Seneca Anticafe

Vizualizari 595 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Snack
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Snack
Dominanta: Sandviciuri & salate
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

AM CREAT UN SPAȚIU PENTRU TIMP DE VALOARE

SENECA este un spațiu gândit pentru lucru si relaxare. Te simți precum acasă. Aici poți să lucrezi la proiectul tău sau să înveți pentru examene, să stai cu prietenii de vorbă sau să citești, să participi la un workshop sau să-l organizezi. Avem spații speciale pentru fiecare din aceste activități.

Platești timpul si te poți folosi de spațiu în care găsești: ceai și snackuri la dispoziție, jocuri de masă, cărți, reviste de specialitate, acces la bibliotecile universitare, mese de lucru, proiector, scaner, împrimantă și Wi-Fi.

Pentru că dorim să vă simțiți ca acasă, puteți aduce măncare si băutură non-alcoolică.

CE ESTE SENECA ?

SENECA este un SPAȚIU unde TU poți să ai întâlniri să lucrezi să joci să împarți.

Dacă vrei să te întâlnești cu prietenii într-un loc liniștit, să stați de vorbă și să vă și auziți - te așteptăm la noi! Dacă vrei să te concentrezi, să citești reviste de specialitate din diferite domenii și țari, să lucrezi, să înveți - ai un loc special de lucru la noi! Dacă ai hobby-uri, știi să faci lucruri și vrei să-i înveți pe cei doritori să învețe – avem un loc special pentru voi!

SENECA este format de OAMENI

Oameni tineri, talentați, creativi, dornici să aducă la realitate lucruri pe care le-au gândit. Punem proiectele noastre pe masă, ne susținem reciproc și împărțim cunoștințele. Aici îți poți lăsa amprenta și să-ți găsești susținători de idei.

SENECA organizează EVENIMENTE

Organizăm expoziții, conferințe, workshop-uri sau invităm oamenii care au ce spune. Poți vedea evenimentele noastre aici sau pe pagina noastră de Facebook. Oricând îți vom oferi spațiul în care îți poți împărți cunoștințele, organiza un workshop sau poți ține o prezentare despre propriul tău proiect.
Recenzii & Articole

Seneca Anticafe   
(May 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Seneca Anticafe

Arhitect Ion Mincu 1, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − = fiveTaguri: , , , , ,