O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   571 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   1.073 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   10.144 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   603 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   825 vizite  0 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   515 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   734 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   691 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   432 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   597 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   524 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   955 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.159 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.060 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   3.742 vizite  0 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   530 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.217 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   556 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   985 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   458 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   1.017 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   539 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   322 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   390 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

Restaurantul bucurestean unde puteti admira o colectie de arta evaluata la peste 150.000 Euro
(Feb 2017)
   936 vizite  0 comentarii   

Daca arta culinara si-ar da intalnire cu arta clasica, probabil ca ar arata asa: o expozitie de tablouri remarcabile pe care o puteti admira in timp ce savurati preparate din bucataria haute cuisine. Fix asta isi propune sa faca si Le Bistrot Français, unde, incepand cu luna ianuarie, ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

S-a ales juriul competitiei culinare “MasterChef”



(Sep 2011)
27.786 Vizualizarivizualizari
15 Comentariicomentarii

 

Show-ul TV “MasterChef” si-a  anuntat oficial pe site-ul PRO TV componenta juriului. Cei care vor desemna castigatorii competitiei culinare vor fi Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea. Cei trei sunt bucatari de top ai restaurantelor din tara. Florin Dumitrescu are, la doar 24 de ani, o cariera de 10 ani in arta culinara. A fost numit chef la 18 ani iar la 19 ani a plecat in Italia, unde a lucrat sub indrumarea bucatarului italian Mirco Botoni. Intors in tara, a lucrat in restaurante ca Provence, Arcade, Osteria Gioia, Escargot Bistro. Catalin Scarlatescu a plecat din tara dupa ce a urmat diferite scoli si cursuri de specialitate in Romania. In Germania a urmat cursurile lui Carl Haihausen, apoi a revenit in tara. Sorin Bontea si-a inceput cariera la 16 ani, inspirat de mama sa, care a fost bucatareasa la o gradinita; in prezent este Sous-Chef la Prime Radisson.

“MasterChef” este o competite culinara difuzata pentru prima oara in anul 1990 la postul de televiziune BBC. Anul viitor va debuta in Romania, adusa in premiera la Pro TV. Concursul este deschis pasionatilor de cooking. Castigatorul va deveni primul MasterChef al Romaniei si va fi rasplatit cu un premiu de 50.000 de euro.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Voi nu intelegeti un aspect esential al nostru, al romanilor, aspect ce defineste modul in care juriul se comporta cu concurentii: suntem o corcitura formata din defectele mai multor popoare, nu avem nimic bun in noi (poate doar inteligenta, insa o folosim destructiv). De-asta mie imi place concursul, ne scoate in evidenta asa cum suntem. Ne place sa injuram, sa fim aroganti, batjocoritori, vicleni, si lista poate continua. Si toti dintre voi care negati ce am scris aici nu sunteti decat niste ipocriti.

Reply

cu parere de rau cei trei bucatari celebri:)ha ha care celebri sunt vai de mama lor si acel celebru executiv chef sau ma scuzeti hadat sau d de la casa vernescu in gilimele :)cel cu o stea michelin haha cine il cunoaste …..este un simplu buvatar fara nici o pregatire de stele nici nu stie cu ce se maninca asa ceva dar multi vad putin cunosc nici macar cei trei celebri din juriu totusi f f f ieftini vorbesc in cauza de cunostinta BAIETII LASATI CAPLUL PLECAT SI MERGETI SI URMATI O SCOALA CU ADEVARAT PT VOI CELE CU STELE MICHELINN PS ACOLO NU SUNT PRIMITI BAIETI CA VOI NU SUNT PRIMITI PE ACOLO NU AVETI SCOLI PREGATITOARE PT ASA CEVA :))))))))))))) DESCOPERITI ARTA GATITULUI ADEVARAT HAHAHA JALNICI

Reply

Cu parere de rau va spun ca multe dintre articolele de pe site-ul dumneavoastra seamana cu aberatiile din ziarul Libertatea,editia nationala :)). Cand spun semana ma refer strict la neimportanta lor si la randurile umplute in necunostinta de cauza

Reply

    Nu stiu daca ai observat ca esi la sectiunea “Stiri”, adica acolo unde informatiile sunt preluate asa cum apar la agentiile de presa sau din alte surse, fara comentarii si aprecieri din partea noastra. La sectiunea “Articole” e altfel…

    Reply

A fost numit “chef” ….este o tampenie ce afirmati!! Chef de ce?? De partie,commis sau multe altele. Inainte de a va arunca in aceste afirmatii de doi lei,scrise poate cu copy paste de prin alte locuri va intreb daca macar stiti ce inseamna master chef,sau cum se ajunge macar master chef,cine i-a numit pe ei master etc. Inca un articolo de doi lei cu care imi chiar nu mi-a facut placere sa pierd vremea. Multumim domnului Butunoiu pt. aceste randuri scrise fara sens

Reply

Nu mai inteleg, comentarii negative, atacuri la adresa Sefilor…Mie nu mi-a placut o stire data la ProTv cum ca soacra unui fotbalist participa la acest concurs si poate va castiga. Eu cred ca stirea a picat foarte prost pt. ca atat eu cat si alti spectatori v-or crede, daca aceea socrela extra-super-nemaipomenita, castiga, cu siguranta a fost o …manarie. Nu e frumos oameni buni !!! Organizati concursuri pt.neamuri, pile si relatii…URAT !!

