Restaurant Club The Brick (Corbeanca)

Vizualizari 36.755 Vizualizari 
Comentarii 33 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(May-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 129 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt29000

Restaurantul The Brick din Paradisul Verde, din Corbeanca, pare sa fie mai degraba capriciul unui om bogat decat o afacere care sa aduca bani. Asa cum era si de asteptat, tot ce vezi acolo e spectaculos, facut cu risipa in toate, frumos, de cea mai bun calitate. Spre deosebire de alte lucruri asemanatoare, facute de catre alti oameni bogati, dl Tantareanu a adus un arhitect care a facut o treaba impecabila. Locul e foarte bine amenajat, elegant, cu mobilierclasic, masiv, si cu decoruri din aceeasi categorie. Locul e foarte intunecos, insa asa l-au vrut cei de acolo, de vreme ce a fost construit astfel la cererea lor, special pentru asa ceva. De fapt, cine vrea mai multa lumina poate alege terasele semiacoperite, interiorul cladirii e gandit mai mult ca lounge. Oricum, in poza se vad mai multe decat pot scrie eu aici. Mancarea e destul de buna, cu unele feluri chiar foarte bune. Meniul e destul de lung, cu cate ceva din mai multe bucatarii. Clienti erau foarte putini cand am fost noi acolo, si am auzit ca asa e deseori, prin urmare The Brick nu e deschis in permanenta, trebuie verificat inainte de a merge acolo. Si preturile destul de mari cred ca au o anumita contributie la starea aceasta de lucruri. Se vede treaba ca dl Tantareanu se pricepe mai bine la alte afaceri decat la restaurante, pentru ca atunci cand vezi ca ai clienti putini nu e bine sa faci un meniu fix si, mai ales, foarte lung. Asta inseamna ca trebiie sa tii imobilizate cantitati mari de produse in magazie, multe dintre ele congelate, ca altfel nu se poate, fara sa stii care si cand va fi folosit. Or, cu asa ceva nu pot face cea mai buna mancare - cel putin una pe masura ambiantei de la The Brick. Cu astfel de produse mancarea are mari sanse sa fie mediocra, daca e mediocra si putinii clienti care trec pe acolo nu mai revin, nici nu te mai recomanda altora, si tot asa... Serviciul e destul de atent si de prompt, noi am avut un chelner foarte bun pentru asa ceva, insa exagerat de ceremonios, chiar ne facea sa ne simtim jenati de multe ori. Ar trebui sa-i explice cineva ca acolo ar fi ultimul loc in care s-ar potrivi asa ceva, cahiar daca decorurile sunt somptuoase si scumpe si e de asteptat ca oameni bogati sa ii calce pragul. Dar cine sa-i spuna asa ceva? Pacat de locul acela foarte frumos, sunt sigur ca ar putea avea mai multi clienti cu un mic efort de logica in plus. Cred ca merita, totusi, sa vizitati The Brick-ul din Paradisul Verde atunci cand ajungeti aproape de Corbeanca. (GB)

PS: nici cei de la The Brick nu au rezistat tentatiei de a cersi IN SCRIS niste bani nefiscalizati, asa cum se vede in ultima poza din galerie...

Localizare Restaurant Club The Brick (Corbeanca)

Aleea Paradisul Verde 2, CORBEANCA,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Multumim celor de la RESTOGRAF pentru ca ne-au onorat postand restaurantul THE BRICK pe site-ul Restograf.
Multumim clientilor nostri fideli pentru comentariile postate si incurajarile aduse echipei The Brick.
Vom lua in considerare fiecare aspect in parte din dorinta noastra permanenta de a imbunatati calitatea tuturor serviciilor de la THE BRICK.
Va invitam in PARADISUL VERDE la THE BRICK ori de cate ori se va ivi ocazia si veti avea placerea sa ne onorati cu prezenta.
Va sugeram sa accesati site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu evenimentele si ofertele saptamanale desfasurate la THE BRICK
Echipa THE BRICK
SERGIU BERCEA
Manager

Reply

Un restaurant cu clasa in ceea ce priveste amenajarea. Bun gust, totul foarte bine echilibrat, ai impresia ca te afli intr-o locatie, altundeva decat in Romania
Noi am fost acolo la Sarbatoarea Toamnei pentru a doua oara si acum ne strangem grupul sa mergem la carnaval de Halloween.
Ne-am simtit excelent, foarte bine tratati mancarea exceptionala, iar simplul fapt ca cei de acolo pun atat de mult accent pe detalii, te face sa te simti important cand estI acolo.
Bravo lor. Il recomand cu caldura.

