Restaurant - terasa Tonik

Vizualizari 960 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Bv. Basarabiei 170-174, BUCURESTI


021.340.03.65 , 0723.737.361

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Restaurant Club Tonik se afla in zona Diham, pe B-dul Basarabiei, nr. 170 - 174. Aici puteti savura delicioasele preparate din bucataria romaneasca si internationala atat pe terasa cu o capacitate de 100 de locuri cat si in salonul interior cu o capacitate de 100 de locuri. Restaurant Club Tonik este locul perfect unde iti poti incepe ziua, poti lua un pranz delicios sau o cina impreuna cu intreaga familie. Deasemenea, capacitatea il recomanda pentru orice organizare de evenimente speciale din viata Dumneavoastra: organizare nunti, botezuri, cununii, majorate, seminarii si conferinte (restaurantul dispune de aparatura necesara acestor tipuri de evenimente). Noi nu doar vindem mancare si bautura, noi oferim servicii.
Localizare Restaurant - terasa Tonik

Bv. Basarabiei 170-174, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am mancat o suingura data la Tonik, o pizza vegetariana.A fost execrabila.

Reply

buna ziua dragi comentatori eu sunt managerul restaurantului de care vorbeati si sunt uluita cum va permiteti sa vorbiti asa de restaurantul meu , in primul rand dvs cu asta va ocupati mancati pe la restaurante si reclamati ca nu sunt bune dupa ce mancati tot din farfurie tocmai ca sa nu platiti sunt 3 restaurante in Diham care nu au acceptat sa le mai calcati locatiile pt ca acelasi lucru faceti peste tot. Daca nu stiti ce inseamna ciorba si ce inseamna supa mai documentati-va, ciorba e acra noi folosim lamaie pt ca este naturala . Ati reclamat ca va aruncat legumele in ciorba cumva trebuiau asezate in vreun fel in ciorba si noi nu stim.Nu a fost buna dar ati mancat toata ciorba dvs si pe a prietenei dvs ce a ramas daca nu era buna de ce ati mai mancat, va spun eu ca sa nu platiti . Nu este suparare daca nu mai serviti masa la noi chiar va rog sa mergeti la alt restaurant unde este tot pe gustul dvs . Masurati-va cuvintele si nu mai jigniti pe nimeni ca nu stiti peste ce nebuna dati si ce se poate intampla. Sa aveti pofta

Reply

Am avut si eu o experienta neplacuta cu ospatarita de culoare. Este uluitor de idioata. O verisoara a fost la o nunta acolo si a 2 a zi li s.a facut rau de la mancare. Ceva stricaciuni la aperitiv. DE evitat acest loc. Sunt preturi mici dar mancarea este pe masura. Cantina. Servirea lafel.

Reply

    buna ziua imi pare rau sa va comunic dar la mine in restaurant nu au fost persoane carora sa li se faca rau de la mancare vorbiti din povesti, va rog sa faceti reclamatii direct la mine pe site gasiti nr de tel si nu mai jigniti personalul meu . sau poate sunteti cunostinte cu fratii gemeni care sunt refuzati de restaurantele din zona . o zi buna

    Reply

Cu părere de rău am rămas cu un gust amar la ultima masă luată la această terasă. În urma cu câteva ore am ajuns un grup de 4 persoane. Din nefericire mâncarea este deseori de cantină. Nu e prima oară când venim aici dar de dată asta chiar ne.a scârbit în ultimul hal și mâncarea și ospătării, cel puțin una din ospătărițe, să nu îi băgam pe toți în aceeași oală. 2 ciorbe de ultima speță, în cea de văcuță cu greu găseai carne, fără gust, cealaltă o supă a la grec în care din nou carnea era scumpă la vedere, și cu un gust înțepător de lămâie, aceeași apă chioara fără gust. Cea de văcuță n.a putut fi terminată nici cu 1kg de smântână. La felul 2 am luat ficatzei cu piure (mă gândeam ca e greu să greșești niste amarați de ficați prăjiți dar bucătăresele s.au autodepășit) ficatzei erau în sânge total nefăcuți. Din nefericire m.am păcălit și am mâncat vreo 2.3 pe care turnasem usturoi cu smântână, erau moi și cruzi. M.am dus la ospătăriță și i.am spus, total nesimțită, creola și fără bun simț. Mi.a răspuns scârbită ca dacă nu ne place mâncarea să nu mai mâncam sau să bem doar bere. I.am cerut să îmi scoată mizeriile de ficăței cruzi de pe nota și a zis ca sunt arogant, și să vorbesc mai încet ca mai sunt clienți și îi fac de râs. Am mai fost în trecut aici cu grupuri de cunoștințe, deseori mâncarea a fost de cantină dar na, e aproape de casă și e deschis până pe la 12 noaptea, dar nesimțirea de dată asta a întrecut orice măsură. Dacă citește vre.un manager-sef această postare ar fi bine să se ia măsuri, o ospătăriță de ultima speță și nesimțire cât cuprinde. (O duduie creola ,înăltuța cu șunci și câțiva dinți, să nu se creeze confuzie) înțeleg ca era aproape se ora 12, dar să servești niște amarați se ficatzei cruzi este innacteptabil. Prețuri mici dar mâncare de cantină. Nesimțirea ospătăriței mi.a pus capac, m.am abținut cu greu să mă cobor la nivelul ei de canalistă.

Reply

    draga domnule marius ficatei dvs erau foarte facuti dar dvs nu vreti sa platiti ce serviti pe la mai multe restaurante din zona am inteles care este modalitatea dvs de operare .ati mai facut comentarii si despre alte restaurante oare nimeni nu stie sa gateasca va intreb eu de ce nu va gatiti dvs daca sunteti asa pretentios. va rog sa nu mai veniti in restaurantul meu mergeti unde vreti dvs unde va place nu va obliga nimeni sa veniti la noi.

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 − = three



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,