Toate articolele (766 articole)

Summer treats
 (Jun 2017)
   94 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   125 vizite  0 comentarii   0 like

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   257 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   745 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   452 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   2.000 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   235 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   8.233 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   569 vizite  0 comentarii   6 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   376 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   301 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   191 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   524 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.066 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.171 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   1.830 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   350 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.278 vizite  0 comentarii   2 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   1.651 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   388 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   504 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

Tendinte culinare pentru 2017: ce punem in farfurie si ce asteptari sa avem de la restaurante
Restograf (Jan 2017)
   805 vizite  0 comentarii   0 like

Ca la orice inceput de an, se anunta tendintele pentru toate domeniile posibilie, specialisti din toate zonele dandu-si cu parerea despre ce o sa conteze mai mult in 2017, ce aplicatii o sa folosim, ce culoare se va purta, dar, ce ne intereseaza cu adevarat pe noi: CE SE VA MANCA. De cativa ani ...

............................................citeste tot

McVatican sau cum fast-food-ul a scandalizat lumea catolica
 (Jan 2017)
   347 vizite  0 comentarii   0 like

La doar 5 zile dupa Craciun, McDonald's a deschis un nou restaurant chiar la Vatican, in districtul Pio Borgo, la o aruncatura de bat de Bazilica Sfantul Petru. Deschiderea a fost facuta aproape pe furis, fara mare fast, pentru a nu atrage si mai multe reactii negative, pentru ca, la aflarea ...

............................................citeste tot

Burgerul din carne de sobolan de rau, vedeta restaurantelor din Moscova
 (Jan 2017)
   361 vizite  0 comentarii   2 like

Da, ati cititi bine, cel mai nou super-aliment din meniurile restaurantelor din Moscova este carnea de sobolan de rau sau de nutria sau de coypu - toti fiind termeni care descriu acelasi animal. Acest tip de carne si-a castigat un loc de cinste in meniuri restaurantelor rusesti, deoarece carnea ...

............................................citeste tot

Care sunt restaurantele in care bucurestenii au dat cele mai multe checkins in 2016
 (Dec 2016)
   2.187 vizite  2 comentarii   0 like

In mare, localurile din clasamentul "restaurantelor in care romanii au dat cele mai multe checkins in 2016" sunt cam aceleasi cu cele din 2015. Cu cateva mici diferente. Si de aceasta data ne-am folosit de statisticile de pe Facebrands.ro si am ajuns la aceeasi concluzie: cele mai multe dintre ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Restaurantele-strigoi ale Bucurestiului (partea a III-a: marile institutii)



George Butunoiu  (Jun 2011)
15.995 Vizualizarivizualizari
5 Comentariicomentarii
17 placut 
4 displacut 

 

Prima mea revelatie legata de ce inseamna munca la stat, despre cine sunt oamenii aceia si despre cum fac ei lucrurile, e legata de un restaurant. Asta se intampla pe vremea lui Ceausescu. Auzisem povestiri despre vremurile in care inca mai ieseai binedispus si cu pofta de viata dintr-un restaurant comunist romanesc, insa eu am prins doar perioada in care mancarea din restaurantele pentru “oamenii obisnuiti” devenise deja oribila. Pe atunci eram convins ca “mancarea de restaurant” e altceva, un produs distinct, nici nu-mi dadea prin cap ca ar putea fi acelasi lucru cu ceea ce primeam acasa, de la pariniti si bunici, sau cu ce ne serveau oamenii atunci cand mergeam in vizita. Cu atat mai mult cu cat peste tot, dar chiar peste tot, in orice restaurant, din orice oras, mancarea avea cam acelasi gust.