Reply

Am petrecut o duminca foarte placuta la piscina de la The Brick. Au o gradina foarte frumoasa cu piscina.Am prins o zi cu soare in care ne-am rezervat locuri la Lunch si am avut inclus in pretul de 120 ron accesul la piscina cu 5 ore de bufet,barbeque si consum nelimitat de bautura
Noua ne-a placut si mi se pare o oferta foarte buna pentru o zi de duminica.
Mancarea foarte buna iar meniul destul de interesant.
Vom reveni cu siguranta

Reply

“Nu degeaba se afla in Paradisul Verde, pentru ca este intr-adevar un paradis al evadarii din stresul Bucurestean. Felicitari pentru ce ati reusit sa faceti acolo. Este cel mai rafinat si primitor restaurant cu terasa, piscina si gradina din Romania.”

Reply

mereu vom reveni cu drag la THE BRICK
un loc in care petrecem duminici frumoase la barbeque si piscina.
Felicitari pentru tot ce faceti

Reply

Noi locuim in apropiere si am organizat la THE BRICK ziua bebelusului nostru. Ca si feed-back va pot spune doar ca dorim sa le multumim pentru organizarea evenimentului bebelusului nostru.
1. in primul rand, invitatii nostri s-au simtit minunat. Locatia a fost foarte frumoasa pentru ei, vremea a tinut cu noi, locul de joaca pentru copii a fost foarte apreciat, la fel si terasa cu piscina care au oferit o stare de bine si relaxare invitatilor, cat si interiorul cu ringul de dans si canapelele numai bune pentru tort, sampanie si discutii, pe timp de ploaie. Intr-un cuvant, the Brick a facut o impresie frumoasa invitatilor nostri.
2. Dincolo de locatie, mancarea si bauturile (vinul, diferitele tipuri de cafele) au fost de asemenea appreciate de invitati.
Felicitari si va ramanem fideli

Reply

Locul e minunat, gasesti tot ce-ti doresti: terasa, piscina, restaurant, verdeata, ciripit de pasarele :)
Mancarea este foarte gustoasa, le fel si bauturile. Fresh-uri bune, cock-tailuri minunate!

Abia astept sa revin in frumosul Paradis.

Reply

Ati spus ca nu vreti sa fiti partas la evaziunea fiscala dar acum sustineti ca nu aveti nimic impotriva bacsisului nefiscalizat.Asta cred ca este deja o contradictie in punctul dvs de vedere.Si mai cred de altfel ca ati luat totul prea personal tinand cont de faptul ca acea afirmatie”the tips is not included” este un tipizat si nu va era adresat strict dvs .Acest lucru este
practicat in multe tari mai emancipate din punct de vedere pragmatic decat noi.Asa cum pe notele de plata unde este inclus apare scris pt informarea clientului eu cred si in reversul medaliei.Am sa ma opresc aici cu opinile mele vis a vis de acest subiect fiindca nu vreau sa ma transform in avocatul restaurantului The Brick desi sunt client oarecum fidel(sper sa-mi dea o masa gratis asta ca o gluma).Oricum apreciez consecventa si tonul cu care raspundeti la comentarii si sper ca demersul dvs sa imbunatateasca calitatea servicilor din industria ospitalitatii

Reply

    Eu nu vreau sa ma faca cineva partas la evaziune fiscala FARA SA MA INTREBE, ca si cum m-ar obliga. Si ma deranjeaza foarte tare sa mi se ceara bacsis IN SCRIS, chiar daca asa fac si altii din alte tari si unii chiar au inclus asta in “tipizate”. E o problema de principii.

