Restaurant Weiss Beer Garden

Vizualizari 5.035 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala; Germana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 14 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Weiss Beer Garden eeste locul ideal unde te poti retrage la o bere dupa zilele obositoare de la serviciu, sa iei pranzul, sa iti petreci serile de week-end intr-un ambient deosebit cu muzica live, dar si unde poti iesi impreuna cu toata familia, copiii avand meniuri speciale si un loc de joaca dedicat. Nici iubitorii de fotbal nu sunt neglijati, meciurile pot fi vizionate atat la interior, cat si la exterior, terasa avand in dotare proiectoare/televizoare, la care se pot viziona cele mai importante meciuri (vizibilitate din orice unghi la ecrane). Ansamblu de bucatarii internationala si romaneasca iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza meniul dupa bunul plac. Avem grija sa ne surprindem clientii cu specialitati, care mai de care. Weiss Beer Garden se diferentiaza prin intimitatea si caldura pe care o emana, devenind coltul din cartierul tau de care ai nevoie pentru a te relaxa.
Localizare Restaurant Weiss Beer Garden

Uverturii 132, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
In data de 18.12.2015, intre orele 17.00-23.00 a avut loc in reustaurantul vostru, o masa de Craciun organizata de o firma privata. S- au servit, pe langa altele, platouri cu mici, carnati, friptura. Sambata dimineata, dupa cina servita la restaurantul vostru, sotului meu i s-a facut rau iar seara am chemat salvarea si a fost internat in spital. Cinci zile a stat internat din cauza mancarii voastre de tot rahatul. Pentru asta tin sa va anunt ca veti plati scump pentru ceea ce ati facut. Va urez sa aveti sarbatori asa de fericite cum i le-ati facut sotului meu si mie in aceste zile de chin. Si apropo, au mai fost si alti colegi care s- au simtit rau dupa mancarea voastra oribila.

Reply

Era candva acolo bere Warsteiner nefiltrata. O halba la un litru si nu mai vroiam altceva. Bunaaa… tare buna. Acum toate berile sunt vai de ele asa ca prefer sa cumpar un Holsten nefiltrat din magazin chiar daca berea draft e bere adevarata.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 × = sixTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,