Restaurant Bohem (inchis)

Vizualizari 1.303 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Turceasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt69888

Mancare turceasca bunicica, destul de banal in rest

Bohem e un restaurant turcesc din Pipera, pe soseaua principala, la parterul unei cladiri, continuat cu o terasa acoperita iarna, un fel de geamlac. Interiorul e destul de banal, nimic de remarcat, in afara fumului gros venit chiar de la patronul localului si de la angajatii lui, adunati la o masa si cu ochii intr-un televizor, la un meci. Si cand vorbea cu mine tot cu tigara in gura. Chelnerul, totusi, a lasat-o deoaparte cateva secunde, cat a venit pana la masa mea.

Meniul foarte lung la Bohem, cu cele stiute din bucatarie turceasca. Din ce am luat mi-a placut kebabul, foarte bun, la fel si orezul. Gustarile au fost banale, si la fel si puiul facut ca la ei, gen frigarui si cu condimente. Preturile sunt asa si asa, clienti nu erau in afara de mine.

Bohem e, asadar, un restaurant turcesc din Pitera destul de banal, nu e de recomandat decat celor care care locuiesc in apropiere. (GB - noiembrie 2014)

Localizare Restaurant Bohem (inchis)

Sos. Pipera - Tunari 23, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − = twoTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,