Bucharest Cheesecake Day acasa la JW Steakhouse
(Sep 2016)
   1.834 vizite  0 comentarii   

Iubitorii de cheesecake sa-si noteze data de 15 octombrie, cand isi pot da intalnire acasa la JW Steakhouse, interiorul JW Marriott pentru un festin al cheesecake-urilor. Bucharest Cheesecake Day este numele evenimentului si aici e locul in care toti amatorii de cheesecake se pot intalni pentru ...

............................................citeste tot

Brunch de toamna in Transilvania
(Sep 2016)
   1.321 vizite  0 comentarii   

Valea Verde Retreat e unul dintre locurile frumoase din tara, genul de oaza in care te retragi pentru o scurta vacanta de relaxare. Aici, duminica aceasta, pe 18 septembrie, se organizeaza un brunch special cu cele mai bune produse locale, dar si o selectie de preparate la gratar. Incepand cu ora...

............................................citeste tot

Pelicula - brunch latino-american
(Sep 2016)
   633 vizite  0 comentarii   

Pelicula este un festival de film, dar si un eveniment cu alte experiente, care va aduce mai aproape de publicul bucurestean culorile si aromele Americii Latine. Pe langa proiectiile de filme speciale programate pe toata durata festivalului (14-18 septembrie), o parte dintre evenimente vor fi ...

............................................citeste tot

Tot ce trebuie sa stiti despre Bucharest Street Food Festival
(Sep 2016)
   6.079 vizite  0 comentarii   

Festivalurile culinare din Bucuresti, puse la dospit inca de anul trecut, au inceput sa fie servite oamenilor unul cate unul. Unul dintre cele mai asteptate astfel de evenimente este si Bucharest Street Food Festival, primul festival din Bucuresti dedicat mancarii stradale, locul unde veti gasi food...

............................................citeste tot

Zilele Usturoiului la Beraria H
(Sep 2016)
   769 vizite  0 comentarii   

Primul week-end de toamna e plin de festivaluri si evenimente culinare. Printre acestea, pe terasa Berariei H se pune la cale un nou festival "Zilele Usturoiului", mancare gatita in fata voastra si muzica live. Pentru ca, nu-i asa, spui romani, atunci adaugi inca un cat de usturoi la felia aia de ...

............................................citeste tot

Doi bucatari de origine hawaiana intr-un spectacol culinar in Romania
(Aug 2016)
   768 vizite  0 comentarii   

Unul dintre marile restaurante japoneze din Bucuresti devine gazda unui mare festival culinar. Astfel, in perioada 1-4 septembrie, pentru prima oara in Romania, doi dintre cei mai renumiti Chefi Benihana din intreaga lume, Chef Kevin si Chef Barry, de origine hawaiana, se vor afla la prima lor ...

............................................citeste tot

Craft Beer Festival: peste 50 de tipuri de bere, un gratar gigantic si alte detalii despre program
(Aug 2016)
   2.391 vizite  0 comentarii   

Anul acesta Bucurestiul gazduieste primul festival dedicat berii artizanale. Craft Beer Festival este numele evenimentului, detaliile le-am insirat deja aici. Acum revenim cu informatii concrete despre program, 3 zile in care va asteapta un gratar gigantic, pizza facuta intr-o camionata si alte ...

............................................citeste tot

Dinner in the sky cu fine dining si muzica interbelica la 50 de metri deasupra orasului
(Aug 2016)
   921 vizite  0 comentarii   

Dinner in the sky este acest concept care invita oamenii la cina la 50 de metri deasupra orasului, eveniment care revine in aceasta vara in Bucuresti. Mai mult, la aceasta editie sunt pregatite cateva momente speciale care sa faca experienta si mai interesanta. Detaliile le aflam de la organizatori...

