Restograf – Monografia Restaurantelor Bucurestene

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Restaurant Lacrimi si Sfinti

Vizualizari33.003 Vizualizari 
Comentarii68 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Chef:  
Proprietar: Claudiu Leonte, Mircea Dinescu
Evaluarea Restograf
(Jun-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor 
(173 voturi)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Sepcari 16, BUCURESTI

Parcare: Dificila

037.277.39.99, 0735.300.102

www.lacrimisisfinti.com

Galerie Foto

Facilitati
Pe larg

Am auzit pareri amestecate despre restaurantul lui Mircea Dinescu, Lacrimi si Sfinti, cum ca ar fi ba scump, ba decent; ca portiile sunt ba mici, ba suficiente, ca motivele populare facute din lego nu merg, ba ca sunt geniale etc, asa ca m-am dus la pranz acolo. Pe urma, intr-o seara si inca intr-o seara, ca sa fie tabloul cuprinzator. Parchezi masina pe unde poti (noi am lasat-o pe Edgar Quinet, desi cred ca parcarea subterana de la Inter poate fi o solutie buna, pana una-alta), dupa care mergi pe jos prin Centrul Vechi pana pe Sepcari, in fata Hanului lui Manuc. Acolo gasesti Lacrimi si Sfinti, langa un magazin de arta gen Consignatia si langa un magazin de vinuri deschis recent si care arata bine. Casa e veche, refacuta si transformata cu rafinament. Barne de lemn recuperat din gospodarii vechi (si scarile, si dusumeaua), dulapuri refacute, ferestre aduse din case vechi – toate astea tratate cu toata atentia si puse impreuna intr-o combinatie reusita. Capacele rosii de oale de pe un perete se... citeste tot
Recenzii & Articole

Restaurantele castigatoare la HT&L Investment Conference   
(May 2013)

La Hotel Tourism & Leisure – Investment Conference au  fost premiate cele mai eficiente si inovative proiecte care au marcat evolutia industriei ospitalitatii si turismului din Romania. Castigatori editiei 2013: Restaurantul anului (restaurante selecte, de lux) / The restaurant of the year...
........................................................................................................ citeste tot


Topul restaurantelor din Bucuresti 2012 (comentat)   
Restograf (Jan 2013)

Ca in fiecare an, in decembrie Restograf nominalizeaza si premiaza cele mai bune restaurante din Bucuresti. De fapt, am premiat cea mai buna mancare din Bucuresti, pentru ca acesta a fost criteriul exclusiv in alcatuirea topului, si niciun alt criteriu, cum ar fi ambianta, serviciile, preturile etc...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Lacrimi si Sfinti

Sepcari 16, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise


RESTAURANTUL DUMITALE,DOMNULE DINESCU, ESTE DE-O CALITATE ATAT DE PROASTA CACI DUPA CE AM AVUT O TENTATIVA DE A MANCA IN EL SI MI S-AU PERCEPUT TAXE AIUREA..AM MERS SI AM SERVIT MESE REZONALILE LA …CARUL CU BERE…UN RESTAURANT RENUMIT PRIN PRESTIGIUL ,CALITATEA ,SERVIREA PROMTA SI REZONABILA ,CU PREPARATE GUSTOASE SI PROASPETE,CU SPECTACOLE DE MUZICA SI DANS…..PE SCURT TOTUL IMPECABIL….VOI SANTETI PENIBILI

Reply

Mai domnule DINESCU TE-OI CREDE TU DESTEPT DAR PUNE-TI OAMENII LA TREABA DE LA LOCALUL PE CARE IL AI SAU TERMINA CU EL CACI ESTE MANCARE DE CANTINA ,PE CARE O SERVESTI LA PRETURI INDOLENTE CA SI PAPAGALII ZIS CHELNERI care au un tupeu de tarani obraznici….bine ca am avut inspitatia sa nu mananc la voi ca faceam hepatita…….dar bani si taxe suplimentare luati….santeti jalnici …dumneata ca patron si ceilalti ca si chelneri

Reply

PE data de 21 mai am fost la restaurantul..LACRIMI SI SFINTI…a fost prima si ultima data cand am vazut acest restaurant ,cand am dorit eu si fiul meu sa mancam in el…..dar servirea a fost groaznica,iar fata bruneta cu coada care ne-a servit a fost de o indolenta rara…am comandat 2 ciorbe de burta si ni s-au adus niste ramasite,bucatile de burta le cautam ,iar ciorba a fost veche..am suferit si eu si fiul meu de dureri groaznice de stomac…am comandat deasemenea rata cu varza si am asteptat o ora jumatatedar meniul comandat nu a venit.am intrebat-o pe acea chelnarita bruneta cu par lung strans in coada si mi-a raspuns cu indolenta ca nu a auzit comanda…iar fiul meu a cerut tartra la aproximativ 65 de ron si i s-a adus carne cruda amestecata cu ou si legume..am inapoiat-o dar am platit comanda toata 130 ron….Sa va fie rusine domnule DINESCU caci aveti o servire sub orice nivel,chelneri care lasa de dorit,si o mancare sub orice critica…dar preturile sant f mari pentru mancarea veche care este servita…am spus la toti pe care ii cunosc sa ocoleasca localul dumitale de 2 bani de la care va intereseaza numai banii pe care ii stoarceti pe mancare veche de la oameni onesti…rusine,rusine,rusine…