    GB

    Reply

    Eu ma bucur,ca am gasit aici un puct de controversa,aici ma refer la “tips” pentru ca prin confruntarea de ideei poate iese ceva bun.
    Eu de exemplu am experienta vaselor de croaziera (ca angajat)si dupa primul contract am inteles de ce MARILE compani Americane folosesc tipsul lasat de client pt salariu,pt ca as ne faceau pe noi ca si chelnari sa fim cit mai responsabil de ceea ce faceam si cu cit calificativele noastre erau bune cu atit primeam mai multi bani.
    Iar tot din experienta mea va pot spune ca un ospatar in nord america nu are mai mult de minim pe economie,tocmai pt ca sa fi cit mai concentrat pe job-ul tau.Si ca un argument in plus cind am calatorit prima data in Germania am cumparat un ghid de conversati, iar la sfirsitul carti erau citeva sfaturi utile de care trebui sa ti cont cum ar fi:sa nu repeti niciodata cuvintul DA(ya) DE 2 ORI, insemna sa ma pupi in c….,iar printre altele era si “popurul German are obiceiul de a lasa tips, maruntisul la casa de marcat,restaurant,taxi,etc….

    Reply

      Cred ca s-a mutat focusul de pe subiectul punctual al cererii IN SCRIS a bacsisului pe problema bacsisului in sine. Nu ca nu ar fi si asta un subiect interesant de discutat, numai ca nu aceasta a fost intentia mea. Am scris de mai multe ori ca eu nu am nimic principial cu tipsurile, ci cu “obligativitatea” lor, care contrazice inasi definitia tipsului, transformandu-l intr-un “tarif” oarecare. Tipsul asta ar trebui sa ramana EXACT ceea ce este, adica un mod FOARTE EFICIENT de a-i rasplati pe cei buni si de a-i penaliza pe nesimtiti. Pacat ca oamenii nu folosesc cum trebuie acest excelent instrument pe care il au la indemana.
      GB

      Reply

Ahhh am auzit ca in seara aceasta vor veni la cina la THE BRICK cei de la UB 40 care sustin astazi un concert la Bucuresti.Din ce am urmarit pe site-ul de la THE BRICK, au fost la cina la ei si JEAN MICHEL JARRE isr SAMANTHA FOX si-a serbat ziua de nastere dupa o filmare la TVR

Reply

Ma bucur sa regasesc pe acest site pe care il urmaresc destul de des si locatia THE BRICK. Sunt un client destul de fidel si ii apreciez pentru ceea ce fac ei acolo.
Am participant la cateva concerte si evenimente organizate de ei inclusiv Revelionul de anul acesta si mai merg cu prietenii din cand in cand la cina.
Imi place ca este un loc cu o clientela cizelata si un loc care iti ofera linistea necesara data de discretia pe care ti-o asigura.
Mancarea foarte bine pregatita si prezentata iar la servicii nu am comentarii de facut pentru ca sunt superioare serviciilor intalnite in alte restaurante de top din Bucuresti.
Mai nou se pare ca au inceput sa le calce pragul si tot felul de personalitati din ce am vazut pe site-ul lor ceea ce probabil dovedeste ceva.
Eu le urez succes si sa nu lase garda jos.

Reply

    Am avut placerea sa fiu invitat Arfican Party, petrecere organizata de “The Brick – beyond lounge and cuisine”, cu ajutorul lui Paul Luculescu. De Paul cu siguranta ati mai auzit cel putin cu ocazia workshopului de muzicalitate si percutie in salsa sau a spectacolelor de percutie pe care le-a sustinut.

    The Brick este un loc magic pe care speram sa il intalnesc intr-o zi. Asezat undeva in inima Paradisului Verde din Corbeanca, este un loc construit cu un rafinament desavarsit, design incantator si oameni care stiu sa te faca sa te simti bine si cu siguranta sa revii. O atentie la detalii cum rar am intalnit, totul fiind calculat si asezat in cele mai mici detalii. Gustul preparatelor culinare servite la aceasta petrecere, cat si meniul deosebit oferit, face ca bucataria acestui club sa fie concurenta cu cele mai sofisticate restaurante de nivel international.

