Sky Bar

Vizualizari 27.284 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 68 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurant castigator al locului 2 la competitia BurgerFest .

Sky Bar, primul roof bar din Romania, este rezultatul unui proiect inovator care a aparut din dorinta de a crea un loc inedit, inspirat din conceptul “roof bars”.

Roof barurile din marile orase de peste hotare se bucura de o popularitate ridicata in randul persoanelor care isi doresc sa petreaca timpul intr-un mediu unic, relaxant.

Sky Bar asigura atat o atmosfera relaxanta in timpul zilei, de lounge bar, cat si o atmosfera animata pe timpul noptii, dar de fiecare data o experienta "above the city".

Cafe bar, situat pe terasa unei cladiri amplasate pe Calea Dorobanti (deasupra altor cafenele dorobanti), se adreseaza clientelei medium-high din Bucuresti, dar si turistilor, carora le ofera o priveliste superba asupra orasului.

Locatia, atmosfera sunt elemente cheie care transforma acest cafe bar intr-un lounge bar sofisticat.

Pe scurt46319

Sky Bar de pe Calea Dorobantilor a fost surpriza placuta a ultimelor saptamani, din toate punctele de vedere. Cei doi asociati au facut o constructie usoara de sticla pe acoperisul unei cladiri vechi dar complet renovate de pe cunoscutul bulevard, vizavi de posta, acolo unde se termina liceul Caragiale. Acoperisul e retractabil si totul e facut in asa fel incat sa fie functional tot timpul anului. I-au dat drumul in aprilie 2010, asa ca a prins toate anotimpurile pana acum. Sky Bar e un mic restaurant, cu mancare in toata regula, desi daca te-ai lua doar dupa nume ai cadea intr-o mica capcana. Decorurile si mobilierul sunt cele care se vad in poza, foarte potrivite pentru asa ceva, mai ales ca au numai tineri printre clienti. Sunt cateva mese ceva mai inalte, pe care poti manca mai comod, restul sunt joase, de cafenea, cu multe fotolii si canapele in jur.

Meniul e scurt, nu sunt multe feluri de mancare la Sky Bar. Cand l-am citit, cu niste denumiri si combinatii destul de sofisticate, mi-am spus ca am dat peste alti aroganti impostori. Insa nu a fost asa, cheful lor de 23 de ani chiar are talent si ia lucrurile foarte in serios. Mancarea a fost destul de buna, la nivelul restaurantelor cu multe, foarte, foarte multe pretentii si fite din Bucuresti. Si - surpriza si mai mare - preturile sunt rezonabile, sensibil mai mici decat la alte restaurante bucurestene la care mananci cam la fel.

Si serviciul a fost o mare surpriza placuta, mai ales ca o chelnerita adorabila ne-a demonstrat cat de usor si de natural se poate face aceasta meserie daca ai acel mic "ceva" in tine. Deja dupa prima venire la masa noastra, trei oameni pretentiosi erau convinsi ca va primi nota maxima...

Sky Bar, roof barul de pe Dorobantilor, e un restaurant in toata regula, deci, pe care il puteti pune pe lista cu cele mai bune si mai placute locuri din Bucuresti. (GB)

Recenzii & Articole

Mancatul in varful turnului   
George Butunoiu (May 2012)

Sole e un restaurant nou al Bucurestiului, pus in varful turnului (la etajul 15) care a fost construit la intersectia dintre Iancu de Hunedoara si Caderea Bastiliei, in care s-a mutat ING Bank in februarie 2012. Din acest punct de vedere, e destul de asemanator cu 18 Lounge, alt restaurant cocotat ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Sky Bar

Calea Dorobantilor 155, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Cel mai nasol lounge…am facut rezervare la “acele” canapele cu 3 zile inainte…am reconfirmat rezervarea in acea zi, apoi ne-a pus inghesuiti la mesele cu scaune fara scuze fara niimic cu pretextul ca nu mai au locuri. F urat!!! Foarte neprietenosi..spatiul foarte mic deloc private ca sunt toate inghesuite. Meniul si preturile sunt specifice de Dorobanti numai calitatea lasa de dorit!
Nu l-as recomanda nimanui. O impresie ff proasta!

Reply

Cel mai nasol lounge…am facut rezervare la “acele” canapele cu 3 zile inainte…am reconfirmat rezervarea in acea zi, apoi ne-a pus inghesuiti la mesele cu scaune fara scuze fara niimic cu pretextul ca nu mai au locuri. F urat!!! Foarte neprietenosi..spatiul foarte mic deloc private ca sunt toate inghesuite. Meniul si preturile sunt specifice de Dorobanti numai calitatea lasa de dorit!
Nu l-as recomanda nimanui. O impresie ff proasta!

Reply

Atmosfera placuta, insa canapele extrem de incomode chiar si numai pentru “stat”. Foarte putine locuri la mese cu scaune, deci probabil daca vrei sa mananci este necesara o rezervare cu specificarea acestui lucru; noi am mancat avand locuri la canapele, deci sistem “genunchi la gura” – total neadecvat tipului de meniu (nu vorbim de tartine, tapas, etc, care s-ar putea servi mai usor de pe o masuta joasa). Mancarea in sine este ok, insa usor overrated ca pret si prezentare (rucola neasezonata cu nimic prezenta un pic obsesiv in mai multe feluri, sos chilli izbitor de similar celui de la sticluta de supermarket). Un mare plus pentru cocktailuri :).

Reply

da, subscriu. Mi-a placut si puiul cu gorgonzola si somonul, si limonada cu menta

Reply

Bravo lor! Imi place si sigla lor…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− one = 4Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,