............................................citeste tot

Un lant de restaurante din Romania se extinde in Algeria si SUA
(Aug 2016)
   1.048 vizite  0 comentarii   

In momentul de fata, SaladBox este unul dintre cele mai profitabile lanturi de restaurante din Romania. Acesta isi continua expansiunea nu doar pe plan local, dar si in afara tarii. De curand au anuntat deschiderea unor unitatii noi in tari precum Algeria si Sta­tele Unite, pe langa cele din ...

............................................citeste tot

Transilvania Gastronomica - festival de cultura a mancarii bune
(Aug 2016)
   986 vizite  0 comentarii   

Transilvania Gastronomica - food culture festival revine cu a doua editie a unui eveniment care omagiaza mancarea buna, traditiile si gusturile care nu se vor demoda niciodata. Prima editie a fost anul trecut si v-am povestit pe larg despre aceasta aici. Acum, va invitam sa va faceti planurile ...

............................................citeste tot

Rooftop Wine Party - degustari la inaltime
(Aug 2016)
   1.226 vizite  0 comentarii   

Vinerea aceasta, degustarile de vin se fac la inaltime. Aceasta este invitatia ReVino la un Rooftop Wine Party, eveniment pe acoperisul unei cladiri din centrul Bucurestiului, (Sector 3, Strada Parfumului 25-27). Organizatorii primit urmatoarele: Va fi o seara relaxanta intretinuta de ...

............................................citeste tot

Meniu de vara la Gram Bistro
(Aug 2016)
   1.617 vizite  0 comentarii   

Meniul sezonier e o idee foarte buna pe care ar putea s-o aplice mai multe restaurante. Preparatele de sezon nu inseamna ca pun in umbra meniul fix, doar inmultesc numarul optiunilor pentru clienti si fac lucrurile mai interesante. Despre un meniu de vara de la un restaurant bucurestean ne-au venit ...

............................................citeste tot

Hard Rock Cafe si mirodeniile de pe glob - meniul “Smoke, Fire and Spice”
(Aug 2016)
   910 vizite  0 comentarii   

Hard Rock Cafe, periodic, mai coace un nou meniu in bucatarie. Fie ca vorbim de burgeri, mancare mexicana sau retete vegetariene, in meniul restaurantului apar diverse vedete, un fel de personaje periodice care sa se alature preparatelor clasice de la Hard Rock. Asadar, asa cum am fost obisnuiti...

............................................citeste tot

Seara greceasca cu live music si tzatziki bar
(Jul 2016)
   3.120 vizite  1 comentarii   

La Meet The Makers, cei de la Chefs Experience iti dau intalnire cu Grecia si farmecul sau! Marti, va invita sa patrundeti pe meleagurile grecesti, la Chefs, unde veti avea ocazia sa va bucurati de preparate traditionale, pregatite dupa retetele bucatarului grec Pavlos Delotis, dupa retete ...

............................................citeste tot

O noapte cu bucate ca-n Grecia si pahare pline de vin
(Jul 2016)
   1.086 vizite  0 comentarii   

La Meet The Makers aveti intalnire cu Grecia si farmecul sau. Marti, 12 iulie, va invitam sa patrundeti pe meleagurile grecesti, la seara greceasca by Chefs Experience, unde veti avea ocazia sa va bucurati de 5 preparate traditionale grecesti, pregatite de bucatarul grec Pavlos Delotis, dupa ...

............................................citeste tot

Scoici a la Chef Scarlatescu
(Jul 2016)
   8.393 vizite  0 comentarii   

Bucataria este locul unde se intampla lucrurile magice, unde mirosurile de legume incinse de uleiuri aromate danseaza printre bucati fragede de scoici si se transforma in mancaruri delicioase menite sa stinga pofta pasionatilor de gusturi rafinate. Asa descriu cei de la ChefsExperience aventura din ...

............................................citeste tot

Vara aceasta traieste experienta greceasca la Chefs
(Jul 2016)
   1.780 vizite  0 comentarii   

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Hai la inghetata facuta ca pe vremuri
(Jul 2016)
   1.148 vizite  0 comentarii   

Camera din Fata, cafeneaua mica si cocheta care aminteste de odaia de la bunici, a pregatit un eveniment special pentru seara de marti. Mai exact, aici se va pregati inghetata ca pe vremuri si va invita sa va bucurati de aceasta, degustari fara extra costuri. Voi doar sa veniti cu lingura si ...

