Restaurant The Beef Club (inchis)

Vizualizari 14.475 Vizualizari 
Comentarii 52 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(May-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 381 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

The Beef Club este restaurantul de 5 stele care iti ofera o experienta premium dining avand la baza cunostinte culinare recunoscute pe plan international prin intermediul lui Michele Mingozzi, Executive Chef.

Restaurantul este dedicat persoanelor care apreciaza rafinamentul unei farfurii frumos aranjate si combinatiile de texturi si arome, experienta acestora fiind intregita de armonia adusa prin muzica live de pian si serviciul de exceptie.

Localizat langa sediul Televiziunii Romane, pe strada Ermil Pangratti, The Beef Club are la baza un decor elegant care imbina piese clasice cu accente industriale, oferind unicitate locului. Printre elementele reprezentative ale amenajarii se disting pictura murala, ce lasa sa se intrevada, pe alocuri, detalii din paginile ziarelor pe care a fost realizata, sculpturile metalice, create de artisti americani si lampile cu becuri Edison.

The Beef Club va propune un meniu bazat pe folosirea ingredientelor proaspete de sezon in combinatie cu tehnici de gatire moderne, ceea ce ajuta ca aroma naturala a acestora sa isi pastreze gustul original.

Fiecare preparat din meniu va cuprinde 2-3 ingrediente care isi vor contopi savoarea prin astfel de tehnici.
Pe larg

Cel mai bun cotlet din Bucuresti Proprietarii brandului Red Angus Steakhouse au inchis restaurantul din Nicolae Caramfil si au deschis unul nou chiar la inceputul lui 2015 in Piata Chales de Gaulle, cu numele The Beef Club. E la parterul unei cladiri noi de birouri, intre Pangratti si Calea Dorobantilor, gard in gard cu Televiziunea Romana. Localul e mare, cu o singura sala cu forme neregulate, luminoasa, cu un perete de sticla pe partea cu TVR-ul. Nu stiu daca se pot deschide cand e cald, ar fi pacat sa nu. La vara au spus ca vor avea si o terasa afara. The Beef Club e un restaurant construit de la zero, foarte bine amenajat, cu o investitie consistenta, un concept unitar, materiale si mobilier de cea mai buna calitate, in genul celor care plac cel mai mult in zilele noastre, cu o combinatie bine nimerita intre clasic si modern. The Beef Club e un restaurant de carne, dupa cum numele sugereaza foarte clar, e un steakhouse, si unul dintre cele mai bune din Bucuresti, poate chiar cel mai bun pe Wagyu si pe antricot gras, cel putin – dintre cele pe care le stiu eu cel mai bine de la ei. Sosurile si condimentele foarte bune, de asemenea. Meniul nu e lung, are tot felul de carnuri si fructe de mare, insa si o mica sectiune vegetariana, o idee laudabila, de altfel. Ce nu-mi place deloc e sa mananc pe placute de ardezie in loc de farfurii, si negre pe deasupra, insa din ce in ce mai multi fac asta acum, asa ca m-am resemnat. Preturile sunt... citeste tot  
Localizare Restaurant The Beef Club (inchis)

Emil Pangratti 30A, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




cristian cojocaru March 10, 2016 at 12:22 am

Am fost aseara si m-a impresionat foarte mult duhoarea emanata de bazinul in care vietuia un homar, tavanul care parea ca a ars cu citeva zile inainte, servirea ireprosabila cu “decit” apa serviti…si nu in ultimul rind “pianistul” care cinta la saxofon…. mult prea tare..bine ca la un moment dat a plecat. Pentru o chestie care se numeste beef club e de asteptat sa gasesti o gama mai larga de beef, pe linga pieptul de rata si coastele de miel care nu sint din beef…. Acum imi dau seama ca homarul ala nu era decor ci materie prima….desi nici el nu era din beef….oricum carnea a fost ok, portia de 300g cred ca avea mai mult, iar medium-welll este oricum o chestie relativa la chef…este tipul de restaurant in care pot spune ca aseara am fost de trei ori: first time, last time and no other time.

Reply

Servire impecabila si o atmosferă deosebită!

Reply

O seara de neuitat cu soția si copiii,
Vom reveni cu drag

Reply

Schimbati postacul sau luati unul mai inventiv care sa stie sa schimbe stilul, ca e prea evident pentru un ochi avizat care cunoaste tipicul comentariilor lasate de client si a celor de promovare:)!

Reply

Cina perfecta cu invitatii nostrii din Anglia si SUA. Mancare, vin si service de exceptie. Multumim Beef Club.Vom reveni.Anca & Laurentiu.

