Restaurant Golden Falcon (inchis)

Vizualizari 9.977 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Turceasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 20 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Hristo Botev 18-20, BUCURESTI


021.314.28.25, 021.313.28.33

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt38872

Din cate stiu eu, Golden Falcon e unul dintre cele mai vechi restaurante turcesti din Bucuresti, daca nu chiar cel mai vechi. La parterul unei cladiri vechi din Bucurestiul cu niste ramasite de farmec, pe Hristo Botev, la intersectia cu Mosilor si destul de aproape de Piata Rosetti, restaurantul e amenajat dupa standardele si gusturile turcesti. Chiar la intrare dai de o vatra cu carbuni incinsi si cu foc deschis pe care sfaraiie niste mancaruri si fierb niste oale, dupa care iti cad ochii direct pe galantarele cu mezze si apoi pe cele cu deserturi - o introducere in forta in atmosfera, deci, si cu efect garantat. Mancarea e buna. Noi am luat multe feluri si aproape toate au fost bune si foarte bune. Serviciul a fost o mare surpriza, toti au fost rapizi, dezinvolti, adesea cu zambetul pe buze, desi am ajuns dupa 22h, cand chelnerii se enerveaza, de obicei, cand mai vad pe inca cineva intrand in local. Chelnerita din poza, in special, a fost adorabila. Preturile sunt rezonabile, asa ca Golden Falcon e un restaurant de pus pe lista atunci cand vi se face pofta de mancare turceasca. Mai ales ca, din ce am auzit de pe la unii si de la altii, calitatea a ramas aceeasi de ani si ani de zile, ceea ce inseamna ca turcii de la Golden Falcon stiu ce e acela si cum se face un restaurant. (GB)

Localizare Restaurant Golden Falcon (inchis)

Hristo Botev 18-20, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Aurolacul de preot de la Biserica ARMEANA ce cauta in cadru ? Va va scadea din audienta din cauza acestui dezacsatului si toxicomanuli de prot BOGDAN PAUL!!!!!!!!!!

Reply

Brutar daca aveti nevoie sunt din zona..! 0761504.234.

Reply

Personal foarte amabil,mancare excelenta,iar vinul casei e o incantare! Felicitari celor ce se ocupa de restaurant,deoarece fac o treaba foarte buna.

Reply

Am fost ieri la Golden Falcon cu un prieten, in jur de ora 16 (o ora mai putin obisnuita pentru masa, as zice). Am fost primiti si serviti excelent, am avut doi chelneri baieti care ne-au ajutat, alternativ. Mancarea a fost buna si foarte buna. Over all, Golden Falcon a intrat pe lista mea de restaurante turcesti si sunt sigur ca mai ajung acolo.

Reply

Soarba-ti sufletu-ti prin vie, din maiestrie de sobor coborat la rang de paroh. Infidela-ti viata nu e o acuza adusa frustrarii tale. Ai farmec, talent, acuratete pana intr-un punct, dar dupa ramai ce esti si ce nu recunosti.Reiesi pe departe un homosexual cu multe taine alese de marginalizat portar.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− five = 2Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,