Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   468 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   326 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   730 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   988 vizite  1 comentarii   0 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   395 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   384 vizite  0 comentarii   0 like

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   457 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.148 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   633 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   2.671 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   333 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   8.997 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   786 vizite  0 comentarii   6 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   517 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   403 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   266 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   620 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.163 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.483 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   2.217 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   521 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.498 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   2.687 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   532 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   655 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Afumatoarea de copii din Parcul Tineretului



George Butunoiu  (Apr 2015)
2.741 Vizualizarivizualizari
14 Comentariicomentarii
6 placut 
31 displacut 

 

Undergraduate la Scoala de Fumat Angoli din Oraselul Copiilor

Undergraduate la Scoala de Fumat Angoli din Oraselul Copiilor

Trattoria Angoli e un restaurant mare din Oraselul Copiilor, in Parcul Tineretului. E o constructie mare din beton si multa sticla, cu etaj, pare destul de noua, moderna. Are si un cuptor de facut pizza in cladire, la intrare. E foarte luminos, tperetii sunt de sticla pe mai multe laturi. Lume foarte multa, daca nu ai vedea mesele ai spune ca esti intr-o gara cu un du-te-vino continuu. Clienti de toate felurile, cate doi, catre patru, cate multi, tineri, familii cu copii, copii cu bunici, liceeni, pensionari, indragostiti, un local popular. Muzica data foarte tare, televizoare pe canalele de sport, evident. Toata lumea fumeaza la Trattoria Angoli si risti sa nu-ti mai vezi copilul de atata fum, daca se indeparteaza prea tare. Stateam si ma uitam la oamenii aceia, nu numai ca isi aduceau copiii la afumatoare, ca pe carnati, ci ei insisi le suflau fumul in nas, iar unii dintre ei abia reuseau sa ajunga cu nasul peste tablia mesei. Am vazut si un carucior, insa nu sunt sigur ca era ceva viu acolo, ca nu am vazut vreo miscare cat am stat noi.

Meniul e imens la Trattoria Angoli, cam de-a valma, cu mancaruri italienesti, romanesti, pizza si tot felul de alte lucruri. Si au si tot felul de combinatii de meniuri ca sa acopere toate cerintele si portofelele, de la meniuri ale zilei simple la meniuri studentesti ieftine, meniuri pentru copii, pentru cununii, pentru botezuri si pentru nunti. Sigur, nu te astepti sa gasesti cine stie ce mancare intr-o astfel de cantina, desi denumirile in meniu sunt inzorzonate, si asa a si fost. Feluri care trebuiau sa fie calde au ajuns complet reci, combinatii alcatuite la repezeala, produse de serie. Prezentarea foarte pretioasa, pe platouri mari si cu eticheta ca la restaurantele de lux, ba unele au venit chiar pe niste oglinzi.

Bucataria e lenta la Trattoria Angoli, si era si asta de asteptat sa fie asa, cu atatia fumatori de servit, insa chelnerii, in numar destul de mare, au fost neasteptat de rapizi si de eficienti, dezinvolti, siguri pe ei, cu replica. Sigur, cei care merg in parc si ajung sa manance acolo nu se grabesc la fel de mult ca fumatorii din centru, asa ca se poate spune ca au un serviciu bun.

Preturile nu sunt mici la Trattoria Angoli, asa cum te-ai astepta intr-un local popular, insa au formule pentru toate buzunarele, dupa cum am spus, asa ca poti sa-ti astamperi foamea cu putini bani, la nevoie. Si as spune ca e chiar de preferat sa te uiti la mancarurile simple si ieftine, cu care nu prea ai surprize, decat sa poftesti la mancarurile cu nume sofisticate, bombastice si cu preturi pe masura lungimii numelui, care s-ar putea sa semene cu altceva decat cu ceea ce credeti.