Reply

    Va multumim pentru feed back-ul dumneavoastra si asteptam sa va revedem curand in restaurantul nostru. Avem un meniu nou special creat pentru sezonul cald.
    Chef Daniel G80

    Reply

Unul dintre restaurantele premium din Bucuresti, cu un decor special si o atmosfera deosebita intretinuta de muzica la pian. Mancare foarte buna si un service de exceptie.

Reply

O cina frumoasa cu familia acompaniata de muzica live piano/voce. Multumim.

Reply

In putine locuri din Bucuresti ti-se deschide usa la intrarea in restaurant, si in foarte putine locuri iti deschide usa la plecare, iti multumeste si te invita sa revi. Restaurantul arata foarte bine, preparatele nu sunt foarte multe, nici nu este cazul, fiind un steak-house autentic. Carne de vita Red Angus, Wagyu… Supa de Homar sau mousse de ciocolata si fructul pasiunii… Servirea ireprosabila!

Reply

Am mancat o supa crema de dovleac cum rar mi-a fost dat sa gust! Absolut delicioasa, aromata cu lemongrass si cu lapte de cocos! La felul principal am incercat un tartar de vita aromat cu trufe! Deliciu… Serviciul ireprosabil ca deobicei! Superb!

Reply

M-am simtit extraordinar, supa de homar este absolut delicioasa la fel si mousse-ul de ciocolata, mango si fructul pasiunii! Recomand!

Reply

Am intrat la Beef Club si primul lucru care m-a cucerit a fost decorul si ambianta extraordinara! Steak-urile fantastice iar service-ul ireprosabil! Sincere Felicitari!

Reply

Unul dintre cele mai bune restaurante in care am fost. Steak-urile sunt grozave, ambianta placuta, iar staff-ul foarte primitor si atent! Service-ul de nota 10! Multumesc, Stefan.

Reply

Dat fiind ca vremea nu a permis sa-mi urmez agenda, si sa plec din Bucuresti, am decis sa le mai fac o vizita celor de Beef Club. Asa cum m-au obisnuit, totul a decurs ireprosabil! Ospatarul foarte atent si serviciul foarte bun, ireprosabil! Carnea de vita Red Angus a fost perfect gatita medium-rare, a venit acompaniata de un piure aromat cu trufe. Un pahar de Chateauneuf du Pape a incheiat totul sublim. Voi reveni de fiecare data cu mare placere! Gata m-ati convins!

Reply

Superb! Servire ireprosabila, atmosfera superba, iar preparatele extraordinare!!! Recomand cu incredere Supa de Homar, este D_E_L_I_C_I_O_A_S_A!

Reply

Prima impresie conteaza! Nici nu ne-am apropiat foarte bine de usa de la intrare, si un ospatar ne-a deschis usa, ne-a salutat sine-a poftit in interior. S-a oferit sa ne ia hainele si sa le puna pe umerase. Ne-a condus la o masa si ne-a adus meniurile… foarte amabili, foarte atenti la detalii. Fripturile au fost delicioase, dar capitolul la care exceleaza acest restaurant sunt serviciile! Buni profesionisti, ne-au explicat si povestit de preparatle din lista meniu. Am baut o sticla de vin ce a fost decantata. Deserturile sunt de asemenea fabuloase. Decoruri geniale, atmosfera foarte placuta! Voi reveni cu placere!

Reply

Pur si simplu excelent!

Reply

Steakuri, service si ambianta de exceptie! Mult succes in continuare!

Reply

Am revenit cu placere in acest loc minunat, preparatele sunt demne de toata lauda, fripturile sunt delicioase, service-ul de nota 10!

Reply

In aceasta sambata ploioasa am mers pentru a treia oara la Beef Club. La fel ca la precedentele vizite, mancare foarte buna, service atent si discret cum nu prea se mai practica prin Bucuresti si o ambianta placuta.
Voi reveni cu placere.

Reply

The Best Steak House in town, and i’ve been in all of them!

Reply

Ambianta exclusivista, o atmosfera boema, fete de masa perfect calcate, vinul decantat, steakurile asezate pe placi de ceramica neagra, ardezie. Ospatarul foarte politicos si atent la detalii, toti vorbitori de limba engleza. Parcarea si faptul ca accept plata cu Credit Card reprezinta un avantaj. Grozav pentru a cina!

Reply
    cristian cojocaru March 10, 2016 at 12:31 am

    Fratzica….ce postare de cunoscator….sau postac…. Vinul se decanteaza si la o circiuma de cartier, parcarea e in strada ca seara e liber, ospatarii probabil ca stiu “decit” engleza, ca la romana sint cam varza, iar plata cu card nu e nici un avantaj…si la saormarie poti plati cu card… sau poate ai tu diners club cu care am platit numai in doua locuriin romania…si asta o vi al treilea….

