Restaurant Ido Memos

Vizualizari 26.998 Vizualizari 
Comentarii 8 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Turceasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 31 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt31288

Micul restaurant Idomemos din zona Buzesti, mult mai cunoscut ca "La turc", sau ca "Restaurantul turcului" a avut mica lui perioada de glorie inainte sa se deschida numeroasele restaurante din zona care sa atraga miile de angajati de la numeroasele firme din zona. Pana acum cativa ani era aproape singura optiune, chiar pentru angajatii cu salarii foarte mari, care nu aveau de ales daca nu voiau sa isi ia masina ca sa caute un restaurant pentru masa de pranz. Idomemos are cateva mese intr-o casa mica, fara etaj, cu aer rustic (soba de teracota, perdelute de dormitor la ferestre etc.). Mancarea e destul de buna - oricum, mai buna decat la cele cu abodrare industriala, cum e Self-ul din vecinatate, de pilda - preparata in bucataria lor, in cea mai mare parte, din cate se pare. Multe antreuri si salate sunt expuse la vedere, in galantare, incat sa poti sa vezi si sa alegi direct. Desi a scazut semnificativ numarul clientilor, inca sunt destui cei care vin la turc pentru ca nu le place atmosfera industriala si impersonala de la "fabrica de mancare" de vizavi, pentru ca le place atmosfera calda, de masa si mancare de casa, facuta de bucatarul pe care il vezi la fata si care se plimba printre clienti. Preturile sunt ceva mai mari decat la Self, insa merita cu prisosinta. E un fel de David care inca rezista asaltului lui Goliath. (GB)

Localizare Restaurant Ido Memos

Dr. Iacob Felix 15, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am fost si eu cu sotia, mergeam pe strada si am zis sa il incercam. Am avut surpriza sa gasim un gandac in salata orientala.

Am plecat si nu ne mai intoarcem. Atentie la farfurie!!!

Reply

Am fost aseara la acest restaurat pentru prima oara. Este un restaurant mic si intim. Mancarea excelenta. Am comandat kebab de oaie si frigarui de vita. Iar deserturile excelente.
Plus ca pregateste si la pachet.

Recomand.

Reply

Localizarea pe harta nu este buna. Restaurantul este o intersectie mai sus. Dr Iacob Felix X Alexandru Ioan Cuza.

Reply

Am fost si eu odata aici, adus de un prieten. M-am simtit super, era plin (in general cetateni turci), fara figuri, am mancat cu cea mai mare placere. Astept sa mai dau o tura, sincer imi place ambianta (si mancarea).

Reply

Mare grija, una dintre pozele afisate (a 3a de pe randul 3) nu e de la turc ci de la take away-ul de pe coltul opus.

Reply

Pingback: Unde sa o duci la prima intalnire? « Head and heart hunting

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four + = 5Taguri: , , , , , , , , , , , , ,