Share Cafe

Vizualizari 3.826 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Olari 8, Bucuresti


0374 644 700; 0747026901

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Fostul CARE Cafe, actual Share Cafe.

Cine trece pe la Share Café spune ca e cosy, ca are o gradina superba in mijlocul Bucurestiului, mancare buna si serviciu placut, cald, dar nu intruziv.

Noi adaugam ca ne aflam intr-o casa veche de 125 de ani, primitoare ca sufrageria unui prieten, un spatiu racoros si intim vara si tocmai bun de adapostit cu o bautura calda cand se schimba vremea.

Suntem un restaurant social care angajeaza persoane din grupuri vulnerabile si redirectioneaza intregul profit spre afacere si spre dezvoltarea de proiecte sociale si educationale. Oferim mese gratuite, organizam donatii, tinem si gazduim ateliere, cursuri si evenimente.

Ne bucuram impreuna cu voi in momente importante din viata, precum aniversari si botezuri si sarbatorim lucrurile simple, precum o seara de jocuri cu prietenii, o cantare in grup la karaoke, o proiectie de film sau un concert pe terasa. Suntem un spatiu incluziv, deschis, unde poti fi cine esti si poti face ce iti place mai mult si mai mult.

La Share te poti astepta sa gasesti mancare gustoasa si preparata rapid, in portii generoase, la preturi accesibile. De la gustari rapide ca o quesadilla cu pui sau vegetariana, la preparate pentru atunci cand ti-e cu adevarat foame: burgeri, tagliatele cu pesto si gorgonzola, salate consistente.

Te asteptam cu bratele deschise si un zambet si suntem aici sa cream lucruri impreuna.
Localizare Share Cafe

Olari 8, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Foarte dubios, nu recomand. Aveti grija la nota: beti 2 beti si platiti 3.

Reply

Imi place ideea. Ce proiecte aveti in desfasurare sau in vedere pe viitor?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six + = 10Taguri: , , , , ,