    Reply

Minunat! am descoperit locul perfect unde sa-mi desfasor intalnirile de business, si unde sa ies cu sotia la cina! Supa de homar este geniala, steak-urile foarte fragede si gustoase, la fel ca si desertul de mango!

Reply

Cel mai tare steak house din Bucuresti!

Reply

Am fost acolo cu o prietena ..am fost placut surprise de luxul si ambianta restaurantului… am comandat vrabioara de vita, comanda a venit la timp, personalul foarte amabil,mancarea a fost absolut delicioasa..desertul cu mango,exceptional..
In concluzie ,un restaurant de $$$$$, unde cu siguranta voi reveni..

Reply

The most tasty steak in Bucharest, juice, tender and delicious! The restaurant is very nice cozy, and very clean, with different types of tables, you can have an wonderful experience, either business lunches either romantic dinners! Good selection of wines and lovely staff members! They accept credit card and have also parking wich is a plus. I realy recommend!

Reply

Nu esteprima data cand pasesc in acest restaurant, am fost si acum doua saptamani. Ca deobicei, acelasi serviciu excelent, aceasi servire impecabila. Referitor la steak-uri… delicoase! carne frageda, suculenta si foarte gustoasa! Recomand “Tomahawk” de Australia (pentru 2 persoane) de 1,5 Kg. Un kilogram si jumatate de friptura delicioasa!

Reply

Excelent, cel mai bun steak ever!!!!!!

Reply

O seara placuta in compania unor prieteni, cu mancare si servicii de calitate, petrecuta la Beef Club. Recomand Tomahawk-ul la 2 persoane si duo de ciocolata.

Reply

Am biroul foarte aproape, este cel mai bun loc pentru a dejuna, locul perfect pentru intalnirile mele de business. Mancarea este grozava, au meniuri speciale pentru pranz…service-ul deosebit de atent! Profesionisti!

Reply

Cred ca este cel mai tare steak-house din Bucuresti! Am comandat 2 portii de antricot de vita australiana ce au venit insotite de un piure de cartofi aromat cu ulei de trufe, si o sticla de Chateauneuf du Pape… vinul a fost decantat, servirea ireprosabila, recomand cu caldura! Atmosfera incantatoare! Au locuri de parcare si este foarte aproape de P-ta Charles du Gaulle. Vom reveni cu siguranta!

Reply

Am comandat o supa crema de dovleac, nu veti gusta una mai buna! absolut delicioasa… sotia a comandat supa de homar, foarte, dar foarte buna! La al doilea fel, sotia mea a incercat un “Lady’s Cut” antricot de vita australiana iar eu am luat un T-Bone Steak de Uruguay! Ambele fripturi foarte gustoase, fragede si suculente. Un gust deosebit si o textura frageda! Ospatarul foarte amabil si politicos, serviciul ireprosabil, managerul a stat si ne-a acordat atentie si ne-a povestit despre intregul concept si despre feluritele cut-uri, deosebit de implicat cu o atitudine deschisa, calda si foarte primitoare! Excelent! 10+

Reply

Am fost la The Beef Club sambata trecuta impreuna cu logodnicul meu, am petrecut mai mult de 2 ore pt ca ne-am simtit ft bine si relaxati. Decorul este intim, ospatarii sunt amabili si te ajuta daca ai intrebari asupra diferitor produse, iar mancarea a fost ft buna.

Reply

    Intim?? Peretii aia rosii sunt intimi doar la bordel. Macar taci din gura daca nu stii de capul tau!

    Reply
      cristian cojocaru March 10, 2016 at 12:34 am

      Asta pentru ca nu te-ai uitat in sus la tavan care pare ca a luat foc nu cu mult timp in urma…..merita sa mergi odata acolo si sa le admiri tavanul….

      Reply

Am citit despre deschiderea lui pe internet si am decis sa fac o vizita. Am fost in weekend in locatie. Design-ul este super, la fel si mancarea comandata. Ospatarul a fost destul de atent si ulterior un domn imbracat diferit (probabil manager-ul sau patronul) ne-a intrebat cum ne simtim. Atmosfera este calda si intima. Il voi recomanda prietenilor.