    Petrecerea a rasunat de ritmuri africane, dansuri tribale si acrobatii cu foc tinute sub control de Andrei Iliescu. Nu au lipsit momentele interactive de percutie, la care cei prezenti au fost foarte receptivi si au incercat sa tina ritmul la peste 15 tobe aduse special pentru public. Desi afara a plouat, spectacolul trupei africane a fost apreciat si atmosfera a fost foarte placuta.

    Reply

Parerea celor care au publicat acest articol este clar una subiectiva si poate neavizata
Cei ce scriu pe acest site ar trebui sa stie ca pentru o evaluare corecta ar trebui sa mearga mai des in acel loc pentru a trage o concluzie.
The Brick este un restaurant pentru cina exceptie sambata si duminica cand se poate servi si la lunch si el se adreseaza unui anumit targhet care clar nu ar veni pentru un meniu al zilei sau al saptamanii.
La The Brick mergi pentru ca acolo stii si poti sa mananci preparate pe care nu le regasesti in alte restaurante – KOBE, ANTILOPA, CANGUR, BIZON , COCOS PITIC , PATA NEGRA,etc.
O parere foarte subiectiva este legata si de servicii, faptul ca un ospatar este atent promt si incearca sa faca in asa fel incat sa nu iti lipseasca nimic nu inseamna ca trebuie sa te jeneze.Aici e discutabil in functie de fiecare client si de preferintele lui de servire insa cum noi Romanii suntem obisnuiti cu ospatari care trec de 2 ori pe ora la masa, cand ni se acorda atentie logic ca ne simtim jenati pentru ca nu suntem obisnuiti.
Le sugerez celor care scriu asemenea articole sa faca 2 – 3 vizite la restaurantele pe care le studiaza si apoi sa traga o concluzie pe care sa o publice

Reply

    Da, ai dreptate in buna masura. Nu am pretentia ca facem evaluari “exhaustive si finale”, si am si subliniat de multe ori acest lucru pe acest site. Acestea sunt observatiile facute dupa o singura vizita, cand nu poti manca decat vreo cateva feluri, nu cu multe sanse sa fie si cele mai reprezentative. Cititorii sunt avertizati asupra acestui lucru si sunt indemnati sa ia notele si remarcile noastre subiective cu rezerva necesara. Acestea nu sunt evaluari profesionale, cum sunt cele facute de specialisti, si acest lucru e asumat.
    Cat priveste felurile de mancare cu care ai exemplificat, eu nu as da cu usurinta niste carnuri “normale”, dar proaspete, pe niste carnuri decongelate, oricat de bine ar fi preparate…
    Iar in ceea ce priveste serviciul, sa stii ca se vede de la o posta cand niste gesturi iti sunt in fire si le faci in mod natural si cu dezinvoltura.
    GB

    Reply

      daca nu va e cu suparare, nu in romania sa inventat expresia ”the tips is not included”
      asta asa ca o mica obsevatie,si dupa politica,fotbal,rominul sa specializat si in gastronomie,as fi curios cum se-ar fi scris un astfel de comentariu inainte de `89 ce sar fi spus de chiftelutele de stravid proaspat (decongelat) mititei cu garnitura de chipsuri(creveti vietnamezi),150 g de cascaval cu piper, ordefu,mizilc…….eee heee,asa e cind avem impresia ca ne pricepem la toate si ca suntem cei mai buni de aceea suntem unde suntem

      Reply

        Nu conteaza cine a inventat-o/ folosit-o primul. Tot o magarie ramane sa cersesti bani nefiscalizati si sa-l faci si pe client partas la evaziunea ta fiscala.
        GB

        Reply

          Peste tot in lumea civilizata se practica “tips-ul” cu cateva exceptii datorate diferentelor culturale si de mentalitate din acele tari un exemplu fiind Corea de Sud.In unele tari insa sau situatii cum ar fi vasele de croaziera este obligatoriu .In Statele Unite poti opta intre varianta nefiscalizata care este la latitudinea clientului in functie de cat de multumit a fost sau cat bun simt are si care o lege nescrisa valabila oriunde spune ca este de10% sau varianta fiscalizata(obligatorie) intre 16% si 20% care se aplica fara comentarii meselor peste 8 persoane.Nu stiu cum ati procedat dvs la The Brick in conditile in care ati fost deranjat de amabilitatea personalului si poate nu in ultimul rand de discountul de10% pe care vi l-au acordat si care apare pe nota de plata din poza si pe care nu l-ati mai incercuit.

