Restaurant OK Deli

Vizualizari 9.887 Vizualizari 
Comentarii 8 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 18 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt38676

OK Deli a avut o buna perioada de celebritate, cu multi ani in urma, cand venea multa lume buna acolo, si nu numai din imprejurimi, si chiar si un sef de stat manca mici la Doamna Sarafian (cea din tablou) din cand in cand. Vara era tot timpul plina terasa si te socoteai un norocos daca apucai un loc liber. OK Deli a fost printre primele restaurante din Bucuresti care a introdus "mancare de casa" in meniu, lucru aproape nemaivazut in peisajul gastronomic bucurestean pana atunci. Acum a ajuns un fel de cantina cu mancare ieftina pentru angajatii mai saraci sau pentru cativa localnici ai bogatului cartier care, probabil, mai vin la OK Deli din nostalgie sau din inertie. Casa tip baraca de vizavi de sala de sport Floreasca e amenajata fara pretentii, fetele de masa arse cu tigara nu sunt aruncate la gunoi - insa acesta e lucrul care deranjeaza cel mai putin, cred. Mancarea e banala din toate punctele de vedere, si bine ca macar e ieftina, cel putin iti este clar despre ce e vorba acolo. Au ceva mancaruri gatite si cateva gratare. Nu cred ca au nici macar un singur fel pentru care sa vrei sa mergi la ei, nici macar micii care aveau o oarecare faima cu multi ani inainte. E pacat de pozitia de invidiat pe care o au in cartierul cel mai bogat al Bucurestiului si de faima si notorietatea pe care nu au stiut sa le pastreze. (GB)

Localizare Restaurant OK Deli

Lt. Av. Serban Petrescu 34, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mananc la OK de peste 14 ani, dupa vremea cand la masa alaturata gaseai oameni de cultura , politicieni sau elitele economiei si pot spune cu certitudine ca acelasi gust extraordinar il are muschiul de vita sau ciorba de vacuta sau burta .

Reply

Asa este.Dar va dau o veste buna tuturor.In cel mai scurt timp veti uita sa mai mancati acasa!
Veti fi din nou multumiti,asa cum ati fost in urma cu niste ani.Sau…chiar mai bine.

Reply

  :) :) :) … sa scrii ceva aici cand se intampla minunea!
  GB

  Reply

   Cunosc de mult timp restaurantul si imi place foarte mult. Imi place tocmai pentru ambianta rustica si fara pretentii. Parca as fi plecat din Bucuresti undeva la tara. Este un restaurant linistit pe o strada linistita. Foarte diferit de cele de fite, la drumul mare si cu parcare de Porsche-uri in fata.

   Reply

    P.S. Am uitat de ce am dat reply… Ca sa va recomand sa vedeti restaurantul vara.(poza este din iarna) Terasa este principalul atu.

    Reply

Corecta prezentare…
Si totusi… ma bucur ca azi e cald afara (…e var’afara:) Poate-poate…

Reply

asa e…din pacate…nu ma mai duc acolo ca sa nu-mi stric amintirile frumoase de alta data…adio lume buna, adio mancare buna…e trist

Reply

Sint 100% de accord! am mincat foarte bine acum 12 ani, pacat.
Nic

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 1 = twoTaguri: , , , , , , , , , , , , , ,