Reply

Referitor la taxa de servicii (10 % pe care trebuie sa-i platesti pentru ca asa vor ei indiferent ca marita sau nu) cred ca cel mai corect este sa informezi clientul inainte sa comande (sa fie scris clar in romana si engleza ca exista aceasta taxa pe fiecare pagina a meniului) iar pe nota finala sa fie evidentiat distinct (adica nu inserat intre felurile de mancare servite). Va imaginati cati au platit 20% in plus la nota adaugand sa spunem bacsisul suplimentar ? Corect nea`Mircea

Reply

Am fost la acest restaurant ieri, 27.03.2014. Impresii:
1. Servire: am avut un chelner amabil si eficient.
2. Ambianta: mi s-a parut ok, am fost in crama,frumos amenajata, aer conditionat, nu exista niciun iz de mancare, toaleta foarte curata si frumos aranjata.
3. Preturi: nu mi s-a parut extrem de accesibil, cu siguranta nu pot spune ieftin, dar nu vii aici daca vrei ieftin si bun.
4. Mancare: mancarea a fost buna si adusa rapid. Trei persoane, fiecare cu ceva diferit,comentarii numai de bine. Portiile echilibrate, suficient mai ales daca alegi trei feluri de mancare. Vinul lui Dinescu f.bun si nu diluat.
Desi era ora 20.30, numai vreo doua mese mai erau libere si era joi seara. Daca iti permiti financiar, merita sa vii aici sa savurezi bucatele lui Dinescu!

Reply

    Pe bune ? Servire buna, aer conditionat, buda occidentala… Mai, mai sa te cred ! Hai sa-ti zic ceva : ai fost la vecini – la City Grill, ha ha…daca mergeai la Dinescu in subsol iti pica o caramida-n cap !

    Reply

Am fost pe 1 Martie la acest restaurant si am fost profund impresionata de ospitalitatea personalului.Mancarea foarte buna ,portiile nu sunt deloc mici precum se plange lumea.Servirea a fost excelenta iar nota de plata a fost ok ,cu siguranta voi reveni

Reply

Este un restaurant care merita vizitat macar o data. Decorul este deosebit, la fel prezentarea preparatelor, mancarea este bine gatita si cateva preparate sunt chiar grozave, de exemplu salata Popeye marinarul cu spanac. Altele insa sunt destul de simple, cum ar fi porcul de granita cu piure (merita incercat cu mazare caramelizata. Portiile nu sunt prea mici, sunt normale pentru un restaurant de segment mediu. Vinurile lor de casa sunt ok, nu sunt diluate (am incercat Merlot-ul care e asa si asa, si Crimposie pe care o recomand cu caldura), dar unele comentarii de pe acest site au dreptate cand spun ca vor sa stie direct ca iau un vin de calitate.
Am fost putin ingrijorat inainte sa mancam aici de calitatea serviciilor, citind alte comentarii, dar la noi servirea a fost buna si n-am avut nici o problema (am fost sambata seara cand restaurantul era plin si nu cred ca atunci isi permit scapari). Ce-i dpret, ne-am cam pus singuri vin in pahare. Lautarii au fost discreti si ne-au oferit un moment placut.
Noi am platit in total 850 lei pentru 8 persoane si un copil.
Per total a fost o experienta foarte placuta, dar daca nu stiam de obiceiul lor de a taxa bacisul de 12% direct pe nota, nu as fi observat si plateam de 2 ori ca fraierul, pentru ca nu au spus nimic si pentru ca l-au ascuns undeva pe la mijlocul facturii, intre apa si paine, deci o fac intentionat.

Reply

Observ ca pe acest site sunt grupate majoritatea comentariilor negative la adresa restaurantului lui Dinescu. Nu neg ca posibil 5% din ele sunt adevarate – nu poti sa ii multumesti pe toti – dar majoritatea sunt compuse de oameni care nu par sa fi mancat vreodata la Lacrimi si Sfinti si par scrise din malitiozitate, invidie sau cu o profunda antipatie fata de proprietar! Spun asta pentru ca am mancat de mai bine de 30 ori la Dinescu, am fost doar cu sotul si copii si cu grupuri de 30 de persoane si nu am avut nici una dintre problemele gasite pe restograf. Mancarea este EXCELENTA as spune chiar cea mai buna mancare romaneasca din capitala si portiile chiar nu sunt mici. Atmostera este ultraplacuta si serviciul atent si relaxat. Preturile sunt medii – ar fii mult mai mari la un restaurant din vestul continentului(nici pe jumatate atat de bun)!!
Concluzia: NU VA LUATI DUPA COMENTARII TIP ROMANIA MARE INCERCATI CU INCREDERE!! specific ca nu primesc comision sau reducere datorita acestui comentariu. :)

Reply

    Iuliana nu primesti comision dar ceva tot iti da Dinescu ( o mai avea cu ce ??? – limba cu masline ). Comentariu jenant, reclama ieftina.
    LACRIMI si SFINTI ,din pacate, ramane aceeasi teapa cumplita ! PUNCT

    Reply

Am fost la tine-n batatura
Si-am incercat cu ochii mintii
Sa vad lacrimile, sfintii…
Eram in mare incurcatura
Si deodata mi se-arata :
Cand vine nota de plata,
Unii plang si altii injura.