Trattoria Angoli e un restaurant popular in Oraselul Copiilor, in care parinti indolenti ii aduc pe cei mici ca sa se obisnuiasca de timpuri cu fumul si cu obiceiurile bucurestene, fie ele gastronomice, sociale, culturale si care or mai fi. Scoala vietii…

Absolventa a Scolii de Fumat Angoli din Oraselul Copiilor

Graduate la Scoala de Fumat Angoli din Oraselul Copiilor

(pozele lui JDInUnderland si a lui amorkoe de pe www.deviantart.com)


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Trattorie de kakat daca vreti cv frumos mergeti la diamond aici la angoli ospataritele sunt niste tiganci lesinate dupa spaga si daca nu le dai incep sa strige dupa tine ,tiganie si batjocura pe banii mei a durat comand 2 ore pizza a venit arsa si uscata cokcteilurile aveau gheata topita a facut nota 475 de lei am lasat 500 si sefa de sala asa s a pezentat a venit nervoasa la noi sa ne reproseze ca nu am lasat 10 la suta in conditiile in care ele si au dat toata silinta sneserveasca ca la carte ma jur ca nu voi mai calca niciodata in dugheana asta imputita si le voi spune tuturor cunoscutilor sa faca la fel.
6

Reply

Ca tip care vine pe acasa in RO doar in vacante, atat am de zis : daca localul trazneste a fum de tigara de cand intru in el, poate sa fie si de stea Michelin la pret de cantina studenteasca, fac stanga imprejur si plec. Respectul fata de clienti pleaca de aici, pentru fumatori faci loc special/separat si nu invers.

Reply

Atata IMPORTANTA si atatea aere isi da acest Pamfletar obosit si cuprins de batranete, incat nu isi mai vede lungul nasului ! In viata reala, daca tipi un pic la el, se scapa pe el de frica ! Mergi inapoi in Galati si mori in pace , suntem satui de oameni ca tine , de prefacuti , de hoti , de spagari , de libidinosi , de comunisti , de scursuri ale societatii !

Reply

    Asa comentariu.. nici gand domn, daca mai ti se pare ok sa si fumezi langa copii, cu atat mai putin.
    Incepe cu un pic de reflectie interioara, te rog.

    Reply

Astfel de localuri sunt de fapt birturi cu ifose de restaurante italienesti. Din pacate este plina Romania de birturi si bodegi imputite si sunt foarte putine restaurante sau cafenele adevarate. Pentru corecta informare a clientilor, astfel de locuri ar trebui sa aiba in titulatura “birt” sau “bodega”, dupa caz sau, eventual, sa scrie “Loc de fumat unde se serveste si mancare”.
In rest, vad ca au aparut postacii pe aici, care sar la gatul autorului ce si-a permis sa spuna ca “regele e gol”. Mai bine ati pune mana si ati face curat la birt!

Reply

Din ce se intampla aici reiese foarte clar ca aceeasta recenzie a fost la comanda, pacat ca acest Butunoiu ca nu pot sa ii zic Domn ca nu este, s-a injosit atat de mult.
Ce vina au acei clienti de i-a criticat in ultimul hal ? Ei nu sunt oameni ca si el ? Cine va da dreptul sa judecati ? Sunteti cumva dintr-o rasa superioara nou aparuta pe planeta asta ? Josnic si de speta joasa felul cum a procedat, nu asa se face o evaluare a unui restaurant indiferent in ce zona ar fi situat si de categoria de clientela.
Acum ar trebui ca acei clienti pe care i-a jignit sa il faca praf pe acest Butunoiu josnic.
Am observat ca si minte cu nerusinare vis a vis de mancare, probabil ca nu se astepta sa fi fost surprins in ziua vizitei crezand ca poate sa scrie orice minciuna pentru un ban in plus.
Traim intr-o societate mizera, plina de minciuni, ipocrizie analitica, coruptie genetica de la cel mai mic pana la cel mai mare.
Rusine Butunoiu, rusine Restograf!