          Reply

            Eu nu am nimic cu bacsisul in sine, chiar si cu cel nefiscalizat. Insa nu accept, sub nicio forma, sa ma simt obligat sa-l dau, de pilda atunci cand sunt anumite lucruri deranjante prin restaurantul respectiv (legat de mancare, de servicii etc.). Si, in niciun caz, nu accept ca acesta sa imi fie cerut IN SCRIS – adica un fel de dubla obligatie.

            GB

            Reply

      Buna ziua,

      Domnule Butunoiu, eu v-as sugera sa va informati mai bine inainte sa incepeti sa aberati pe internet. Cum puteti sa faceti astfel de afirmatii atata timp cat nu ati fost in stare sa aflati cine este acel “Chef” adica “bucatar-sef”, domnule Butunoiu.
      Pot afirma ca daca ei “cersesc bani nefiscalizati” dumneavoastra “cersiti mila” prin ineptiile pe care le scrieti.

      PS. Pe acel Bercea nu il cheama Silviu si este bucatar sef la fel cum sunteti dumneavoastra gastronom….. Rusinica…..

      Reply

        Eu i-am intrebat pe cei din restaurant cine e chef si mi-au dat numele acesta. Doar nu era sa ma apuc sa fac investigatii suplimentare pe aceasta tema, in ideea ca m-ar fi pus intentionat pe o pista falsa ori ca nu ar fi stiut cine e bucatar sef…

        GB

        Reply

          Domnule Butunoiu,

          Dar “bucatar” nu va mai place? “chef” suna asa a ifose de cocalar de Dorobanti. Va dati pe aici cu parerea “de’aiurea in tramvai” si folositi cuvinte mari “cersi IN SCRIS niste bani nefiscalizati” dar nu aveti nici macar bunul simt sa scrieti in romana 100%, pentu cititorii acestui site, care poate chiar nu stiu engleza sau poate o faceti si pe asta asa…”la misto” sau poate nu “rezitati tentatiei” de a fi mult mai znob decat toti cei pe care ii criticati pe aici.
          Asa cum spuneati chiar dumneavoastra “acestea nu sunt evaluari profesionale, cum sunt cele facute de specialisti” dar macar aveti bunul simti si aberati in romana sau poate ati face un si mai mare bine si ati tace.

          Reply

            “Bucatar” nu e acelasi lucru cu “chef”. Se poate folosi mai lungul “bucatar sef”, insa sintagma “chef” a intrat atat de mult in uz (peste tot in lume, de altfel), incat nu mai e deplasata folosirea ei. Ar fi ca si cum ai reprosa romanilor ca folosesc termeni ca “weekend” in loc de “sfarsit de saptamana”. Cat priveste bacsisul, ma deranjeaza foarte tare sa mi se ceara IN SCRIS!
            GB

