Sole - rooftop restaurant

Vizualizari 37.422 Vizualizari 
Comentarii 34 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(May-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 50 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Salonul “Sole” este situat la etajul 15 al celei mai moderne cladiri din Bucuresti in zona Dorobanti. Este locul ideal pentru o cina speciala unde puteti savura Paste, Fructe de Mare, Steak-uri si alte delicii cu influente Mediteraneene.
Pe larg

Sole e un restaurant nou al Bucurestiului, pus in varful turnului (la etajul 15) care a fost construit la intersectia dintre Iancu de Hunedoara si Caderea Bastiliei, in care s-a mutat ING Bank in februarie 2012. Din acest punct de vedere, e destul de asemanator cu 18 Lounge, alt restaurant cocotat in varful unui turn, in Piata Presei, de data aceasta, si ceva mai sus, adica la etajul 18, de unde ii vine si numele. Sole are un bar – lounge, prin care treci la intrare, cand cobori din lift, si restaurantul propriu-zis intr-o sala foarte mare, cu ferestre panoramice pe trei laturi si cu o terasa (sky-terrace)... citeste tot
Localizare Sole - rooftop restaurant

Iancu de Hunedoara 48, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




servirea de 2 lei,chelnerul parea baut. scapa diverse lucruri din mana nu tinea minte ce ii ceream, a incurcat bauturile. a durat mai mult de o ora pana ni s-a adus mancarea. pastele mele au fost reci…300 lei masa pentru nimic. privelistea draguta si ambientul ok

Reply

scuze, experienta descrisa de mine e traita chiar saptamana trecuta, pe 21 februarie 2014.

Reply

Restaurantul SOLE este o dezamagire crunta. Am fost vineri seara, 21 ianuarie 2014, la ei la ora 8 si desi aveam rezervare facuta + am verificat cu ei telefonic cu 1 ora inainte ca e totul ok am avut o surpriza de proportii – preparatele de vita si cele de peste erau indisponibile ! ( deci mai mult de jumatate din meniu nu era disponibil iar ei nu m-au anuntat sub nici o forma inainte) Modul cum au reactionat a fost lipsit de profesionalism, era evident ca nu prea sunt obisnuiti cu clientii – restaurnatul, desi cu program redus, era si este destul de gol.

Reply

As dori sa stiu cat costa o sampanie si o cina in 2. Multumesc anticipat

Reply

Buna seara, am fost la acest restaurant acum cateva luni.Noi suntem foarte incantati.mancarea buna, vinul al fel.Servirea excelenta, abiant de nota 10.Am comandat un somon pe paat de orez negru cu anghinare si inca ceva, nu mai stiu exact.A sosit repede, cam in 20-30 min.Somelierul ne-a adus sa degustam 4- sortimente de vin, apoi am ales unul dintre ele.Ca background: canta un tipa la pian, iar mai tarziu un cuplu a interpretat cover-uri.Chelnerii au fost foarte politicosi.Recomand oricui acestui restaurant.preturile sunt un pic peste medie, dar nu exagerat de scump.

Reply

Am achizitionat un voucher de la Groupon (dintre cele 3 variante oferite, am ales-o pe cea mai scumpa, in valoare de 170 lei, valoarea voucherului fiind de 340 lei) – o cina pentru 2 persoane, constand in: cocktailuri alcoolice sau nonalcoolice, felul principal cu garnitura, desert, apa plata sau carbogazoasa si o sticla de Prosecco.
Am rezervat pentru 16 septembrie 2013, ora 20.30 si am fost foarte incantata.
Sincer, ma asteptam ca personalul sa faca o diferentiere, avand in vedere ca noi aveam voucher.
Am fost foarte placut surprinsa de profesionalismul lor si de calitatea serviciului.
Noi am ales 2 cockteiluri alccolice, si din meniul restaurantului: piept de rata cu pere si sos de portocala cu garnitura cartofi copti cu rozmarin; iar partenerul meu a ales file de vitel in sos de vin cu foie gras. Desertul oferit de restaurant a fost Cheesecake.
La inceput ne-au adus focaccia cu parmezan.
Pana la ora 22:00 am fost acompaniati de un pianist.
E o locatie deosebita si o recomand cu incredere.

Reply

Am facut o rezervare pentru o masa la fereastra pentru seara de 11 septembrie ora 20; cand am ajuns la restaurant am avut neplacuta surpriza sa aflam ca nu au nici o masa la geam libera, chiar daca telefonic se confirmase rezervarea respectiva. Personalul, extrem de nepoliticos, mi-a oferit o masa undeva in mijloc fara sa ofere nici macar scuze pentru faptul ca masa rezervata nu era disponibila. Am refuzat, mai ales ca am venit la acest restaurant numai pentru panorama si atmosfera, serviciile fiind extrem de slabe – nu era pentru prima data cand veneam aici dar sigur a fost ultima data!

Reply

It was a pleasure to be at Sole restaurant, both dishes, wines and service was excellent. I suggest the main course “monkfish with feta greta”….. delicious!

Reply

Dispune de vedere si locatie… atat. Preturile nu sunt exagerate, sunt la acelasi nivel cu Taverna Sarbului sau Trattoria. Meniul destul de sumar, chelneri frustrati si nepregatiti. Nu-l recomand pentru mancare, servicii, design interior ( eista locatii mult mai frumoase si la preturi normale.)

Reply

Locatie superba, servire excelenta insa la capitolul mancare nu am fost impresionati deloc…

Reply

la ce pret ajunge o seara in 2 la acest restaurant?

Reply

cat e o cola la 0.33 ?