Reply

Am fost aici intr-un grup de 10 persoane, inclusiv colegi din strainatate. Mancarea – foarte buna; Portiile – mici; Ambianta – asa si asa – vreau sau nu imi tipa niste lautari in cap, m-au si tras de maneca sa-mi cante la ureche, asta in timp ce vorbeam cu persoana de langa mine; ATENTIE LA NOTA DE PLATA!!!! Noua ne-au adus-o intr-un pahar si cand am inceput sa ma uit pe ea am descoperit ca pusesera cu de la ei voie 95 de RON … serviciul! Le-am spus politicos ca asta e la aprecierea noastra si au refacut nota fara bacsisul pus de ei. Si asa nu sunt sigur ca nu au mai pus ceva in plus pe nota – un pahar de vin, suc, etc.. Sunt 110% convins ca ei au fost siguri ca nu ne vom uita pe nota si doar o vom plati cu cardul de companie. Asadar, mare atentie, mai ales daca sunteti mai multi sau impreuna cu straini. Mancarea e grozava dar oamenii strica totul acolo, n-am sa mai dau pe acolo multa vreme dupa episodul asta.

Reply

Buna seara,

Am niste propuneri pt dl Dinescu. Va rog un e-mail sau mobil prin care sa ajung la dumnealui. Daca sunt confidentiale va rog sa mi le trimiteti pe adresa mea de e-mail.

Cu multumiri, K

Reply

Din ce in ce mai proasta mincarea. Personalul este insolent si fara valoare. In plus, scaunele au cuie iesite. Sotul meu, si-a agatat pantalonii de la costumul Boss si nu ii mai poate folosi. In loc sa primeasca daune, am platit noi mincarea proasta. Indiferent daca mergeti la acest restaurant, verificati inainte de a va aseza, scaunul.

Reply

SOCANT ! Pur si simplu incredibil. Cei mai nesimtiti oameni pe care i-am intalnit. Dl Dinescu a dat-o-n bara cu carciumiara sa. E posibil ca noua lui orientare sexuala( precum si a fiului sau) sa-l deruteze in luare deciziilor antreprenoriale. Te pup pisi !

Reply

Am un singur cuvant pentru descrierea experientei de aseara: ORIBIL! Am fost cu niste prieteni de familie veniti de peste mari si tari, am zis sa-i duc la ceva romanesc.. am ales cum nu se putea mai prost.. NU o sa ma apuc sa descriu fiecare fel de mancare, ci o sa ma rezum la atat: niste icre pline de ulei, un ficat de vitel servit rece dupa 1 ora si ceva de asteptat, un must trecut, acidulat, care mirosea cel putin dezgustator, o salata plina de ulei si otet, servita tot dupa 1 ora si ceva.. Si o nota de plata de 400RON, pe NIMIC.
Nu mai calc pe acolo.

Reply

Destul de prost !fileul de somn,care nu avea nici un gust a somn,ci de cod,sau orice alt fel de peste fad,era execrabil!?placinta cu mere si gutui,mult prea dulce .s au adus lingurite ,desi foetajul era tare si trebuia taiat cu cutitul si mincat cu furculita. Si serviciul lasa de dorit!OCOLITI L!

Reply

Am revenit. Cu speranta ca au mai schimbat cate ceva.
Au mai schimbat, dar numai in RAU si FOARTE RAU ! Ospatarii si managerul pot concura cu sanse mari la titlul
” CEI MAI NESIMTITI DINTRE NESIMTITI ”
Nea Dinescule schimba-ti echipa sau du-te acasa.

Reply

Am fost si eu la acest restaurant…desi am citit review-urile anterioare m-am gandit ca nu poate fi atat de rau dar m-am inselat, a fost si mai rau. Pot spune ca a fost prima si ultima data cand am calcat pe acolo.
Am fost cu un grup mai mare, dintre care o parte straini asa ca ne-a luat putin mai mult pana ne-am hotarat ce sa comandam mai ales ca a trebuit sa explicam si partenerilor din afara cate ceva despre cele din meniu, asa ca l-am rugat pe cel care servea sa ne mai astepte cateva minute. Cand a venit sa ne i-a comanda chelnerul a tinut sa precizeze ca este chiar enervat de greutatea cu care ne hotaram!
Pro: mancarea destul de buna
Contra:
-preturi foarte mari
-servirea…prea ca la tara, demna de bodegile din spatele blocului,
- taraful odata ce se prind ca sunt straini in grup efectiv stau cu mana intinsa

Reply

Am fost la restaurant Lacrimi si Sfinti . Duminica.
Trei prieteni.
Neplacut a fost.
Comanda a cuprins : rata cu varza calita , ficat de vitel cu piure, mushi de vita si cartofi natur.
Toata mancarea a fost rece, mai ales carnea .
Rece la interior, ceea ce ne-a dus cu gandul ca au fost ”reutilizate”.
Aceast lucru a fost prompt spus ospatarului care s-a oferit sa o reincalzeasca.
Ceea ce de fapt a confirmat pe deplin faptul ca felurile au fost ”reutilizate”.

Neplacut

Reply

    Incredibil de proasta servirea, iar seful de sala , unul cu fata de berbec cu ochelari, este emblematic pentru acest loc. Nesimtire si Prostie.

