Restaurant Vama Veche (inchis)

Vizualizari 8.635 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 28 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Cristofor Columb 13, BUCURESTI


0744.671.213, 021.211.64.46

Galerie Foto


Pe scurt33179

Restaurantul de langa Gradina Icoanei e acolo de multi ani. Ocupa o vila cocheta si relativ mica in zona cu cea mai multa poezie a Bucurestiului, acolo unde s-au facut si filmarile pentru filmul Enigma Otiliei. Vama Veche e amenajat oarecum "studenteste", cu mese de bistou si banchete la perete, cu pereti pictati la etaj, cu cateva decoruri retro - atmosfera destul de "gustata" de catre clientii cu aer de oameni civilizati. Meniul de la Vama Veche e greu de definit; vreo 120 de feluri cu tot ce se nimereste: sarmalute si alte mancaruri romanesti, fructe de mare, paste, tot felul de carnuri, mancare gatita etc. Totusi, unele aratau destul de bine, pareau sa fie facute de la un capat la altul in bucataria lor, ceea ce nu e putin lucru la un astfel de meniu. Noi am luat doar mancaruri romanesti si cateva feluri de mancare gatita si au fost rezonabile, unele chiar destul de bune. Preturile sunt si ele rezonabile la Vama Veche, asa ca nu ne-am mirat prea tare sa vedem restaurantul plin. A doua zi, insa, tot la o ora la care toata lume mananca, nu era nimeni in restaurant. Chelnerii sunt obositi si nervosi, nu fac fata cand e prea multa lume acolo si timpul de asteptare se lungeste foarte mult. Despre serviciul de la Vama Veche mai auzisem, sunt si multe comentarii pe Internet, insa acum l-am vazut "la el acasa"... De la Jaristea si Balthazar - si asta in urma cu multi ani - nu mi-a mai fost dat sa vad cu ochii mei pe cineva purtandu-se astfel cu clientii. E drept, si eu i-am provocat (le-am spus ca e ilegal sa ceara bani nefiscalizati pentru bacsis, si asta in scris!), am vrut sa vad pana unde merg. Si au mers departe... Puteti intra la Vama Veche cand sunteti in zona si vi se face foame, in rest e putin probabil sa merite efortul unei deplasari. (GB)

Localizare Restaurant Vama Veche (inchis)

Cristofor Columb 13, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Este prima oara cind scriu un comentariu la un restaurant. Si scriu din indignare. E singurul restaurant in care stiu SIGUR ca n-o sa mai merg niciodata. Am fost zilele trecute acolo, am mincat crap si am facut o toxinfectie alimentara ingrozitoare. Mincarea este veche, congelata probabil de ani, incalzita si reincalzita. Am simtit de cind a adus-o ca este in neregula, dar fiindu-mi foame, am mincat putin. Si, desi am vomat toata noaptea, a doua zi m-am trezit cu miinile si picioarele umflate, bube peste tot si rau ingrozitor.
In nici un caz, oricit de foame v-ar fi, nu mergeti la Vama Veche!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 − = oneTaguri: , , , , , , , , ,