............................................citeste tot

Meet the makers - o cina "spumoasa"
(Jul 2016)
   568 vizite  0 comentarii   

Vinurile spumante sunt ca o potiune magica pe timpul verii, le torni in pahar si te racoresc pe loc. Iar daca alaturi ai preparatul potrivit, poti spune ca ai avut parte de cina perfecta. Marti, 5 iulie, de la ora 19:30, restaurantul Chefs Experience organizeaza evenimentul "Meet the Makers" unde ...

............................................citeste tot

Relaxarea are chipul unei terase
(Jul 2016)
   1.472 vizite  0 comentarii   

Ce poate fi mai relaxant in plina vara, dupa ore de stat in birou sau in aglomeratia bucuresteana, decat o masa pe terasa? In aceasta vara, terasa de la Chefs Experience, restaurantul de pe Calea Floreasca 55, te asteapta cu o infatisare noua si cu un meniu modern, special creat pentru vremea ...

............................................citeste tot

Waffles Madness La Un Ceai
(Jun 2016)
   1.475 vizite  0 comentarii   

Ceainaria La Un Ceai e ascunsa de haos. Ba mai mult, are o curte pitita si de putinele momente agitate din frumoasa zona Luigi Cazzavillan. Iar aici, sambata si duminica, vi se pregateste un nou dezmat cu waffles, vafe pufoase si cu diverse topping-uri variate. Despre Waffles Madness aflam mai ...

............................................citeste tot

Farmers Market de week-end
(Jun 2016)
   1.852 vizite  0 comentarii   

Intr-o vreme, week-end-ul era momentul in care oamenii faceau piata si apoi mergeau acasa si pregateau mancare cat sa ajunga aproape toata saptamana. O traditie buna si care merita continuata, am zice noi, si asa pare sa gandeasca si echipa de la Spatiul M60, unul dintre locurile noi si hip ale ...

............................................citeste tot

Chef on Stilettos - gatitul chic la bistro Therapy
(Jun 2016)
   628 vizite  0 comentarii   

La un bistro frumos din Bucuresti, Therapy, se pregateste un eveniment cochet. "Chef on Stilettos" este invitatia unei echipe de PR si organizari evenimente catre doamne si domnisoare de a veni sa gateasca imbracate si aranjate ca de revista. Detaliile le aflam chiar de la ei: Chef-ul pe ...

............................................citeste tot

Cea mai buna companie la cina de vara: vinul spumant
(Jun 2016)
   984 vizite  0 comentarii   

Vinurile spumante sunt ca o potiune magica pe timpul verii. Le pui in pahar si te racoresc pe loc. Iar daca alaturi ai un preparat potrivit, poti spune ca cina e completa si sa mergi apoi fericit spre casa ta. De aceea, martea aceasta va puteti bucura de aceste 2 personaje principale in al treilea ...

............................................citeste tot

Athénée Palace Hilton Bucuresti are un nou bucatar sef
(Jun 2016)
   672 vizite  0 comentarii   

Athénée Palace Hilton Bucuresti are un nou bucatar sef si e mandru sa-l prezinte lumii pe Franz Conde, Executive Chef pentru restaurantele si serviciile de catering ale hotelului. Franz Conde are o poveste frumoasa, s-a plimbat prin marile bucatarii ale unor restaurante prestigioase, iar tot ...

