O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   454 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   943 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   9.631 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   525 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   754 vizite  0 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   472 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   676 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   641 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   392 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   562 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   495 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   908 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.128 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.024 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   3.510 vizite  0 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   488 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.147 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   533 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   950 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   439 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   976 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   508 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   303 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   363 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

Restaurantul bucurestean unde puteti admira o colectie de arta evaluata la peste 150.000 Euro
(Feb 2017)
   893 vizite  0 comentarii   

Daca arta culinara si-ar da intalnire cu arta clasica, probabil ca ar arata asa: o expozitie de tablouri remarcabile pe care o puteti admira in timp ce savurati preparate din bucataria haute cuisine. Fix asta isi propune sa faca si Le Bistrot Français, unde, incepand cu luna ianuarie, ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

S-a deschis Osho Fish, succes monstru



(Jul 2011)
10.758 Vizualizarivizualizari
6 Comentariicomentarii

 

Luni (4 iulie) s-a deschis pentru public Osho Fish, dupa ce cu o cateva zile inainte a avut loc o inaugurare oficiala pentru presa si pentru o parte dintre clientii importanti si fideli ai primului Osho, cel cu carne de vita. Osho Fish e situat in acelasi imobil de pe cunoscutul bulevard al Primaverii, in cealalta extremitate, in locul defunctului La Mangerie, caruia i s-a mai alipit si un spatiu comercial in care inainte era un magazin. Investitia e consistenta, amenajarea e facuta in acelasi stil cu cea de la Osho: concept original si foarte bine conturat, materiale de cea mai buna calitate, stil occidental modern. O mare parte a mancarurilor sunt prezentate direct in galantare, cu un efect vizual spectaculos. Evident, meniul e centrat pe peste si pe fructe de mare. Serviciul e destul de bun, am vazut multi chelneri, foarte dezinvolti si siguri pe ei. Eu am ajuns la Osho Fish in a doua zi de la deschidere si restaurantul era absolut plin, cei mai multi clienti mai vechi ai primului Osho, pe care i-am mai descris cu diverse ocazii. Am luat cate putin din toate gustarile lor reci, care mi s-au parut destul de comune. Preturile sunt mari, eu am platit pentru farfuria cu mancare si pentru paharul cu vin din poza 90 de lei. Oricum, nu cred ca turcul si ceilalti doi asociati ai sai au gandit Osho Fish ca pe un fine dining, ci mai degraba ca pe un fel de cantina pentru oamenii cu foarte multi bani care misuna prin locurile respective. Ca afacere e geniala, le-au dat bucurestenilor cu bani exact ceea ce le trebuia, in locul in care trebuia si cu produsele de care aveau nevoie. Din acest punct de vedere isi merita toate laudele si toata invidia concurentilor. Asadar, Osho Fish e o noua lovitura de maestru pe piata gastronomica bucuresteana.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Am fost vineri cu compania….masa organizata. A fost superbine. Face spaniolul o cracatitza bestila….multe schimbari in bine.bravo

Reply

Am fost la osho fish acum cateva luni, intrucat mi s-a spus ca, spre deosebie de osho, nu se fumeaza.
Intr-adevar, nu s-a fumat pana cand niste obezi cu moace de politiciano-interlopi si-au aprins tigarile si au fumat linistiti, nederanjati de lingusitorii chelneri(fata de interlopi).

Reply
Marius Dan Craciun January 25, 2012 at 6:03 pm

Am fost sambata seara la OSHO FIsh. Prea mult peste proaspat nu aveau in galantar asa ca am incercat diverse alte preparate.
Aperitivele, platouri cu salata fructe de mare si peste marinat au fost banale, cotlete berbecut foarte bune, muschi vita la gratar de asemenea foarte bun cu singura mentiune ca l-am cerut medium si era well done, somonul de asemenea bun spre foarte bun, deserturile, cheesecake si un tort de ciocolata bune dar servirea in schimb dezastroasa…cu toate ca erau doar 3 mese ocupate in tot restaurantul…
Am comandat vinul casei rosu care este slab si pe care l-am turnat singuri in pahare in majoritatea timpului. De asemenea asteptam foarte mult sa primim apa minerala, etc
Preturile sunt destul de mari, 5 persoane adulte si 2 copii am platit 890 ron cu 2 sticle de vinul casei.

Reply

Am amncat recent la OSHO Fish, si am bolit tot weekendul. Ceea ce mi-a cam distrus sejurul in Romania, si concediul, si asa scurt. NU il recomand, ceea ce numesc ei peste este prilej de toxiinfectie alimentara, tratabila numai cu imodium. Turcul sa faca numai ce stie, si e clar ca la peste nu se pricepe.

Reply

am avut 2 experiente cu acest local, prima a fost ok, dar a 2-a mi-a lasat un gust amar.
la o masa de 5 persoane s-a comandat peste 3 pers si caracatita 2 persoane, dupa 15 min au venti sa ne zica ca nu au caracatita fiarta si gata de gril, dura 2 ore sa o fiarba si am cerut sepie, specificand cam 250 gr de persoana, la 25 min dupa ce a venit pestele a aparut si sepiile, in niste cantit imense, cf bonului s-au gatit 1.4 kg se sepie, deci 700 grame de persoana. m-am certat cu ei si i-am lasat fara tips, dar apoi mi-am dat seama ca trebuia sa refuz sa platesc cantit in plus fata de ceea ce am cerut. Atitudine tipic romaneasca de furt a clientului.

Reply

am fost la pomul laudat…mancarea nu pot spune ca m-a dat pe spate….servirea lasa de dorit cu toate ca erau clienti la 5-6 mese…dar probabil ca erau obositi dupa wekeend…iar tot ceea ce inseamna salate de fructe de mare si peste marinat il gasesti in toate supermarketurile din Italia…nimic spectaculos …probabil pentru ca era luni…:-(

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − eight =