Sushi restaurant, Ice cream & Coffee shop Bacio

Vizualizari 21.036 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Pati/cofetarie; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Japoneza
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 482 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt56153

Bacio e un mic bistrou de la demisolul vilei lui Locic din rondul de la Piata Dorobantilor, acolo unde in ultimii putini ani au fost tot felul de incercari de comert, de la Beraria Dorobanti la restaurantul mexican Mariachi, intercalate cu diverse magazine, cu articole pentru copii, cu animalute si cu diverse alte lucruri, toate cu viata scurta. Se pare, insa, ca actualii locatari au gasit o formula de succes, pentru ca vad mereu lume acolo, si inauntru, si pe scaunele puse direct pe trotuar, in jurul localului, in chip de terasa.

Bacio e o combinatie de mic bistrou de sushi (daca se pot asocia acesti termeni – bistrou si sushi, adica), o cofetarie (ca sa nu ii zic “ciocolaterie”, pentru ca acest cuvant nu a intrat, inca, oficial in limba romana) si o inghetatarie cu inghetata destul de buna.

Mancarea e buna la Bacio, atmosfera la fel, daca nu te deranjeaza prea mult demisolurile, servirea buna si ea. Dulciurile si deserturile din capatul care functioneaza si ca un mic magazin din care iti iei pentru acasa sunt aduse din strainatate, se pare, si au si preturi pe masura.

Pe scurt, deci, Sushi restaurant, Ice cream & Coffee shop Bacio din Piata Dorobantilor, asa cum se prezinta ei insisi, e o optiune rezonabila de astamparat foamea cu cateva lucruri simple dar bune si, mai ales, de stat la un desert si o cafea. Eu cred ca vor avea o viata mai lunga decat chiariasii precedenti ai cunoscutei case a breazului bucurestean. (GB – sep. 2013)

Localizare Sushi restaurant, Ice cream & Coffee shop Bacio

Paris 71 (Piata Dorobantilor), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Salut Srieteni

Pentru ca parerea dumneavoastra conteaza pentru noi,Bacio incearca sa multumeasca pe toata lumea iar pentru ca venit primavara si este timpul sa va scoatem din casa,tin sa va anunt ca incepand de saptamana viitoare mai exact 18-19 Martie (ziua exacta o anuntam pe Facebook),invitam pe toata lumea la evenimentul All you can eat.Rezervarile se pot face la numarul de telefoon 0768.895.048 sau 0730.519.548.Adresa noastra de Facebook estehttps://www.facebook.com/bacio.ro.

Ne vedem la Bacio

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


one + = 3Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,