            Reply
            Marius Dan Craciun December 7, 2011 at 4:12 am

            Draga domnule “koszty” sau cred mai degraba Costica,Costel,…
            Ca si o prima observatie la “scrieti in romana 100%, pentu cititorii acestui site” cred ca dumneata nu ai competenta necesara in a judeca folosirea corecta a limbii romane.
            Ca sa incep sa te trimit la Dex si sa-ti explic ca …este ,,snob” nu ,,znob” ,ca de asemenea argoul ”la misto” care cred ca este cel mai folosit cuvant tiganesc as fi in afara topicului…
            Revenim:
            1.Si pe mine ma deranjaza sa fiu atentionat IN SCRIS in legatura cu bacsisul fiind vorba strict de Romania.
            2.Am fost in aceasta locatie la 4 petreceri in ultimii 2 ani. Ca observatie generala mancarea a fost “pretentioasa” fara motiv….acceptabila spre buna. Am servit cocosel, cangur,cred si ceva fructe de mare fara “gust”, foie gras pe un pat de rucola(parca..), care era de-a dreptul ofilita,etc nota 7-8
            Am sa fac f. putin referire la amenajarea spatiului. Este mult prea incarcat pentru gustul meu, cu prea multe lucruri valoroase, care cred ca-si atenueaza reciproc efectul
            Servirea este buna dar cam haotica. Chelnerii par f. atenti, sa-ti toarne in pahar, sa-ti ia farfuriile din fata uneori cand nici macar nu ai teminat de mancat din farfurie dar poti astepta mult si bine sa-ti aduca o sticla de vin sau o anumita bautura.
            In final o mica recomandare…
            Daca absolut intamplator tatal patronului face o vizita in restaurant in acelas timp cu prezenta dvs. acolo este recomandabil sa va aflati la o distanta suficient de mare pentru ai evita vecinatatea mult prea “pitoreasca” dupa parerea mea si nu numai…
            Oricum sunt probleme remediabile si doresc succes echipei.

            Reply

          Buna ziua si felicitari pt initiativa facuta cu acest site chiar daca opinile dvs au o doza de subiectivism care e normala si de altfel este si asumata.Admir tonul ponderat si calmul cu care raspundeti celor care isi exprima parerile intr-un mod agresiv uneori chiar jignitor.Iar acum sa va impartasesc cateva informatii: Sergiu Bercea este managerul restaurantului de vreme ce Roland Dita si Valentin Biscoveanu sunt cei doi bucatari sefi .Primul a avut restaurant in Germania multi ani iar cel de al doilea dupa ce a activat in Canada si Austria a fost bucatarul personal a lui Steven Segal pe durata sederii in Romania.

          Reply

            Multumesc pentru aprecieri si pentru informatii! De ce s-o fi trezit chelnerul acela sa vorbeasca aiurea cand l-am intrebat cine e “bucatar sef” la ei. Folosesc intotdeauna aceasta formulare cand intreb, tocmai pentru a nu fi loc de confuzie, daca as intreba “cine e chef”. Si sunt sigur ca stia despre ce vorbesc, pentru ca mi-a dat si detalii legate de felul in care gateste, pe unde a invatat etc. Am pus cele doua nume la locul lor.
            GB

            Reply

              Pt ca informatia sa fie completa va mai spun atunci ca proprietar nu este C.Tantareanu iar designul a fost realizat de arh Iulia Tudorache dupa o tema foarte bine stabilita: restaurant,lounge,club cu influente ale imperiului colonial britanic

              Reply

                Aha! Merci! :) L-am scos pe Tantareanu de la “proprietar”. Imi spusese cineva care locuieste acolo ca ar fi al lui, de aceea nu am mai verificat la RC. Daca stii al cui e, mi-ai face un serviciu daca mi-ai spune (si o economie, pentru ca dau bani pe fiecare informatie pe care o cer de la RC… :() :) Amenajarea interioara e impresionanta, intr-adevar…
                GB

                E Dragos Tantareanu (baiatul lui C. T)

Noi am fost la o nunta acolo, cu bufet suedez, acum vreo 2 ani. A fost foarte fain. Ulterior, bucatarul de acolo a plecat si a devenit partener la carciuma Bucurestiul Insular.

Reply
    cetateanu-l cumsecade June 12, 2011 at 12:47 am

    despre ce bucatar vorbesti ca era unu pe acolo care cind a vazut prima oara o trufa neagra a luat cutitul si a inceput sa-o curete ca pe cartof.si apropo vezi ca incurci datele restaurantul sa deschis sep 2009…..care nunta acum 2 ani….si care bucurestiul insular ….a aaaaaaa,acel restaurant care e la concurenta cu Cocosatul

    Reply

Maine mergem la the brick la brunch! A fost cineva, cum e?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine − = 5



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,