    Reply

imi pare rau ca am avut incredere in imaginea ”dinescu”! Am venit cu un grup de 25 persoane, am foat intrebati ce vrem, ce cautam dupa 30 minute si ne-au fist aduse bauurile dupa inca 30 minute! Apoi am asteptat 2 ore sa ni se aduca mancarea, care a fost aruncata in farfurii, fara gust…groaznic!! Nu ma asteptam la servicii atat de proaste, sustinute cu inocenta! Cred ca trebuie inchis, pacat de reclama si gandirea de business facuta restaurantului. Prost, prost! Te podidesc lacrimile denervi si-ti vine sa injuri de toti sfintii!!

Reply

1. Mancare – nota 6
2. Servire – nota -(minus) 10
TOTAL – nota -(minus) 4

Reply

Restaurantul Lacrimi si sfinti…..o MARE TEAPA..aerul irespirabil din cauza umezelii si a mucegaiului….portii super MICI si preturi SUPER MARI.Am fost si sigur nu voi mai merge din nou. Mincare care se vrea traditionala, dar cu condimente orientale, exotice care nu fac decat sa strice retetele….

Reply

    Nu stiu altii cum sau cat sunt(de carcotasi) dar am mancat de mai bine de 10 ori la Dinescu si mancarea este EXCELENTA adica cea mai buna mancare romaneasca din capitala si portiile nu sunt deloc mici. Preturile sunt mari dar nu mai mari decat la un restaurant nici pe jumatate atat de bun din vestul continentului!!
    Concluzia: NU VA LUATI DUPA DUSMANII TIP ROMANIA MARE A LUI DINESCU SI INCERCATI CU INCREDERE

    Reply

      Draga Iuliana, daca din atatea pareri doar 3% sunt pozitive, inseamna ca restaurantul chiar are probleme.
      Nu ma intereseaza a cui este restaurantul si din ce grup politic, social sau etnic face parte. Dar cand simt ca imi este rusine fata de oamenii pe care i-am adus cu mine intr-un local unde ‘imediat’ inseamna 1 ora, sau unde rezervarea in prealabil inseamna ‘stati sa vedem cum asez mesele’ si cand mentionezi cate portii vrei si tie iti aduc mai putine…nu imi face nici o placere sa citesc comentariul tau. Daca ar fi fost astfel de chelneri si o astfel de deservire in restaurantele din ‘vestul continentului’ chelnerii ar fi fost dati afara cu suturi si restaurantele ar fi fost inchise de catre protectia consumatorului.
      Cea mai buna mancare traditionala romaneasca din capitala nu e la Lacrimi si Sfinti, ci acolo unde te simti bine si vrei sa mai revii.

      Reply

masina din prima fotografie e bestiala. de ce nu ati cerut una din fotografiile de pe facebook sau de ce nu ati facut in alta zi?

Reply

    Nu e treaba mea sa le fac fotografii profesioniste si sa mai si pierd vremea cu asta. Daca le-ar pasa ce apare pe site despre ei, mi-ar trimite poze care sa-i puna mai bine in valoare, ca eu le pun. Unii fac asta, altii nu. GB

    Reply

masina din prima fotografie e bestiala. de ce nu ati cerut una din fotografiile de pe facebook sau de ce nu ati facut in alta zi.

Reply

Am reincercat, dupa jumatate de an, restaurantul lui Dinescu. Neschimbat. Servire proasta, mancare “improvizata “. Rusine !

Reply

Am fost la inceput de 2 , 3 ori cand s-a deschis si mancarea era extraordinara. Plateai cu placere ce consumai…chifelutele minunate extraordinare, mustarul wow, cu gutui…o nebunie…totul la superlativ…asta cand s-a deschis in acea vara si cand dl Dinescu avea grija de restaurant, si chiar daca nû aveam loc ne-a gasit o masa. Foarte dragut.Acum….dezastru….am fost de cateva ori pana sa spun dezastru, am crezut ca mi se pare…dar nu..chiftelutele oribile, mustarul de la borcan, curcanul de planton cu mazarea caramelizata care odata era superba era o mancare proasta de mazare, dovleceii indopati odiosi si portie foarte mica si amara, musacaua a mancat-o prietenul meu si 2 zile a stat la baie si i-a fost foarte rau, chelnerii nesimtiti, painea la test era paine de alimentara si sunt multe alte feluri oribile la gust, vinul a ramas acelasi si e ok. Pacat! Au scos multe feluri de mancare care era foarte bune, branza de capra impaturita, salata balcanica, salata de leurda si untisor etc.! Era un restaurant unde imi facea placere sa merg. Poate se iau masuri. Eu sigur nu mai revin curand. E clar ca dl Dinescu nu se mai ocupa personal.

Reply

am fost sambata seara la acest restaurant ,mancarea si atmosfera este ok insa la capitolul bauturi ,catastrofa ,tot ce inseamna vin este un fel de vin de masa la carafa si vandut la pret de vin cu pretentii ,vinul rosu este sevit la vreo 3 grade de nu poti sa simti nimic la el ,visinata ,o posirca care doar poarta numele de visinata ,am intebat daca au vin inbuteliat si au spus ca au prezentandu-mi o sticla fara eticheta ca fiind feteasca negra ,urmatoarea intebare a fosta daca este baricat sau nu ,ospatarul raspunzand ca este *rosu* ,d-nu podgorean Dinescu instruieste personalul si totodata incercati sa ridicati standardul Ps landa bodega dv este un magazin specializat de vinuri ,nu cred ca ar fi rau sa va trimiteti personalul in frunte cu dv sa invete cate un pic despre vin in asa fel incat sa stie tot prostul ca *baricat * inseamna invechit in butoi de stejar

Reply

Daca patronul mai vrea sa mai faca afacerea asta este bine sa angajeze un…bucatar.Nu mi-a venit sa cred cans am vazut ciorba de burta acrita cu..limete o portie mica, mica , niste carnati cat degetul mijlociu si un pumn de varza care pluteu intr-un ulei ars gretos.Despre vin…ce sa mai spun…o ulcica ciobita cu o posirca de te rodea la stomac.Groaznic.Mare dezamagire.

