi si stabil

Jadoo e alt restaurant neschimbat de ani de zile al Bucurestiului, si asta insemnand de bine, mai degraba, pentru ca are o clientela constanta, pare sa fie un business constant si previzibil pentru cei care l-au facut.

Am fost acolo acum cinci ani, tot vara, si din ce imi aduc aminte nu pare sa se fi schimbat nimic semnificativ acolo, poate putin ceva pe la meniu, pe care acum l-am pus la "bucatarie internationala", fata de "italiana" data trecuta. Tot foarte lung meniul, cu tot ce se poate pune intr-o farfurie de gasit acolo. Mancarea a fost destul de buna, poate si pentru ca nu am intrat acolo cu asteptari mari.

Preturile nu sunt mici, insa nici mari, o masa in doi, cu de toate si cu o sticla de vin bun te costa vreo 2-300 de lei.

Chelnerul a fost, totusi, lucrul de care ne-am adus cel mai usor aminte de la Jadoo, tanar si vesel, vorbaret, plin de energie, cu chef de munca, bine ales pentru o astfel de meserie. Bine ca nu a stat prea mult in apropiere o chelnerita total apatica, altfel am fi fost obligati sa scadem nota pe care am pus-o la servicii.

Erau destui clienti la Jadoo, in toate configuratiile: si tineri, si familii cu batrani, altii cu copii.

Jadoo ramane, deci, un restaurant destul de bun si de previzibil pentru cei din cartier, pe Clucerului, intre Ion Mihalache si Kiseleff, cred ca va fi acolo si in 2020, cand am planificat o noua vizita... (GB - august 2015)

------------------------------

Jadoo Gardin are destul succes, insa eu cred ca-l datoreaza in mult mai mare masura pozitiei (aproape de Arcul de Triumf, intre Ion Mihalache si Kiselev) si terasei acoperite si in mai mica masura mancarii. Atmosfera e destul de placuta la Jadoo, desi amenajarea si decorurile nu sunt prea deosebite si sunt au fost facute cu economie. Mancarea e comuna, probabil ca gesesti si lucruri bune la Jadoo daca ai rabdare si esti un client recurent. Noi nu am avut norocul acesta, desii nici rea nu a fost mancarea. Serviciul e fluctuant, putinii chelneri nu fac fata cand restaurantul e plin. Sigur, Jadoo Gardin e un loc de vizitat macar o data, mai ales daca sunteti in zona. (GB - iulie 2010)

Pe larg

In Wikipedia scrie ca Jadoo e numele unui album scos de un cantaret pakistanez. Nu stiu daca “gardin” inseamna ceva in vreo limba sau daca are o legatura cu “gradina”, asa cum pare; m-am uitat si pe Internet si nu am gasit cuvantul asta. E drept, am renuntat repede, poate ca m-as fi lamurit pana la urma daca mai insistam. Asa ca nu stiu de ce se cheama astfel micul restaurant de langa Arcul de Triumf, intre Kiselev si Ion Mihalache. Nu stiu nici de ce i-au prelungit numele cu un subtitlu “The original restaurant” si daca accentul aici este pe conotatia “veritabil” (o fi incercat cineva sa-i copieze?), sau pe cele de “deosebit” sau “extravagant” – nu ... citeste tot
Recenzii & Articole

Jadoo Gardin, restaurantul care nu isi asuma riscuri inutile   
George Butunoiu (May 2010)

In Wikipedia scrie ca Jadoo e numele unui album scos de un cantaret pakistanez. Nu stiu daca “gardin” inseamna ceva in vreo limba sau daca are o legatura cu “gradina”, asa cum pare; m-am uitat si pe Internet si nu am gasit cuvantul asta. E drept, am renuntat repede, poate ca m-as fi lamurit ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Jadoo Gardin

Nicolae Racota 3, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


five + 5 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,