Asa era, evident, si intr-un oarecare restaurant din Galati, orasul in care am crescut eu. Era un restaurant nici mic, dar nici mare, in care mai fusesem de cateva ori, pe langa niste oameni mari care beau multa bere si care, de aceea, probabil, gaseau mancarea respectiva chiar digerabila… Intr-o zi, printr-un valmasag de intamplari si de evenimente, am ajuns sa fiu invitat de catre o familie la o masa chiar la restaurantul respectiv. Am ramas incremenit, pentru ca pe atunci nimeni nu te invita “la masa” la un restaurant, era de neconceput asa ceva! Daca voia sa-ti dea cineva ceva sa mananci, te invita la el acasa, fara indoiala. “Pai de ce sa mergem acolo? Doar stiti cum e, toata lumea stie.” “Ei, lasa, o sa vezi!” – zice el, si imi face cu ochiul… Nu era un om important pentru Partid, insa era prieten cu seful restaurantului – aveam sa aflu asta in scurt timp…

M-am dus cu inima indoita si pregatit pentru ce e mai rau. Ne-au asezat intr-un colt, chiar langa bucatarie, si au tras un cuier in asa fel incat sa nu-i mai vedem pe ceilalti din sala. Sau, mai bine spus, sa nu ne vada ei pe noi. Apoi au inceput sa vina mancarurile. Dar ce mancaruri… Nu stiusem ca asa ceva poate exista si in alta parte decat in carti sau in filme. Niciodata pana atunci, si nici de atunci incoace, nu am mai mancat atat de mult, cu atata lacomie si cu atata extaz. Probabil ca mancarea aceea e cam ce am putea gasi acum intr-un resturant bunicel din Bucuresti. Cei care nu au trait acele vremuri nu stiu despre ce vorbesc, si nu cred ca vor sti vreodata, oricat de multa imaginatie ar avea.

Asadar, oamenii aceia de la restaurantul cu pricina – si de la celelalte, fara indoiala – nu ne dadusera toata viata mancare oribila pentru ca nu stiau sa o faca altfel, asa cum credeam eu, ci pentru ca… nu voiau! A fost un soc teribil pentru mine, si o revelatie, in acelasi timp. De atunci, nu mai pot intra intr-o institutie de stat, oricare ar fi ea, fara sa-mi aduc aminte de acea experienta cu o incarcatura ontologica decisiva pentru viata mea.

In articolele trecute am scris despre cateva dintre ultimele restaurante de stat care au ramas inca in Bucuresti, dupa atatia ani de la Revolutie, cum ar fi Casa Universitarilor sau Triumf, din fostul Hotel al Partidului, de pe Kiselev. Tot de stat au ramas si Casa Oamenilor de Stiinta (COS-ul), Casa Armatei, sau Cercul Militar National, cum i se mai spune, Clubul Floreasca si Clubul Excelsior, alias Restaurantul MAI. Ce le mai uneste, in afara proprietarului unic, este ca toate ocupa niste proprietati de invidiat, unele chiar palate, in toata regula. Mai mici sau mai mari, insa tot palate, dupa standardele si preturile imobiliare ale vremurilor noastre. Toate au fost restaurante “cu circuit inchis”, mai demult. Acum nu mi sunt asa. Aparent, insa…

Dintre acestea din urma, cel mai bine o duce restaurantul politistilor de pe Stirbei Voda. Fostul Restaurant MAI, acum rebotezat, cu pudoare, Clubul Excelsior. Marea casa boiereasca din inima Bucurestiului e foarte frumos renovata, gradina imensa arata si ea foarte bine, clienti au destui. Cred ca au primit ordin de sus sa-i lase si pe civili sa intre, insa asta pare sa-i enerveze foarte tare, pentru ca fac tot ce pot ca sa-i tina departe si la respect. Nu au un site pe Internet si nici macar numarul de telefon nu vor sa-l dea. Am transcris conversatia legata de numarul de telefon verbatim pe site, are ceva memorabil in ea. Chelnerul a fost de-a dreptul badaran cu noi, iar mancarea noastra a fost facuta in sictir. Probabil ca ne “citisera”, inca de la intrare, sunt sigur ca au ochiul format.