Reply

I was today for dinner 6-7 people. Some very few things were very good, some average. As the restaurant is not cheap at all, one would expect better. Therefore, I will write here only about the clearly bad things:

1) It took 1 hour to get the main courses
2) Red wine was served cold from the refrigerator
3) Antricot was ordered rare, was served medium-well. When the waiter was asked to replace it, she said it’s not possible, and it was replaced only after we insisted.
4) There was this desert of sorbet, in the bottom of a glass filled with cold water. All 6 of us found it disgusting.
5) Dish of oaie with spinach was barely eaten, he (Romanian!) said it was too fatty.
6) We were served 5 rolls. Were charged for 6.
7) Service: pretty impolite/impatient.

The disparity between Restograf (best Romanian restaurant) to 90% of the comments from diners, is “interesting”….

Reply

Trebuia sa scriu undeva … sunt plina de nervi. Servire – EXECRABILA … Mancarea – da impresia de improvizatie facuta intr-un lighean de laturi ! Asa ceva nu am mai vazut ! Pur si simplu o capcana pentru curiosi, rusine Dinescule !!

Reply

O mare decepptie.Personalul lasa mult de dorit,mancarea putina si proasta.Daca vreti sa vedeti minunatiile lui Dilescu veti plati scump
si veti ramane cu un gust amar.

Reply

    Daca vreti sa plangeti cu lacrimi mari si limpezi si sa enumerati “cu naduf” toti sfintii cunoscuti, dupa ce serviti masa si achitati nota de plata, va recomand sa mergeti. Mari asteptari!(dupa ce am vizionat cateva editii TV-Politica& Delicateturi) Neasteptata dezamagire: de la calitatea felurilor de mancare pana la servire!

    Reply

Am vizitat restaurantul “Lacrimi si Sfinti” saptamana trecuta pentru ca am organizat o cina pentru un grup de straini incercand sa-i impresionam cu mancarea traditionala romaneasca. As dori sa mentionez urmatoarele:
- restaurantul e acceptabil daca manaca una sau doua persoane. noi am fost un grup mai mare si mancarea a intarziat prea mult; cand a fost adusa insa am constat ca e destul de putina pentru numarul de persoane care am fost, la un moment dat oaspetii mancau muraturi cu paine pentru ca acestea au fost aduse cu vrio 20-30 minute inaintea felurilor principale chiar daca meniu a fost stabilit in prealabil. mancarea pe farfurii a fost aranjata simplu si fara inspiratie. ni se comunicase ca portiile sunt mari, dar din nefericire am constatat opusul.
- promtitudinea lipseste din dotarile chelnirilor. am rugat sa se aduca mancarea de 5 ori pentru ca oaspetii nostri erau destul de flamanzi si 98% erau doar barbati, dar sa intarziat foarte mult si nu erau multi clienti in restaurant. nu a venit nimeni si sa ne serveasca cu bauturi sau apa. sticlele au fost lasate intr-un colt si acolo au ramas pana cand nu le spunea cineva chelnerilor ca mai vrea niste apa sau vin.
- mancarea e scumpa si nu am avut parte de ceva exclusiv sau de ceva aparte care sa te faca sa savurezi mancarea cu o pofta nemaipomenita. nota ne-a uimit, pentru ca nu mancarea nu a meritat banii.
- la atmosfera nu am ce sa comentez pentru ca a fost bine. au cantat lautarii, au mers printre mese, au cantat cantece populare precum si din repertoriul international. muzica din difuzoare nu era prea tare asa ca puteai sa vorbesti fara sa ridici vocea. restaurantul arata bine, este amenajat destul de impresionant.
- la plecare dupa achitarea notei, nimeni nici macar nu ne-a zis sa mai revenim sau multumesc.
In concluzie, daca as fi intrebata despre un restaurant cu specific romanesc “Lacrimi si Sfinti” s-ar afla pe ultimul lor printre cele mentionate. Am mers la acest restaurant pentru a prezenta mancarea si ospitalitatea traditionala romaneasca unui grup de straini, ei au fost impresionati, pentru ca a fost primul impact cu ceva nou. insa daca ai cu ce sa compari, ramani destul de deceptionat. Nu am fost la restaurantul acesta pentru ca apartine cuiva. Citisem comentarii dupa ce facusem rezervarea si am zis lasa ca poate noi vom fi printre cei care sunt placut impresionati, dar nu a fost sa fie. Cand merg intr-un local am anumite asteptari, sa fi mers la un fast-food as fi avut alte asteptari.
Nu recomand acest restaurant persoanelor pretentioase sau celor care au mai fost la restaurante cu specific romanesc.
Nimeni dintre cei prezenti la cina nu va mai reveni la acest restaurant.

