Toate articolele (770 articole)
Inventiile din domeniul culinar sunt de cele mai multe ori orientate impotriva risipei de mancare sau pentru un regim alimentar mai sanatos. Pentru o alimentatie mai curata si mai sanatoasa au muncit si oamenii de la o agentie din Thailanda si au scornit un produs super interesant: o farfurie care ...
............................................
citeste tot
Cu o salata nu aveti cum sa dati gres, fie ca vorbim de masa de pranz sau de o cina light, satioasa si cu gust. Legumele in combinatie cu branzeturi, carne sau peste sunt un mix perfect de vitamine, proteine si alti nutrienti necesari organismului. Tinem sa raportam ca in restaurantele din ...
............................................
citeste tot
Cand vine vorba de recomandari pentru turisti, dar nu numai, Tripadvisor este o somitate in domeniu.
De aceea, am vrut sa vedem care sunt restaurantele din Bucuresti pe care le recomanda Tripadvisor ca fiind cele mai ieftine (cheap eats).
Am descoperit ca rezultatul nu este o lista foarte ...
............................................
citeste tot
Despre cel mai longeviv restaurant din lume v-am mai spus si cu alta ocazie, dar e cazul sa revenim un pic si sa detaliem.
Restaurantul in cauza este Sobrino de Botin din Madrid. El detine titlul de cel mai longeviv restaurant din lume, fiind trecut la aceasta categorie in Guinness Book.
...
............................................
citeste tot
In Bucuresti, circuitul restaurantelor in natura este in continua miscare. Unele mai vechi se inchid, unele recente se inchid, dar un lucru e sigur: mereu apar restaurante noi in oras, localuri care-si fac loc in peisajul bucurestean si fix despre acestea vrem sa va povestim si noi mai jos. De la ...
............................................
citeste tot
Continuam sa inspectam scena marilor festivaluri culinare din Romania, invitandu-l acum la microfon pe Luș (Constantin) Covaliu, owner-ul asociatiei Why Not, care se va ocupa de organizarea Street Food Festival din Cluj. Pasiunea pentru bucatarie a inceput din familie, de la tatal lui care a fost ...
............................................
citeste tot
Game of Thrones este serialul care a creat isterie in ultimii ani, serialul care ne-a dat personaje pe care le-am detestat cu toata fiinta noastra si personaje de care nu am fi vrut sa ne despartim asa devreme. Game of Thrones, insa, nu mai e doar un serial, e un intreg univers, iar noul sezon ...
............................................
citeste tot
Castigatoare 1 este: Madalina Livia Panaite (comentariul cu numarul 233). Puteti vedea tragerea la sorti live in clipul din josul articolului. Madalina, felicitari, te rugam sa ne scrii la [email protected] ca sa-ti spunem cum te bucuri de premiu.
Castigatoarea 2 este: Isabela Botogan (...
............................................
citeste tot
Continuam sa invitam la microfon organizatorii festivalurilor culinare din Romania. Dupa primul interviu cu Florin Itu (Bucharest Gourmet Festival si Bucharest Street Food Festival), pe scena l-am invitat pe Dragos Gurarosie, unul dintre personajele cheie care ne-au adus anul trecut prima editie a ...
............................................
citeste tot
Romania incepe sa danseze pe scena festivalurilor culinare asa cum o fac tarile in care aceste evenimente au devenit deja o traditie. In centrul atentiei sta Bucurestiul, oras care are deja cateva mari festivaluri culinare confirmate, dar si altele in curs de stabilire si definitivare. Aceasta ...
............................................
citeste tot
In luna iunie, in Londra urmeaza sa se deschida un restaurant in care clientii pot manca complet dezbracati.
Pfff, ce prostie, nu? Ei bine, lista de asteptare a persoanelor care au rezervat deja o masa a ajuns la 26.428.
Restaurantul cu pricina se numeste The Bunyadi si in afara de nudism si ...
............................................
citeste tot
Samuel le Torriellec este al 5-lea bucatar din seria interviurilor cu bucatari straini stabiliti in Romania, Chefi care au venit sa promoveze cultura culinara a tarii lor in Bucuresti. Samuel e un bucatar atipic: tatuat, pasionat de sporturi extreme, dar cu aceeasi dependenta specifica marilor Chefs...
