Taverna Adonis

Vizualizari 2.575 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Greceasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Conceptul de ''TAVERNA'', vechi de peste 2500 de ani, a rezistat tuturor intemperiilor istorice, ale greciei pina in de azi.

Este locul unde grecii se aduna in jurul mesei plina de gustari alaturi de ouzo, mancare traditionala, fructe de mare...inconjurati de prieteni ori familie, pentu a-si hrani nu numai stomacul ci in special spiritul.

Pornind de la aceast concept ne-am gindit sa spargem monotonia si sa va aducem aproape o copie a unei TAVERNE autentice grecesti.

Astfel, am adus bucatari greci, care la rindul lor au adus retete traditionale, ingrediente grecesti alese cu grija, am renovat incinta si bineinteles pentru ca nu putea fi complet fara muzica, formatia ELLADA BAND. Incercam ca fiecare client care ne trece pragul sa ramana cu o amintire de neuitat.

De aceea ne-am trasat legi clare, cum ar fi: nu facem rabat de la calitate inlocuind ingredientele autentice grecesti cu altele doar pentru ca ne sunt mai la indemana si nu in ultimul rand , respect pentru banii clientilor.

Asadar daca v-ati plictisit la birou, luati o pauza!

Seara va asteptam impreuna cu familia ori prietenii la o masa bogata stropita de un vin bun sau ouzo ambianta greceasca data de formatia ELLADA BAND.

Va asteptam in TAVERNA noastra unde gasiti mancare buna si proaspata, servire calda, atmosfera prietenoasa, muzica buna, petrecere pe cinste.
Recenzii & Articole

Taverna Adonis   
(Mar 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Taverna Adonis

Intrarea Silistraru (Drumul Taberei), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× nine = 18Taguri: , , , , , , , , ,