Reply

ATENTIE! la ce va pune chelnerul pe nota de plata! Noua ne-au pus in plus o carafa de vin (o fi crezut ca suntem toti beti!), iar pretul din meniu difera de pretul de pe nota de plata , tot in cazul vinului (carafa). in plus se cere o TAXA SERVICII pe care nu-ti explica nimeni cum se calculeaza (cica e vina calculatorului!!!); in rest portile de felul doi sunt mari, dar aperitivele si produsele de la desert au portii destul de mici. A doua ora nu mai calc pe acolo…

P.S. iar atmosfera asa zis rurala din restaurant lasa mult de dorit, in plus le lipsesc destule becuri, astfel incat probabil nu trebuie sa vezi ce mananci.

Reply

Mizerabila servirea. Mancare ciudata. Cred ca este o curiozitate scump platita.

Reply

Portiile mi s-au parut medii.
Tamaioasa recomandata , intr-adevar, excelenta! Acest gust Este chiar personificarea/intruchiparea ideii de vin pentru mine,

ciorba de peste, cea de potroace, sarmalele , saramura de pescari vechi, tort de cacao Ex-ce-len-te!

ostropel de pui nu era rau, dar nu mi s-a parut senzational..poate trebuia sa fi mancat mai mult ca sa ma prind (doar am gustat de la o prietena)

icrele de crap nota 4…la pretul ala trebuiau sa fie senzationale/uluitoare…dar erau usor usor foarte usor rancede (de la uleiul folosit) si icrele maica-mii si ale vecinei sunt mult mai bune :)). 10 noiembrie 2012.. am fost sambata la ora 13.30..localul era plin la ora 15 cand am iesit

Reply

    Mancare de proasta calitate. Vin cu zahar. Servire obisnuita. Adica proasta. Preturi nesimtite. Aceasta e parerea mea. Incercati si voi. Daca va place riscul.

    Reply

Mancare excelenta portile nu sunt mici, nu inteleg comentariile cred ca sunt multi pe aici cam pro-basescu si cam degeaba anti-dinescu. Restaurantul e unic si va face istorie!

Reply

Nejustificat de scump; portiile sunt mici, mancarea e decenta ca gust si prezentare, dar absolut nimic memorabil, iar zona e putin cam “colorata”.

Foarte frumos aranjat restaurantul, nimic de zis, servirea a fost ok; de revenit cu siguranta nu mai revin – cel putin nu pe banii mei.

Reply

Imi pare rau pt. Dinescu, dar nu pot ignora nesimtirea sefului de sala (un individ sinistru cu barbita si ochelari ) care fara sa se fereasca de clienti, barfea cu ospatarii de spagile lasate de bietii consumatori si de opiniile lui despre sefi si colegi. Mai grav (zic eu ) cand vorbea de Dinescu ii zicea “DILESCU … un mos terminat care sta cu ochii pe curvele de la mese”. O R I B I L

Reply

    Ai dreptate! O carciuma de rahat – am gasit gandaci in ciorba, iar raspunsul a fost ” daca nu va place nu mai veniti” . Cea mai proasta carciuma din centrul vechi – Lacrimi si sfinti !

    Reply

    Serviciul lasa de dorit dar mancarea e extraordinara si locatia..nu am ce spune..preturile sunt mult mai mici decat intr-un restaurant de acelas nivel in orice capitala EU si mancarea romaneasca pe care o poti incerca iti schimba parerea in bine despre bucataria romaneasca. Daca nu era restaurantu’ lui dinescu cred ca l-ar fi laudat toata lumea la superlativ dar asa mai e si parerea personala despre vedeta si politica afisata ..recomand calduros locul

    Reply

Am fost la acest restaurant acum vreo doua-trei saptamani. Ca si impresii:
1. Servire: am avut un chelner amabil si eficient. Pe acolo insa erau si cateva fatuce, chelnerite, care nu prea zambeau, asa ca nu exclud ca altii sa fi avut o alta experienta.
2. Ambianta: mi s-a parut ok, eu am fost pe acea terasa din spate, nu pot sa spun insa cum era inauntru (daca pica praf in mancare). Poate inauntru un usor iz de mancare, nu stiu daca nu cumva toamna/iarna hainele nu ar lua miros.
3. Preturi: nu mi s-a parut extrem de accesibil, dar nici nu m-a golit la buzunar. Cu siguranta nu pot spune ieftin.
4. Rezervare: am sunat duminica, la ora 13, si am primit raspuns ca putem veni vara rezervare. Am ajuns si am intrat la masa fara probleme.
5. Mancare: mancarea a fost buna si adusa rapid. Am fost patru persoane, fiecare cu ceva diferit, toti am avut comentarii numai de bine.
Portiile echilibrate. Nici mici sa nu intelegi ce ai mancat, dar nici “nesimtite” (asa cum poate se asteapta unii la un restaurant romanesc).
Intelegand ca este posibil ca unii sa fi avut experiente neplacute (si de aici unele din comentariile acide de mai sus), parerea mea este urmatoarea: Lacrimi si Sfinti este un restaurant romanesc diferit: aici voi veni de fiecare data cand vreau sa incerc ceva romanesc, dar nu traditionala ceafa cu cartofi prajiti. Aceasta diferenta de meniu poate distinge acest restaurant de celelalte cu specific romanesc. Iar daca Mircea Dinescu mai umbla la micile hibe semnalate aici, ar putea fi chiar cel mai bun restaurant romanesc.

Reply

    Meriti o ciorba (bonus) de la Dinescu ! Ai imaginatie… si talent. Unii chiar o sa te creada, din pacate pentru ei !