............................................
citeste tot
O cafenea din Bucuresti te lasa sa-ti platesti consumatia atat cat consideri ca merita.
Nu este un nou concept, pentru ca ar fi falimentar, ci doar o promotie mai indrazneata a unei cafenele din buricul Bucurestiului.
Este vorba de ORYGYNS Specialty Coffee, un local deschis nu de multa vreme...
............................................
citeste tot
Exista un loc unde iubitorii de caini vor da din coada de fericire. In acelasi loc, si cainii vor latra de fericire. Asta pentru ca in The Dog Cafe, un nou loc din L.A, clientii pot veni sa-si bea cafeaua si sa mangaie niste caini super simpatici. Daca isi gasesc perechea canina, clientii pot adopta...
............................................
citeste tot
In cazul in care va intrebati unde se afla cel mai mare restaurant din lume sau cel mai vechi, cat costa cel mai scump burger sau care a fost cea mai spectaculoasa livrare de pizza, va oferim toate aceste raspunsuri, plus altele, in cele ce urmeaza:
1. Cuvantul "restaurant" vine din franceza. A ...
............................................
citeste tot
Castigatoarea este: Roxana Maria, comentariul cu numarul 9 (mai jos print screen de la extragere). Felicitari! Te rugam sa ne dai un mail pe adresa [email protected] ca sa-ti spunem cum intri in posesia premiului.
"Iubitorii de vin sunt invitati sa-si dea un check-in la acest concurs. De ce? ...
............................................
citeste tot
Restaurantele, terasele si barurile, dar si autoritatile publice vor fi obligate sa ofere wi-fi gratuit in zona cladirilor pe care le detin si in zonele turistice.
De asemenea, si operatorii de telefonie mobila vor fi obligati sa ofere gratis minim 500 MB pe luna, potrivit unui proiect de lege ...
............................................
citeste tot
Ingredientele de primavara sunt ideale pentru preparate proaspete, aromate, gustoase. Acum se scot la tarabe cele mai bune verdeturi de la leurda la salata verde, ceapa si spanac. Tot acum ridichile adauga iuteala usoara unei salate sau culoare si aroma unui preparat. Avem si fructele de primavara ...
............................................
citeste tot
In Statele Unite o farsa face ravagii prin vitrinele restaurantelor Burger King.
Iata cum functioneaza: managerii localurilor primesc un telefon, apoi angajatii ies afara si incep sa sparga cu entuziasm geamurile restaurantului.
Puteti sa radeti cat vreti, dar saptamana trecuta 3 restaurante ...
............................................
citeste tot
An de an, sondajele arata ca romanii cheltuie mai mult de jumatate din veniturile lunare pe mancare. De aici pot fi trase doua concluzii: 1. mancarea din Romania este scumpa; 2. veniturile din Romania sunt mici.
Cel mai probabil, ambele sunt adevarate. Insa, aceasta este o problema cu care se ...
............................................
citeste tot
Ca sa va raspundem direct la intrebarea din titlu: o inchiriati prin intermediul Airbnb. O gasiti acolo sub denumirea "La Pitchoune: Foodie Paradise" si fiecare gurmand ar trebuie sa bifeze macar o noapte petrecuta aici si o cina gatita in bucataria faimoasei Julia Child.
Putin probabil sa ...
............................................
citeste tot
De obicei, terasele si gradinile de vara din Bucuresti se deschid prin luna mai. Anul acesta, vremea neobisnuit de calda pentru aceasta perioada a facut ca multe localuri sa-si redeschida terasele cu o luna mai devreme.
Am verificat care dintre terasele frumoase din Bucuresti va asteapta sa va ...
............................................
citeste tot
Risipa de mancare e o problema reala, una pe care majoritatea restaurantelor si lanturilor mari de magazine au inceput deja s-o priveasca dintr-un unghi mai prietenos cu mediul. Incercarea de a stopa sau de a diminua risipa de mancare a condus si la aceasta initiativa a unui restaurant din India...
