Fast-food & take-away LI-WU (Stefan cel Mare)

Vizualizari 2.878 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Fast-food
Pozitionare: Autoservire; Informal
Bucatarie: Vietnameza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 13 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Stefan cel Mare 26, BUCURESTI


0730.201.111, 0722.215.511

Site detalii

Autoportret

LI-WU, lant international de restaurante vietnameze, promoaveaza bucataria vietnameza si in Romania venind in intampinarea dumneavoastra cu o varietate de preparate sanatoase ce respecta retetele vechi de mii de ani oferindu-va o calitate nutritionala prin ingredientele proaspete si de calitate pe care le foloseste. LI-WU va asteapta sa degustati preparatele sale la locatiile deschise in Bucuresti. Iar daca sunteti ocupat putem veni noi la dumneavoastra, pentru acest lucru va trebui doar sa ne sunati la nr de telefon 0730.201.111, sau sa trimiteti comanda dumneavoastra on line. Daca intentionati sa organizati o petrecere exotica la care si mancarea sa fie pe masura, LI-WU va poate pregati in cel mai amanuntit detaliu totul, de la aranjarea locatiei, recomandarea felurilor de mancare cat si programul artistic.
Localizare Fast-food & take-away LI-WU (Stefan cel Mare)

Stefan cel Mare 26, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mâncarea este extraordinară, depășește cu mult calitatea delivery-urilor asiatice cu care suntem obișnuiți în București.
Supa Pho Bo este de departe cea mai bună pe care am mâncat-o în România, rața este pregătită aproape la perfecție, iar restul preparatelor demonstrează calitățile bucătarului.
Cât despre livrare, nu am avut probleme niciodată. Maximul da a fost de 1h și întotdeauna și-au respectat timpul estimat.

Reply

2 (doua) ore pentru a livra o comanda !!! Distanta ce trebuia parcursa ca sa se efectueze livrarea ? De la Sun Plaza pana la Calea Vacaresti (aprox. 1km). Concluzia … este la indemana dumneavoastra.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 × = sixty threeTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,