Terasa La Kostas

Vizualizari 30.082 Vizualizari 
Comentarii 19 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Greceasca
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(May-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 77 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurant traditional grecesc, La Kostas este localul in care delicioasele mancaruri, dansurile, atmosfera vesela si ospitalitatea se aduna sub acelasi acoperis.

Va pune la dispozitie un meniu variat alcatuit din preparate diverse. Alegerea unui preparat nu se mai afla sub imperiul unor alegeri selective. Este treaba celor din restaurant sa aleaga pentru voi cele mai pretentioase produse.

Taverna pune accent pe o atmosfera intima si relaxanta, isi doreste sa fie un loc in care sa te simti confortabil si sa iti doresti sa revii. Starea de spirit si pasiunea pentru arta culinara sunt ingredientele folosite in pregatirea preparatelor din meniul tavernei.

La Kostas va astepta cu o atmosfera deosebita, cu spirit grecesc si in special cu preparate delicioase.
Pe larg

St. Jacquesul proletar Calamari proletari la KostasIn Occident, localurile ostentativ informale, studiat neglijente si saracacioase, neingrijite si, uneori, chiar nu-foarte-curate, prind bine la public, adesea la aceiasi oameni care merg in egala masura in restaurantele cele mai luxoase si nu se uita la bani. Am scris de multe ori despre restaurantele, terasele si bistrourile mici din Bucuresti, multe cu trimitere la cele spirituale, sau chiar boeme de-adevaratelea, cu o clientela amestecata, unde milionarii sunt convinsi ca e intelectual sa bea o bere dintr-un pahar pe jumatate spalat, alaturi de un student care-si cumpara cu ultimul leu o sticla din care bea direct, si asta nu din pricini sanitare, ci de lene, ca sa nu mai intinda si a doua mana dupa un obiect evident inutil. Am scris despre ele cu multa simpatie si cu nostalgie, tot adesea, cu gandul la studentia mea. Si am scris cu drag cand mi s-a parut ca oamenii de acolo nu o fac demonstrativ, ci pentru ca asa e felul lor de a fi si de a face lucrurile. Si, mai ales, cand am vazut ca se straduiesc sa faca o mancare cat de cat buna si nu risipesc banii pe decoruri care nu tin de foame, nici macar sufletului. Cand mi-a povestit Carmen despre mica terasa La Kostas, de langa Foisorul de Foc, m-am gandit ca imi va placea si m-am grabit sa ajung. Intr-adevar, trecusem de multe ori prin fata casei aceleia, insa nu mi-am dat seama ce este. Lucrurile stau cam asa: pe strada Traian, intre Calea Mosilor si Foisor, unde blocurile noi se amesteca cu cele vechi si cu case mici si mari, mai noi sau mai vechi, somptuoase sau saracacioase, e o casa mica si parca nu perfect verticala, cu infatisare de vulcanizare sau de sifonarie. Pe la inceputul lui 2013, un domn care... citeste tot
Recenzii & Articole

Bodo de la Proconsul, din cantaret, carciumar   
Revista Ciao (May 2013)

Bogdan Marin (45 ani) este solistul si liderul trupei Proconsul. Toata lumea il cunoaste ca Bodo. Bodo este de ceva timp pocait si mai nou, pasionat de bucatarie, in special de bucataria pe baza de peste. Pestele este un simbol crestin, dar nu bucataria pe baza de simboluri crestine il pasioneaza...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Terasa La Kostas

Traian 238, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




In data de 15.02.2015 ora 18.30 am asteptat 30 de min pentru a aduce ceva de baut iar pentru aperitiv vreo 40 de min

Reply

Am fost in 10 ianuarie 2015 la Kostas , mancarea foarte buna , cam piperata , pt 5 persoane am platit aproape 600 ron. La deserturi stau foarte slab , au niste miniprajituri aduse de la Zoomserie, un desert in jur de 30 grame costa 9-10 ron.
Muzica live se auzea foarte tare , nu puteai discuta cu cei de la masa decat urland.

Reply

Nu stiu cum a fost restaurantul inainte, dar mie mi-a placut foarte mult.
Am fost azi pentru prima data, mancarea a fost foarte gustoasa si serviciul chiar neasteptat de bun.
Am fost intampinati de nenea Bodo care a fost foarte amabil si ne-a povestit cateva minute (atat cat trebuie) despre local si mancare.
Poate am nimerit intr-un moment oportun, nu era foarte multa lume. Singuru minus ar fi muzica care era data cam tare.
Eu as recomanda restaurantul asta.