............................................citeste tot

  4   5  6  7  8  9  10
Afiseaza

S-a inchis si Le Monde…



(Sep 2011)
16.757 Vizualizarivizualizari
18 Comentariicomentarii

 

Restaurantul Le Monde s-a inchis definitiv la mai putin de 8 luni de la lansare, dupa ce a fost pe pierdere in toata aceasta perioada. Investitia daneza a fost destul de consistenta, numai chiria locatiei fiind de 10,000 Euro/ luna, Le Monde luand locul fostului restaurant Elements in locatia de pe Buzesti, dupa ce si acesta a avut o moarte lenta si previzibila. In luna iunie patronii de la Le Monde l-au adus pe David Contant, cunoscutul chef de restaurante cotate Michelin, pentru a deschide o sectiune de fine dining – Le Monde Fine Dining, unde era pravazut sa fie prezentat un meniu mediteranean, cu puternice influente nord-africane. David Contant a ramas in continuare in Romania si este consultant pentru cateva restaurante mari, printre care Ambasad’Or, precum si pentru centrul de excelenta gastronomica al Metro Romania.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







are dreptate agbar si sovin si eu sunt un fost angajat acolo si stiu de la altii ca nu si-au luat banii,plus cu investitia,au dreptate,nu a fost danezul(Morten) cel cu banii,ci numai sotii Ciugudean,asa ca ceilalti 2 stiau numai sa vina sa manance si sa bea,sa faca petreceri,pe moca,nici macar bautura nu o plateau…….in fine asta este,normal ca i s-a luat si lui Toma si Cristinei de ei,si s-au retras,mi se pare ceva corect

Reply

ai dreptate si cred ca ii cauta creditorii sa isi recupereze banii, dar asa se intampla cand ai incredere in niste escroci(si aici ma refer numai la morten si tarsoaga).

Reply

    care creditori, poti sa numesti unul? Chiar daca nu a mers din varii motive de care sunt sigur ca nu ai habar, nu este problema ta, la fel ca si investitia de care nu ai habar. Nu este nici prima nici ultima companie care a dat faliment, dar nu trebuie sa ma justific in fata unor “No Name”!;)

    Reply

au mai multe facturi neplatite, asta este sigur

Reply

they wash the money and …

Reply

@ chauvinistiske – all employees have been paid, you have no idea what you are talking about 😉

Reply

    eu cred ca stiu destul de bine, pentru ca am lucrat acolo si inca nu mi-am luat toti banii.alta data incercati sa spuneti adevarul.

    Reply

      A-TI AMUTIT?????????

      Reply

        iar in legatura cu salariile, daca esti unul din angajati, ar trebui sa stii ca am fost ultimul care a ramas sa faca ultimile plati personalului, as fi putut sa plec linistit, nu astept nici un fel de apreciere pentru ca am asigurat o buna perioada, locuri de munca pentru 25 de persoane!

        Reply

          Ai impresia ca ar trebui sa iti multumesc ca nu am fost platit pentru ultima luna?(si mai mult de 15 persoane nu au fost).Ai uitat cand nu raspundeai la telefon ca stiai de ce te sun? Vrei sa iti spun eu de ce nu a mers? Tu sa faci comentarii in momentul cand iti achiti datoriile fata de mine.Cred ca era mai bine sa imi iau salariul in produse.Tu ai plecat ultimul pentru ca trebuia sa inchizi firma si sa ai toate demisiile noastre semnate.Asa ca altadata nu mai vorbi,ca vorbesti aiurea.

          Reply

imi pare rau ca trebuie sa va contrazic in legatura cu “investitia daneza” ,dar acest danez (la fel ca si acel Costin Tarsoaga) nu au investit niciun ban , singura persoana care a investit a fost o alta persoana care s-a retras inainte de a se inchide. si nici macar nu si-au achitat toate obligatiile fata de angajati. oricum si-au meritat soarta pentru ca nu au vrut sa asculte si parerea altor persoane care stiau mai multe detalii despre domeniul in care s-au aventurat.

Reply

Da, cam asa este cu lacatul! Pentru ca David Contant practica o gastronomie in zona inaltei clase care, cel putin in Bucuresti, nu prea este apreciata si, in plus, are pretul ei. Cand o sa faca si el ceafa cu cartofi prajiti si muraturi si inca cateva asemanatoare, va avea succes deplin!

Reply

Interesant,
pe unde trece David Contant se pune lacat…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 + = fifteen