Reply

pfff.. scrisesem o poveste frumoasa, cu detalii si tot tacamul de vreo 30 de randuri pe care nu mai am chef sa o re-elaborez, pentru a nu s-a putut posta commentul din cauza unei erori pe site.
Per total recomand locul. Priveliste buna, mancare buna, preturi ok, muzica de pian buna, atmosfera linistita..ludica.

Reply

Foarte bun restaurantul, deosebit in peisajul bucurestean, din toate punctele de vedere. Il recomand cu caldura.

Reply

Am fost si eu la o nunta. Asa nunta vreau si eu. Tot au fost perfect!!! Va recomand!!! Veniti vedeti si voi singuri!!!

Reply

cum sunt preturile la terasa,lounge,restaurant?

Reply

sky terrace mai tare ca la 18…privelistea este peste cea de la 18 lounge.Cel putin noaptea se vede orasul altfel.conteaza foarte mult ca este central

Reply

am fost si eu la ei dar la o nunta.asa nunta vreau si eu.am vazut pozele de pe site de aici dar la nunta se schimba tot restaurantul.alte mese ..decoratiuni interioare in plus..adica ce am vazut eu aici si ce era acolo..am zis ca am gresit restaurantul.mancarea este foarte buna si farfuriile sunt incarcate…cum si trebuie.o sa ma interesez cat este si meniul de nunta poate sunt doritori sa afle .

Reply

am fost acum 2 zile la ei si vreau sa zic ca este diferit de multe restaurante..in sensul bun.esti intampiat de seful de sala si ti se vorbeste elegant chiar daca sunt doar un pusti de 21 de ani.am fost 7 persoane si am stat pe terasa.singurul lucru mai aiurea mi se pare ca nu au muzica pe terasa dar am intrebat ospatarul si ma asigurat ca de saptamana viitoare o sa monetze niste boxe.am mers mai mult pe bautura dar au comandat doua fete de la masa mea un platou cu fructe de mare si niste bruschete.am gustat si eu putin de la ele si a fost buna mancarea.Preturile sunt acceptabile pana la urma stai intr un sky terrace .restul clientilor foarte ok…nu ai sa vezi manelisti sau rokari.bauturile au fost bune si ele .privelistea este extraordinara ,am prins si apusul am facut cateva poze ..o sa pun si un link cu pozele.partea cea mai naspa e ca trbeuie sa suni mereu ca sa prinzi masa.sunt foarte aglomerati,in speciala terasa este plina tot timpul.aaa si inca ceva am vazut comentariul ala cu acoperisuri ruginite,,,frate daca nu iti convine suna l pe Oprescu..hihihihih.

Reply

localul este ok

Reply

am fost si eu pe la ei vreau sa zic ca am luat doar ceva de baut.am fost intampinati de un baiat care ne a zis ca este terasa ocupata dar ne poate oferi doar un loc in interior iar cand se va elibera o masa pe terasa ne a asigurat ca ne vom muta acolo.primul rand de bauturi au fost oferite din partea casei ca scuza ca nu mai aveau locuri pe terasa.apoi ne am mutat afara.recomand acest loc…..legat de comentariul lui mihai…nu cred ca acoperisurile de la case tin de restaurant.este aiurea sa afirmi asa ceva

Reply

Sunt usor contrariat de comenturile bune, par usor fortate,
– mancare fada, poate o fi buna, speciala, dar e doar al 1541-lea restaurant italienesc.
– foarte grea servirea
– view – acoperisuri ruginite si peticite, de jur imprejur.
Nu e ce se vrea a fi.

Reply

eu unul am fost invitat la o nunta aici si vreau sa zic ca m-am simtit bine am apucat sa ma duc si sus pe heliport si am ramas cu gura cascata.saptamana asta o sa incerc si terasa

Reply

si eu zic la fel de terasa
mancarea 10+
bauturi 10+
servirea 10+
nu au muzica pe terasa…cam aiurea

Reply

    mi se pare grozav ca exista localuri fara muzica, in peste 99,99% muzica este mult prea tare si la capitolul gusturi muzicale eu foarte rar am gasit ceva sa imi placa
    in plus oras asta are un glas un zgomot si o voce fermecatoare chiar daca unoeri insuportabile :)

    Reply

recomand terasa…este o mare oaza de liniste

Reply

foarte incantata de acest loc.mi am aniversat ziua de nastere la ei si m am simtit minunat.am fost 20 de persoane pe terasa si vreau sa zic ca este un loc cu o priveliste minunata si servicii pe masura.cu siguranta am sa mai revin

Reply

Iar in bucatarie este dezastru!

Reply

    Nu inteleg la ce te referi?, la organizare sau ca se platesc salariile cu chiu si vai. Acel chef Gabi de care se scrie ca ar fi bucataul sef, a plecat de ceva vreme deci poate numele i-a mai ramas postat pe site-uri.

    Reply

am fost pe data de 26 mai cu prietena pe la ora 20….mancarea este extraordinara…am luat un muschi de vita cu sos de piper iar ca garnitura am avut paste tagliatele cu sos de trufe,prietena a comandat doar un ceasar cu creveti…am luat si o sticla de vin rose…preturile sunt super ok…serviciul este de nota 10…am nimerit la un ospatar super funny….iar ca desert am luat un tiramisu cu zmeura si un profiterol…eu unul o sa mai trec pragul restaurantului..imi pare rau ca oana nu a avut parte de aceeasi seara minunata ca a mea.

Reply

Din pacate am fost dezamagita de acest restaurant. Exceptand panorama, am avut parte de un local fara personalitate, de mancare anosta (focaccia cu parmezan cred ca a fost cel mai gustos fel de mancare de pe masa), de chelneri care nu stiau ce vin alb sau vin spumant servesc la pahar (si nici macar nu s-au oferit sa afle), de produse din meniu care erau indisponibile (si nu vorbesc doar de unul).

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − one =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,