La Casa Armatei lucrurile stau putin diferit. Acolo au un adevarat palat pe mana, si inca unul foarte mare. Atmosfera e destul de sinistra la restaurantul Cercului Militar National, mancarea e lamentabila. Doar chelnerii ce au mai salvat putin situatia, desi erau si ei abatuti rau si complet resemnati. Daca va pasioneaza calatoriile in timp, treceti intr-o zi pe acolo.

Casa Oamenilor de Stiinta, cu celebrul sau Parc al Trandafirilor, din Piata Lahovari, e restaurantul Academiei Romane. Nu, nu al ASE-ului, ci al unei institutii care are un nume asemanator, despre care foarte putini mai stiu ca exista inca. COS-ul (asa e alintat inca din vremurile lui de glorie, de pe vremea lui Ceausescu) e, de 20 de ani, alt loc sinistru al gastronomiei bucurestene, un fel de casa cu stafii, spre diferenta de Casa Universitarilor, sora lui mai mica, unde se mai misca ceva, totusi…

Clubul Floreasca e alt restaurant-strigoi al Bucurestiului, un loc prin care fantoma lui Nicolae Ceausescu se plimba printre mese. Dar se plimba la propriu, pentru ca locul a fost chiar restaurantul lui privat, in complexul pe care il avea pe malul lacului Floreasca, o extensie a principalei sale locuinte din Primaverii. Si restaurantul, si terasa, si piscina cu sauna si sala de sport sunt bine-mersi, la locul lor. Cel putin in restaurant, totul e pastrat intact de pe vremea lui, pana si mocheta sunt sigur ca tot de atunci este. Privit cu ochii mintii, locul e impresionant, intr-adevar, mai ales ca are un lac in fata si un parc cu copaci foarte mari si batrani pe care ii invidiaza orice alt patron de restaurant din Bucuresti, fara indoiala. Mancarea a fost dezgustatoare la Clubul Floreasca. Insa lucrul care mi-a ramas si mai lipit de creier a fost intalnirea cu mai-marele locului, un necioplit cum nu mi-a mai fost dat sa intalnesc intr-un restaurant bucurestean, fie el normal sau de stat. Intreb eu pe un chelner daca pot face niste poze acolo. “Sigur ca da – zice el amabil – stati sa va aprind si candelabrele, ca sa se vada mai bine!” Nici nu apuc sa fac prima poza, ca apare cineva care reactiona la apelativul “sefu’” si care parea sa fie stapanul intregului complex. “Baaaaa, ce-i cu luminile astea aicea?” “Pai sefu’, domnu’ vrea sa faca niste poze.” Niste poze? Da’ pentru ce? Vrea sa faca un eveniment aicea?” “Nu, asa, pentru el, cica vrea sa aiba o amintire cu cum traia Ceausescu…” “Baaaaa, ia da-l pe asta afara de aicea! Cum adica, vine el asa, sa faca poze, ca la el acasa?” Si au mai fost cateva cuvinte pe care daca le-as pune, mi-ar opri cei de la WS articolul…

Ca la Restaurantul MAI, la Casa Armatei sau la Clubul Floreasca lucrurile s-ar putea intampla si acum la fel ca in experienta mea initiatica din copilarie, de la Galati, nu am aproape nicio indoiala. Imi inchipui ca au meniuri si instructiuni separate pentru civili cu sandale, pentru civili cu costum si cravata, pentru sectoristi, pentru plutonieri, pentru generali, pentru parlamntari. Adica exact la fel cum se intampla in toate institutiile statului, oricare ar fi ele…


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







As vrea sa stiu programul restaurantului.
Va multumesc!

