Locanta Floreasca (inchis)

Vizualizari 15.044 Vizualizari 
Comentarii 11 Comentarii 
Tip: Fast-food; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Turceasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 25 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Calea Floreasca 49, BUCURESTI


031.438.04.38, 0722.193.100

Galerie Foto


Pe scurt54053

I-a luat locul un restaurant italian fara gluten, cu pizzerie, Divini.

-------------------------


Mancarea e destul de buna la Locanta Floreasca, preturile sunt rezonabile si serviciul e si el dezinvolt si foarte personal. Dl. Isal, mai ales, e foarte vorbaret, asa cum era si de asteptat, si astfel am aflat despre toata familia lui, despre cum fac ei cozonacul acasa si il aduc apoi aici, si cate si mai cate... Prazul si spanacul au fost destul de bune, kebabul bun, iaurtul de baut asa si asa, insa cel in castronel foarte bun, lipia proasta iar desertul si ceaiul foarte bune.

Nu au vin si nicio alta bautura cu alcool la Locanta Floreasca, asa ca am fost pus putin in incurcatura cand a trebuit sa aleg marja de pret, care la noi e calculata pentru un meniu complet, cu o jumatate de sticla de vin inclusa.

Asadar, dl Isal a imaginat Locanta Floreasca drept un fast-food incare te poti si aseza la mananci ce vezi in vitrine. Cred ca daca isi pune mintea poate face mancare turceasca foarte buna, insa asta nu cre dca e pentru orice client, ci numai daca te imprietenesti cu el sau ii place ceva la tine in mod diferit. Oricum, e un loc in care poti manca rapid si rezonabil ca gust si ca bani, asa ca pare un lucru potrivit in acea zona cu multe firme si cu sute de angajati care incep sa misune la pranz in cautare de mancare ieftina. (GB)

Localizare Locanta Floreasca (inchis)

Calea Floreasca 49, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mancarea dar mai ales carnea e fff gustoasa. Preturi bune, locatie ok. E un restaurant in care vii ca sa mananci bine sau sa iei mancare la pachet. Daca ramai e un pic mai dificil cu locurile de parcare. Il recomand pentru papa bun nu pentru figuri.

Reply

Mancarea este delicioasa. Mi-a placut foarte mult o specialitate turceasca:tantuni.Servirea ireprosabila, preturile sunt ok. Il recomand cu incredere. Nu veti regreta ca i-ati trecut pragul. Pofta mare!

Reply

Foarte delicios….

Reply

Va multumim pentru aprecieri.E o surpriza foarte placuta sa va descoperim aici.Sintem la inceput de drum si acest feedback ne motiveaza.Va asteptam cu drag la masa!Cautati-ne si pe facebook,Locanta Floreasca,sa ne imprietenim ,gatim cu dragoste pentru prieteni!

Reply

Numai cuvinte de lauda la adresa carciumii si a bucatarului.

Reply

Mancarea foarte buna . O surpriza placuta sa poti manca in Bucuresti specialitati turcesti !

Reply

Am mancat la ei o specialitate (tantuni). N-am mai vazut in alta parte. E delicioasa. Parcarea e o problema la ei.

Reply

    Mergeti cu incredere. Va garantez ca o sa mai reveniti la acest local.Bucatarul este foarte bun si tot personalul nu stie ce sa mai faca pentru a va simti bine si multumiti.

    Reply

    Mancarea este senzationala iar personalul nu stie ce sa mai faca pentru a va simti bine .Mergeti cu incredere . Nu o sa regretati !

    Reply

Mancarea este nemaipomenita. Au un bucatar foarte bun. Preturile nu sant mari.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three + 1 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,