    Reply

      Hai, frate, ce-ai fi vrut sa zic? :) Am acceptat ca altii ar fi putut avea experiente neplacute. N-am zis “duceti-va acolo ca e super”, nici “e de rahat”. Am zis “eu am fost acolo si pentru mine a fost ok, dar poate pentru altii nu a fost sau nu va fi”.
      Multumesc pentru chestia cu talentul (si imaginatia). E adevarat, in liceu proful de romana imi zicea ca am “condei bun” :)
      Nu vreau ciorba bonus :) Mai degraba as mai incerca branza in foi de vita, poate imi da o portie mai mare :)
      Salut si sa auzim de bine (inclusiv de la Lacrimi si Sfinti)

      Reply

Pe mine m-a dezamagit foarte tare acest restaurant. Cu ocazia revederii dupa mult timp cu cativa prieteni, am hotarat sa mergem sa mancam ceva tradutional romanesc. Alegerea a fost cum nu se putea mai proasta, dar cel mai bine mergeti si voi sa va convingeti. Mancarea a fost de toata jena, veche si reincalzita si platesti 50-60ron pe o portie. Nu ma credeti, mergeti si convingeti-va platind 300 ron 4 persoane dar fara sa mancati nimic fin sau special. Nu mai calc in viata mea in restaurantul asta.

Reply

Tocmai am terminat de servit cina…un singur cuvant…delicioasa.Acum am fost pt.prima data la acest restaurant(sunt din Cluj-Napoca) si trebuie sa recunosc ca mancarea a fost delicioasa…Brigada Moravuri este intradevar o mancare…vicioasa…nu e sanatoasa dar provoaca dependenta.Parjoalele foarte bune iar vinul este exact asa cum trebuie pt.un vin de masa.
In legatura cu servirea…ei bine pe mine m-a servit o domnisoara si a fost foarte promta la orice semn discret.
In timp ce scriu acest comentariu sunt incantat sa ascult melodii vechi(si demodate ar zice unii) live,cantate de un domn talentat cu un acordion care face cat o orchestra.
Eu sigur am sa revin pt.o mancare delicioasa,pt.ca vinul e foarte bun si personal sunt multumit si de servire.
Pretul???Cum zicea cineva inaintea mea…nici foarte foarte nici prea prea…
Recomand cu toata sinceritatea.

Reply

Ce bine, asteptam de ceva vreme sa-mi pot scrie parerea despre acest restaurant. Am fost acolo de trei ori dar a patra oara nu voi mai merge nici macar invitat. Mancarea este bine prezentata in meniu dar devine imediat o surpriza neplacuta in farfurie, pentru ca portiile sunt mici iar gustul cu nimic deosebit. Garnitura de fasole de la felul comandat era probabil culeasa de pe fundul oalei altfel nu se explica existenta unor coji uscate de fasole care nu avea ce cauta acolo. Vinurile (exclusiv marca Dinescu pentru ca altele nu ai de unde alege) lasa de dorit, iar mai mult decat un vin de masa nu pot fi chiar daca cineva ridica aceasta pretentie. Am vazut ospatari de la acest restaurant care mai dau fuga la magazinul de vinuri de langa sa cumpere cate o sticla, probabil ca daca il rogi frumos te lasa si cu vinul tau :)Si inca ceva, parerea mea este ca acest restaurant creeaza asteptari prin politica de rezervari practicata, adica la tel esti informat ca totul e rezervat iar daca mergi in restaurant la ora la care ai fi dorit sa mananci cu rezervare, este jumatate gol. Concluzia trasa dupa discutia telefonica pentru rezervare? Restaurantul este atat de bun incat nu gasesti locuri :)
In concluzie nu recomand acest restaurant.

Reply

Am fost si eu azi impreuna cu familia, in total 4 persoane.
Servirea destul de ok, desi unii dintre chelneri(nu a fost cazul la masa noastra) aveau atitudinea de care vorbeau cei de mai sus.
Un minus – lipsa aerului conditionat din interior(nu era pornit)
Mancarea a fost minunata. Am mancat supa rece de rosii(cu chimen si seminte de dovleac), carnaciori, iahnie de fasole, rata, ostropel si Brigada Moravuri. Totul impreuna cu garnituri, apa, sirop, desert, cafele si vin.
In total 380 RON.
A meritat din plin!

Reply

Daca ai probleme cu Dinescu clear locul e naspa ca deh..ai probleme cu dinescu.. Eu nu prea stiam cine-i dinescu si chiar am mancat excelent!!

Reply

Am fost impreuna cu prietenii sambata trecuta, bineinteles cu gandul de a incerca ceva nou si poate interesant. Am avut o supriza neplacuta atat din punct de vedere al preparatelor cat si din punct de vedere al servirii.
Eu am servit o ciorba de potroace, care era mai mult o supa de pui lungita cu ceva legume. Nu aducea a nimic din ce era prezentat in meniu.Varza calita mi s-a parut cam arsa si cam prea sarata. Ciorba de burta servita de prieteni era cam goala si fara gust. Porcul de pe frontiera parea o carne fiarta fara gust de portocale, usturoi sau vin alb. Ostropelul era scaldat in ulei. Dar ce ne-a deranjat mai mult decat mancarea a fost servirea. Baiatul care s-a ocupat de masa noastra, inafara de faptul ca uita ce il rugam sa ne aduca, fie ca era vorba de paine sau apa, mai era si arogant. Intr-adevar cine mai lucreaza ca el in restaurantul lui Dinescu. Am cam asteptat mancarea, mai ales ca nu erau prea multe mese ocupate la acea ora. Ceea ce este cert este ca nu vom mai pune picior in acest restaurant, care in afara de fite, nu impresioneaza cu nimic.