Reply

Mizer mâncare mediocra servici de tot kkt-ul

Reply

VAI DE CAPUL VOSTRU!Am lucrat la acest restaurant.De cand am intrat in “campul muncii”,doar in restaurante am lucrat,pe diferite functii…am plecat de la picol si lucrez acum ca supervisor intr -un restaurant cu renume.In aceasta locatie , Trattoria Angoli, nu numai ca aveti parte de servicii de calitate si de un ambient super linistitor si curat,dar tot aici regasiti si o calitate neobisnuit de buna a preparatelor…Am fost surprins sa vad bucatari tineri ce scot minuni din mainile lor…Tot aici am intalnit cel mai bun cheescake…cele mai bune scoici si paste …iar pizza adusa la stadiul de arta!E unul din putinele restaurante in care patronul nu pune presiune pe angajati si acestia isi fac treaba din proprie constiinta..Cine vrea sa stea ferit de fumul de tigare se poate orienta catre terasa de la etaj unde poate avea o panorama foarte frumoasa a intregului parc.Credeti-ma din suflet ca nu am nici un interes sa spun ceva bun de acest restaurant e pura statistica profesionala…RUSINE RESTOGRAF CA ARUNCI CU NOROI IN PROFESIONISTI!
.succesul lor graieste mai bine ca orice expert..locatia e mai mereu plina, nu duc lipsa de client.Faptul ca au clienti mereu de cand au deschis …demonstreaza clar ,ca acolo se intampla lucruri bune..Orice alta opinie e de prisos,clientii au ales Tratoria Angoli!

Reply

    Ce nu face omul pentru bani ! 😉

    Reply

    Domnule Laurentiu, ca si consumator care am incercat sa iau masa la acest local, pot sa confirm ca Restograf are dreptate iar dumneavoastra faceti, probabil, doar publicitate. Localul pute efectiv a fum de tigara de cand intri – conform legii, locul de fumat nu are voie sa fie instalat la intrare – iar fumul inecacios este omni-prezent, de parca esti intr-o fabrica de pe vremuri.
    Cat despre calitatea mancarii – pura publicitate – nu as fi vrut sa vad bucataria dar am vazut straturi ”istorice” pe vesela in care venea mancarea!

    Reply

      Doar suntem in Romania, un ageamiu cu nume de buturuga isi da cu parerea pe un domeniu in care nu are nici o treaba. Daca v0-as spune ca am fost langa acest domn Butunoiu … cand lingea farfuria si se jura ca e delicios …. Dar doar daca ma uit la calitatea design-ului web, si modul analfabet in care scrie articolele, repetand matematic si obsesiv grupurile de cuvinte cheie, in context negativ, ceea ce denota clar ca a incasat de la concurenta o suma marisoara de bani pentru un review negativ. Domnule Butunoiu, puteti ramane la cercetarile in fizica nucleara sau puteti muri inutil ca si Freud studiind femeile, dar eu consider, si nu este doar parerea mea personala, ca faceti umbra degeaba pamantului. Asadar sunt inca unul din cei care vor raporta articolele de pe site, ca aducand atingere imaginii unei persoane / afaceri. Spor la lucru si totusi … 2015 .. WEB 2.0 … Responsive … Etc.

      Reply

        Nu fi atat de crud cu ADevarul !! Trebuie sa traiasca din ceva, trebuie sa intretina case, masini, firme si iubita! Tu crezi ca e asa usor ? Sti cat costa publicitatea ? Sti cum e sa apari pe la TV disperat dupa faima si sa spui ca esti recuperator de caini pe un site de socializare?
        Tu sti ce scumpe sunt costumele, hainele in general? Daca nu gasesti raspunsuri la intrebarile mele, le gasesti la acesta ‘malformatie ‘, care se chinuie sa supravietuiasca ! La munca , nu la cersit !

        Reply

    Istetule, stii ce e mai jos in piramida lui Maslow, decat mancarea ?
    Aerul, baaaa !! Acolo unde e fum, nu prea mai e aer ! Deci da, orice loc ca asta e o bodega imputita, si orice ins care-si baga plozii acolo n-ar fi avut dreptul sa se impuiasca, pe vreme spartanilor !!
    Daca au clienti (ceea ce zicea si autorul) e pentru ca mama prostilor e mereu gravida !
    Dixit !!

    Reply

Trattoria Angoli este o dovada clara ca cei de la ANPC sunt fie extrem de nesimtiti, fie extrem de spagari, fie amandoua.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 9 = seventeen