Reply

Surprinzatoare Doamnele. Indignarea lor sincera este delicioasa, poate mai delicioasa chiar decat salata boeuf pe care par ca si-o prepara acasa de fiecare onomastica, nu doar Paste, Craciun, Revelion, etc. Asa, frumos ornata cu feliute de gogosari si gradini mirifice de patrunjel. Daca ar fi citit macar jumatate din cat s-au indopat cu snitele si cartofi prajiti atunci cand erau la “prima varsta”, servite dupa celebrele “gustari calde” (probabil cabanosi, cascaval pane, creveti vietnamezi si desigur ficatei) ar fi stiut, sarmanele romantice, ca nimic nu mai este cum a fost si nici ca va mai fi. Draga Silvia, fiind gurmand si putand dovedi cu marea mea burta de specialist si cu cele 120 kilograme ca am competenta in a vorbi despre mancare, te sfatuiesc pe tine sa nu-ti mai dai cu parerea despre valori, straini, cladiri, marketing turistic, societate. Iar pe tine, draga Felicia, daca doar de 8 martie ieseai la o gustare si la un tort, te vad (inca) sarbatorind 2 mai, 8 mai, 23 august, plangand la Doftana si asteptand cu paharul in mana discursul de la 12 noaptea de Revelion. Nu va suparati, asa sunteti voi, melancolice si neschimbate.
Si needucate, neplimbate, nevazute, negustate, ca nesimtite nu va pot spune.
Santeti ca mai noul “Sa aveti pofta!” spus de chelner in loc de adevaratul “Pofta buna!”

Reply

    Ce rost au jignirile pe care le aduci “Doamnelor” cum le numesti tu tot cu intentie jignitor peiorativa?! Eu merg adesea la restaurantul CMN si pot sa spun ca absolut nimic din nemultumirile lui G. Butunoiu sau ale tale “băi, Cezare!” nu sunt justificate! Amândoi sunteți grosolani, mincinoși și, desigur, defăimători interesați. G. Butunoiu tare ar fi vrut să-și deschidă cârciuma nu în cămăruța din Dorobanți, ci în palatul CMN! Nu trebuie să vă combat eu aiurelile de boschetari amețiți rătăciți într-un palat în care sunteți total neporiviți. Vă contrazice realitatea.

    Reply

Pana la urma tine de gustul fiecaruia.Eu am fost de curand la Casa Armatei-01.02.2013 si pot sa spun ca am fost incantata de meniu si de servire. Totul este proaspat si, culmea, la preturi tocmai bune pe o “criza”. Poate pentru ca a fost cu circuit inchis destul timp, sau ca nu vrem sa fim cunoscuti de alti colegi, sau este prea somptuos si noi nu suntem la aceeasi inaltime cu prezenta noastra, nu stiu, dar este pacat. Putine localuri ne ofera ceea ce ne ofera Casa Armatei.Eu sunt de varsta a doua si apreciez acest loc pentru ca il frecventam cu familia si prietenii si cand eram tineri. Nu uit platourile cu gustari calde cat erau de bogate si gustoase si torturile delicioase. Chiar si de 8 martie se organizau seri foarte frumoase si reusite. Sa stiti ca nu primesc niciun bonus de nicaieri, dar, constat ca daca noi nu ne promovam ce este frumos si foarte frumos, cine atunci. Ar trebui fiecare din noi care a trecut pe acolo sa-si spuna parerea, sa-l facem sa straluceasca ca alta data. Observ ca acceptam mai degraba un local plasat la parter de bloc decat unul cu specifi. Cam atat si astept si alte comentarii. Ozi frumoasa!

Reply

Eu cred ca acestea sunt pareri a unor persoane care nu stim ce competente au in domeniile despre care isi dau cu parerea,sau sunt pareri a unor persoane care au niste interese.Ca asa suntem noi ,tot ce este frumos ,grandios in loc sa promovam ,vorbim de rau ca sa-i scada valoare si sa mai puna mana pe ele niste partide care nu au sediu,niste parveniti ai societatii noastre.Strainii isi lauda taoate pietroaele preistorice ,toate prostiile ,de aceea au turisti si dez ec.Iar la noi nimic nu mai este frumos si bun desi toate aceste cladiri au fost facute de noi care am muncit din greu ,care nu primeam o butelie daca nu lucram la canal sau la casa poporului.Frumoase ,urate exista .Nu stiu ce au construit ,realizat cei care isi dau cu parerea sau ce sacrificii fac pt inlocuirea lor cu altele mai minunate?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 + = thirteen