Simbio Cafe (inchis)

Vizualizari 7.274 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Snack
Dominanta: Sandviciuri & salate
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 56 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Pe larg

Simbio se muta din Centrul Vechi, intr-un loc mai mare si mai frumos, cu gradina si locuri de parcare, cu bar si muzica live.  Din octombrie, Simbio Kitchen & Bar isi asteapta prietenii la o noua adresa, pe Strada Negustori, la numarul 26. Pana atunci, au pregatit multe surprize, asa ca urmariti #friendsofsimbio pe Facebook (https://www.facebook.com/SimbioCafe) si Instagram (@simbio)!
Localizare Simbio Cafe (inchis)

Selari 18, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
was there today for brunch – Simply good food and service – very cute place “escaping” the mis-fortunes of almost all reasonably priced restaurants in Centru Vechi (and in Bucharest…). We will be back…

Reply

O bucatarie deschisa, in acelasi loc cu barul si totusi, nu iesi cu hainele mirosind a mancare – e semn ca hota e profesionala si instalatia de aerisire functioneaza corect! (putine locuri din Bucuresti se pot lauda cu asta)
Mancare simpla (pentru a putea fi facuta in fata clientului) dar cu produse de foarte buna calitate.
Bauturi fine (sucuri naturale si vinuri alese).
E perfect pentru o pauza de pranz sau pentru un stop in care sa incerci feluritele lor cafele.
O oaza cu stil intr-o zona in care multe din vecinatati cam lasa de dorit.
Mie mi-a placut si multumesc fetelor.

Reply

Un loc micut, intim unde poate fi facuta dovada ca Sanepidul “primeste spaga”. 2 fete cucuiete sau gandit ele sa isi faca o cafenea cum au vazut ele pe afara. Pana aici ok.. Dar cand ai bucataria deschisa (sau open space sa vb pe limba fetelor) pe 2 metri patrati si bucataria este in accelasi loc cu barul e grav. Daca pe langa cele 2 chiuvete si 2 frigidere isi mai cumpara fetele si o hota.. Sunt sigur ca o sa primeasca in curand macar o stea michelin..

Reply

    Buna ziua
    Am vazut comentariul dumneavoastra si vreau sa va asigur ca respectam toate normele sanitar-veterinare in vigoare. Mancarea este preparata in fata clientului pentru a-i da posibilitatea sa vada ca fiecare fel de mancare este facut la comanda si include cele mai bune si proaspete ingrediente. Va invitam cu drag sa gustati din preparatele noastre, sa vedeti cum sunt facute si sa va bucurati de atmosfera Simbio.

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine − 3 =Taguri: , , , , , , , , , , , ,