Reply

Daca studiaza cineva serios fenomenul restauratiei din Romania va constata probabil ca se afla azi la un mivel(in mare masura)deplorabil, de parca revolutia a ocolit acest domeniu care reprezinta nivelul de cultura culinara al unei tari,doar nu degeaba se spune ca suntem ceea ce mancam.Asociatiile profesionale din domeniu sunt doar niste gasti ,in goana dupa capatuiala dupa modelul politic.Nu e de mirare ca nivelul unei creatii TV de profil este la nivel de cantina satrei cu trei bulibasi avansati “CHEF-I”

Reply

Juriul este foarte nepoliticos, e pacat. Urmaresc showuri culinare si din alte tari si nicaieri chefs care au pe deasupra si stele Michelin nu vorbesc atat de urat cu candidatii. Pacat!

Reply

    Tipic romanesc,agresivi, lipsiti de bun simt
    un fel de manelisti de restaurant.Imaginea celor trei ma face sa ma gandesc ca lucreaza pe santier si au iesit sa manance salam cu paine la pauza de masa si fluiera dupa fete .
    Pe “curentatul” ala mai tanar nu il chem la masa de frica sa nu imi cada latele lui in farfurie. Pe vremea lui Ceausescu nu ar fi avut loc nici la “Expres”

    Reply

Despre acelasi Scarlatescu citez din “Revolutia Bucatarilor” (http://agonia.ro/index.php/press/49031/index.html):
“…Are 31 de ani si se numeste Catalin Scarlatescu. Cunoscutii, dar mai ales cunoscatorii, ii spun insa “Tataia”. “Am plecat in 1990 in Italia. M-am angajat la Bologna, intr-un restaurant, nu stiam limba, ma trimitea patronul in beci dupa cartofi, iar eu ii aduceam ceapa”….Dupa anii petrecuti sub aripa sicilianului, “Tataia” s-a intors acasa si s-a angajat ca ajutor de bucatar la Angel’s, un restaurant de pe strada Paris, din Bucuresti. In numai doua luni a ajuns bucatar-sef. A pornit cu o leafa de 200 de dolari. Acum are 1.600. “Si sint in crestere….””…
Dar cum a ajuns bucatar sef? Cum si-a plimbat el limbuta prin urechile (si nu numai) lui Claudio? E lume care te stie, Cataline!!!!

Reply

Tocmai am facut greseala sa ma uit la Masterchef… nu o sa o mai repet… Atitudinea de nesimtiti ai celor trei bucatari, prin rotatie, probabil face parte din scriptul show-ului… Poti fi tu, cu stea in frunte, desi cei trei Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu nu mi se par nici pe departe rupti din soare… Nimeni si nimic nu poate indritui pe cineva sa vorbeasca si sa se comporte in asa fel cu seaman de-al sau… Sint un pasionat chef bucatar, urmaresc tehnicile unor bucatari de valoare, ma descurc destul de bine in bucatarie, am mincat la restaurantele lui Bocuse, Ducasse, Ramsay si Oliver… Dar la Masterchef nu ma mai uit… Urasc declasarea individului… Am sa fac un exercitiu, am sa caut cei trei jurati la lucru si sa nu dea Dumnezeu sa aiba vreo eroare in bucatele servite… am sa fac un scandal monstru si am sa-i chem din bucatarie sa le arunc farfuriile pe jos…

Reply

    Si eu regret ca am pierdut jumatate de ora uitandu-ma la “mizeria”(ca sa citez un jurat) aia de emisiune.
    Si ca veni vorba de membrii juriului… Despre Scarlatescu am cateva cunostinte care au lucrat cu el si se intrebau de unde a adunat 24 de ani in bucatarie? cand era vai capu’ lui la Angels sau cand ducea lazi de bere la alti bucatari sefi ca sa-i faca un meniu.
    In concluzie, mai bine ma uit la “cireasa de pe tort”… Glumesc!

    Reply

am participat la preselectia de la Masterchef,am trecut de prima si la a 2 a,de la Buftea unde a fost un fiasco de organizare,am avut surpriza sa descopar ca acest concurs celebru,in Romania este batjocorit de organizatori.participantii chemati la ora 9 si pusi sa gateasca abia la ora 17,apoi asteapta cu preparatul gatit pana se sleieste in farfurie,il prezinta unui juriu format din 3 bucatari celebrii de la noi(dintre care unul nu a auzit de otet balsamic alb ,C.S.)persoane decente de altfel dar obligate sa se poarte dur verbal cu participantii sfarsiti de oboseala.Una din participante a gatit muschi de vaca la 4 dimineata..in conditiile in care venise de la ora 15 la Buftea.
Sunt “varza”la organizare si cred ca va fi un mare fiasco.Mare pacat!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 + = five