............................................
citeste tot
In barul Beer Hunter din Constanta se poate fuma fara amenzi sau sanctiuni, chiar si dupa 17 martie, ziua in care a intrat in vigoare legea antifumat.
Acest lucru este posibil deoarece barul s-a transformat in sediu pentru o asociatie non-profit, pentru a putea ocoli legea antifumat. Astfel, cei...
............................................
citeste tot
Un bistro e locul pentru o cafea si o gustare sau pentru un pahar de vin si un preparat simplu alaturi. Un bistro e genul de loc in care meniul nu e deloc simandicos, decorul nu e fitos si atmosfera nu e cu nasul pe sus. Adica fix genul de loc in care sa te opresti cu un prieten la o bucata de ...
............................................
citeste tot
Restaurantele ne dezvaluie: cele mai ciudate obiecte uitate de clienti
Restograf (Oct 2015)
1.921 Vizualizari
0 Comentarii
Unele dintre cele mai amuzante povesti de la restaurante sigur au legatura si cu obiectele uitate de oameni in local. Obiectele uitate in restaurant nasc in jurul lor tot felul de povesti, ele putand sa spuna multe despre persoana care le-a lasat acolo, despre starea persoanei cand a plecat acasa si deja ne putem imagina un scenariu posibil pentru dimineata de dupa. De ce spunem asta? Daca o sa cititi si voi ce fel de obiecte au fost uitate in cateva restaurante bucurestene sigur o sa va imaginati si voi tot felul de povesti amuzante.
*Daca reprezentati un restaurant din Bucuresti si vreti sa impartasiti parerea voastra despre acest subiect, va asteptam povestea voastra la [email protected]
Cele mai ciudate obiecte uitate la restaurant
Sarpele Roz
Cu stupoare…”proteza dentara”!!!
Beraria H
Pantofii si sosetele!! Dupa o noapte incendiara de dans, unul dintre cilenti si-a uitat incaltarile in locatia noastra.
Peter’s Kitchen
Obiecte lasate sau uitate de clientii nostrii: umbrele, incarcatoare laptop sau telefon mobil, palarii, ochelari, ghiozdane sau genti.
Tapo
In principiu, nu prea gasim obiecte uitate, intrucat avem mereu grija a le reaminti, la plecare, sa fie atenti in a nu-si uita obiecte personale, dar cand se intampla, sunt fie cadouri, fie accesorii. Cel mai ciudat caz a fost al unui client care si-a uitat masina in parcare, cu cheie cu tot. A durat o zi pana am reusit a gasi proprietarul.
Four Seasons
Asta chiar ca e hazliu. Un client si-a uitat odata proteza dentara pe masa. 
Au mai fost uitate agrafe, lantisoare, inele, haine bineinteles, umbrele, palarii, ochelari, telefoane, laptopuri, contracte importante.
Modelier
Ca-n Cenusareasa, doar un pantof. Unul singur, nu 2. Nu stim daca trebuia sa rascolim tot regatul pana sa gasim fata, asa ca am pus anuntul pe Facebook.
Kanpai
Nu-mi amintesc ceva in mod deosebit; poate doar o intamplare hazlie: un client si-a lasat pentru cateva ore… copilul la sushi bar-ul nostru. Micutul nu voia sub nicio forma sa plece iar tatal ne-a rugat sa avem grija de el 20-30 de minute pana revine din piata Floreasca!
J’ai Bistrot
Lista e lunga dar am putea enumera:
pantofi, o traista cu juma de pet de Bucegi si da, a venit dupa ea, un penis roz din plus, costum de baie, sutien.
Red Angus Steakhouse
Un client si-a uitat odata paltonul la noi. Bineinteles ca l-am ajutat sa-l recupereze. A fost placut surprins cand si-a gasit toti banii pe care ii avea in buzunare. Care nu erau putini.
Descopera si alte dezvaluiri ale restaurantelor:
Cum arata portretul clientului ideal
Cea mai mare comanda/ cel mai mare bacsis
E folositor? Da-i SHARE!Tu ce parere ai?