Reply

salata vinete, dovlecei prajiti, legume grill si creveti in sos de unt :
toate SUPER

Reply

Dragilor,

Am fost si noi acolo vinerea ce-a trecut, locatia e super draguta, putin cam mult fum (n-au aerisire buna). In schimb mancarea e foarte buna, noi am luat platoul cu fructe de mare si ne-a placut. Si vinul casei alb sec e bun de sprit. N-am primit nimic din partea casei precum spunea lumea si ospataritele mi s-au parut total lipsite de amabilitate. Asta este pentru mine un mare element negativ care se lupta din greu cu mancarea excelenta. Cand iesi vrei sa te simti bine din toate punctele de vedere si figurile acre si raspunsurile scarbite m-au scarbit si pe mine. Multumesc, sper sa se schimbe ceva!

Reply

oribil ,tot
servirea varza,creveti cu ut dezamagitori usturoiul era verde in sos.sosul mirosea urat
buiurdi….branza de cea mai joasa calitate cred putea efectiv si avea gust de statut.

Reply

Prima oara cand am mancat la Kostas a fost totul ok,acum cand am revenit m-au uimit atmosfera incarcata,personalul nu foarte prietenos si nici mancarea nu m-a mai incantat.Nu stiu cine a gatit ,cert e ca nu e corespunde pretul cu calitatea.Pacat ca era o taverna draguta si acum a devenit un restaurant de duzina.
Cu siguranta nu mai mai intorc!

Reply

Mancarea lasa de dorit, preturile sunt enorme pentru calitatea inferioara a bucatelor. O mare pacaleala. Mizeaza pe celebritate si cred ca clientii nu isi dau seama.

Reply

Am fost sa mananc la Kostas searaa, acum vreo 10 zile, impreuna cu un prieten ce locuieste in zona. Deazmagire totala, am mancat scoici in sos de vin – scoicile erau sigur congelate si cauciucoase, pestele – cica dorada, dar nu cred – era parca fiert si se destrama, nu avea niciun gust. Sa nu pomenesc de asa zisul vin al casei, o posirca ordinara. Cu desert cu tot un milion dupa care mi-a parut rau.

Reply

Eu am cumparat prima oara de la ei in iarna, deoarece locuiesc in apropiere curiozitatea m-a indemnat! Nu am stat niciodata sa mananc acolo, de fiecara data mi-am luat acasa, dar am stat de fiecare data sa astept si sa privesc cum gatesc. Cand a gatit Costel sau celalalt tip mai plinut a fost bun de fiecare data. Nu este un restaurant de lux, chiar ei mi-au spus ca au deschis in ideea de take-away si au adaugat mese pentru clientii ce isi doresc sa manance acolo. Am mancat in restaurante din multe colturi ale lumii si cred ca ideea este binevenita in Bucuresti, probabil ca mai au de muncit..eu nu am fost la toaleta lor, nu pot sa-mi exprim opinia, nici la terasa cu pietris. Dar imi place cand vad critici obiective si bine punctate, care sa aiba un scop si anume ameliorarea servirii! Eu voi merge in continuare la Kostas, imi plac produsele lor.

Reply

Pacat ca vrea sa fie grexesc . Nimic comun cu Grecia si mancarea care se mananca la cele mai amarate tavernule. Dar ei neavand nimic xomun xuGrecia cred ca nu- i intereseaza decat sa se foloseasca de xuvantul- Grecia- si de vezi d- oamne marele Bodo, si fraierand oamenii cu pseudocaracatira lor voe castiga banuti bunicei. Nu – i chiar asa de simplu d- le Costel care te lauzi ca ai deschis Mesogios , care de fapt este , a fost si va fi un restaurant adevarat nu i bomba ordinara ce ati facut voi.Costel se acrie cum se aude si bineinteles nu cu ,,K “”.Deci lasati prostioarele si hoaca dea Restaurantul. Este greu neica sa mai pacalesti aatazi oamenii.

Reply

mai sa stiti ca la mine a fost gatita bine caracatita si am gasit o la pretul de 20 lei portia. si ca gramaj comparativ cu pretul este bine, zic eu….
si am gasit alta toaleta, au schimbat o… cred.

Reply

    nu e caracatita sunt tentacule de calamar.si la sosul de unt de fapt nu e unt e margarina bulgareasca

    Reply

      nu Mihnea, nu sunt tentacule de caracatita, sunt moshoi care sunt pescuiti in mediterana dar mult mai ieftini decat caracatita.
      in legatura cu margarina…nu stiu

      Reply

Caracatita la doar 30 ron portia?Mi s-a parut dubios din prima.Este in jur de 60-150 ron in alte locatii.Macar daca ar fii fost gatita bine insa era talpa.Foarte dubios.

Reply

de-a dreptul dubios, sigur ai mancat acolo?

Reply

si eu am ramas dezamagit,
un loc gen cantina studenteasca ca organizare, daca intrati la baie veti avea un soc – erau pe jos niste pungi si cateva cutii de vinarom. iar de pret ce sa zic am mancat mai ieftin si mult mai bun in estoril la un , so no comment

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four − = 0



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,