Reply

Din perspectiva rentabilitatii afacerii 10 puncte ! Din pozitia clientului ademenit de reclama de la Realitatea TV – o maaaare teapa ! Mancarea are specific tiganesc mai mult decat romanesc, iar servirea este inacceptabil de proasta !! Preturile NESIMTITE. Lacrimi si sfinti… tipic pentru dinescu.

Reply

am fost aseara la carciuma lu’ Dinescu. am stat jos, in crama… cadea praf din tavan… tuica buna, vinu’ bun, pestele si icrele bune, spanacul un trifoi fiert fara gust, varza calita buna, carnatii bunicei, domnisoara ospatar praf… din tavan… pretul este ridicat si parca nu merita.

Reply

Am fost ieri pt masa de pranz. Inceputul anunta cea mai urata experienta avuta vreodata cu un restaurant. Am avut rez la 14.30 am ajuns la timp ( 3 min intarziere). Am asteptat cateva minute sa fim condusi la masa pentru ca nimeni nu dorea sa ne duca la masa trecand indiferenti pe langa domnisoara care ne-a intampinat si cauta ospatar. De la preluarea comenzii a durat 15 min sa ne aduca bauturile si eram langa bar si le-am vazut asezate frumos pentru noi dar nu le aducea nimeni. A durat jumatate de ora sa ne aduca un platou cu 3 feluri de salam si 3 felii din fiecare fel plus niste jumari groaznic de apoase, icre si o salata de untisor si leurda. Ne-au adus o lipie arsa pe care au schimbat o la rugamintea noastra. La 4 lei lipia am pretentia sa fie calda si nearsa. La 4 fara un pic ne-au fost aduse ciorbele . Asta pentru ca intrebasem de ele. Ciorba de potroace a fost o zeama lungita dulce , fara urme de bors corcoduse sau grasime desi se vedeau resturi de piele de animale de curte si putin calduta. La 15 lei portia din nou ma astept sa fie calda si sa corespunda descrierii din meniu. Ciorba a fost consumata aproape instant . Pe la 16 si 10 am rugat ospatarul care inca nu debarasase masa sa ne faca nota la ce am mancat pana atunci ca nu mai avem timp sa stam dupa felul 2 inca o ora. A zis ca il poate aduce in 5 min. Am cerut nota si un superior. A urmat un scandal de 20 de min cu un fals sef de sala, cu alti ospatari care s-au luat la cearta cu noi si apoi o discutie de inca 10 min cu seful de sala la telefonul mobil. Concluzie : calitatea mancarii si marimea portiei nu justifica pretul , bauturile sunt exagerat de scumpe mai putin vinul care este decent, servirea si atitudinea personalului extrem de proasta.

Reply

Restaurantul lui Dinescu este unul foarte reusit. Ambianta moderna este impresionanta pentru un restaurant cu specific romanesc. Bucataria este foarte priceputa si retetele sunt uimitor de gustoase. Portiile nu sunt prea mari, ceea ce este bine pentru un restaurant cu specific romanesc. Vinul lui Dinescu e foarte bun, calitativ in clasa superioara a vinurilor de masa. Pretul este ridicat dar merita! Ceea ce nu functioneata din pacate la carciuma lui Dinescu este servirea clientilor. Chelnerii (mai degraba domnisoare care s-au ratacit printre… lacrimi si sfinti!) sunt inceti, uituci, agramati, obositi si lipsiti de elementare maniere! Rar mi-a fost dat sa vad un contrast mai jalnic. Parca ar fi de pe alta planeta. Degeaba se oboseste Dinescu sa mearga pe la mese si sa se intretina curtenitor cu oaspetii! Restaurantul poetului este in timpul saptamanii si mai ales la pranz tot timpul plin. Greu se gaseste o masa libera! Bravo maestre! Concediaza-ti chelnerii. Gasesti chelneri mai putini, mai in varsta si plateste-i mai bine ca sa le poti si cere ceva… Merita sa nu-ti strici firma cu ei!

Reply

    Capacele de pe pereti, mesele greaie si bancile fixe nu-mi inspira nimic modern. Retete gustoase? Este o simpla bucatarie de cantina la care bucatarii stiu sa-ti “dijmuiasca” portia.Vinul “foarte bun”? Simpla clasificare a lui, ca fiind “vin de masa”, il situeaza in partea cea mai de jos a vinurilor de calitate. printre vinurile cu rest de zaharuri (demiseci si demidulci) asa cum se cer la chiolhanuri – cu apa turnata de la un metru inaltime -, este intradevar printre primele. Numai faptul ca, un restaurant, nu ofera o gama de vinuri de HO.RE.CA. din toata Romania nu ma mai imbie sa-i calc pragul! Oare trebuie sa fiu obligat la masa sa beau doar “vinul lui Dinescu”?
    Servirea intradevar, aveti dreptate, este sub orice critica. Am intalnit-o in multe locuri din Romania. “Dupa plata si …… servicii”! Pacat ca acestea din urma le suporta clientul.

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 + one =




Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


4.731.628 vizite
din 1 martie 2011