Reply

Am iesit cu familia, sambata, si am trecut pe la Beef Club, un restaurant care la prima vedere pare impresionant. Un ambient american din timpurile vechi ale muzicii country cu un personal foarte amabil si prietenos. Cam atat, bun. Obisnuim sa mancam in restaurante precum Osho si Vacamuu. Dar am zis sa incercam de data asta ceva nou. Am comandat un sirloin steak pentru sotia mea, a fost recomandatea zilei, si tin sa precizez ca nu a fost numai de calitate proasta, dar carnea era striata, acra. Nu am mai mancat asa ceva pana acum, ca sa pot descrie exact daca a fost stricata sau de la un animal mort. S-au scuzat pentru preparat, de parca asta vroiam (sa vad un manager cum sta sa imi dea explicatii pentru un cadavru in farfurie) inlocuindu-l cu o noua friptura. Sincer sa fiu stateam cu sufletul la gura sa nu facem o toxinfectie.
A fost prima si ultima data cand am mers acolo. Nu va recomand daca nu cumva vreti sa vedeti viermi in farfuriile voastre

Reply

Le meilleur rôti de boeuf je en ai mangé en Roumanie! Gardez normes élevées! Exceptionnel, je recommande vivement à tout le monde!

Reply

EXCEPTIONAL! the best steaks i ever had in Romania! They have also an aquarium with alife lobsters from where you they can serve you! but the steak… just amazing! thank you for everything guys!

Reply

Am iesit cu sotia mea in oras sa sarbatorim cei 10 ani de casatorie, am vrut ceva special asa ca am cautat pe internet si am ales Beef Club.
Personalul a fost atent si prietenos. Amândoi hotarat sa comandam homar și friptură.Cea mai buna friptură mancata vreodată. Desertul Duo Mousse de ciocolata neagra, cu nuci si Amaretto a fost o adevarata placere. Beef Club a devenit restaurantul nostru preferat.

Reply

Locatia este superba iar mancarea este excelenta! Cea mai buna supa de homar mancata vreodata!!!
Il recomand din toata inima!

Reply

Dupa cateva vizite esuate, vreo trei la numar, la Red Angus am decis sa nu mai calc pe la ei. Totusi in urma desemnarii de catre Restograf a restaurantului drept cel mai bun steakhouse din Bucuresti m-am hotarat sa mai incerc odata impreuna cu un oaspete din Anglia de aceasta data. Long story short :
1. In urma unei rezervari efectuate cu 2 ore in prealabil, la sosire mi se comunica nonsalant ca nu exista nici o rezervare pe numele meu;
2. la intare am fost intampinat de un tip tuciuriu la vreo 1,90 cu burta si pantofi cu ciucurei(franjuri), foarte agitat. Nu sunt nici rasist nici discriminator dar acest individ nu se potrivea sub nici o forma posturii in care se afla acolo;
3. La vreo jumatete de ora apar doi baieti imbracati total inadecvat cu creste in cap, tuciurii de asemenea, la vederea carora individul mai sus mentionat a abandonat orice ar fi avut el de facut in acel moment pentu a se ocupa si socializa cu ei iar reactia invitatului meu a fost : “look… the manager’s cousins have arrived”;
4. Am fost serviti de o ospatara care nu avea nici o treaba cu cei “5 ani de experienta in industria ospitalitatii” cu care se lauda compania in articolul de prezentare al noului restaurant.
5. Am comandat un vin rosu Crama Oprisor care ne-a fost servit din niste pahare de toata jena care nu aveau nici o treaba cu paharele de vin rosu, de decantor nici nu s-a pus problema. La insistentele mele catalogate de chelnerita drept “figuri si pretentii” probabil, intr-un final ne-au fost aduse alte pahare cu inscriptia Cramele Recas si acestea aiurea.
6. Am asteptat dupa mancare DOUA ore, aceasta a venit cvasi rece.
7. Vita… nu a fost ca una de la coltul strazii dar nu avea nici o treaba cu o vita Angus, oricare soi ar fi ea. Vita de la cel mai banal steakhouse din Londra la 18 lire portia este infinit mai buna si mai gustoasa decat la acest restaurant catalogat drept “cel mai bun steakhouse din Bucuresti”.

Cam asa au decurs lucrurile pentru mine la Red Angus, de aceea am mari dubii ca managementul acestei companii este capabil de mai mult. Daca era punea in aplicare si pana acum ce stia. In Romania lumea crede si acum ca daca bagi 500k in locatie, faci o prezentare pompoasa si pui pe meniu Chateu Petrus, waghyu si homar gata, voila… e fine dining, e de “lux”. Si din pacate asa este cam pe la toate carciumile cu pretentii de restaurante de top. Acum e “in” vita Angus, toti o au pe meniu, sciptic. In realitate numai dumnezeu stie ce primesti in farfurie. De conceptul de service nici nu are rost sa discutam, vorba lui Caragiale. E sublim dar lipseste cu desavarsire! Problema cred ca e tot la noi clientii pana la urma fiindca marea majoritate nu prea avem termen de comparatie real si atunci niste produse si servicii lamentabile ni se par acceptabile sau in unele cazuri extreme chiar excelente! Este exact ca la hoteluri, apar unele catastrofale cu niste note incredibil de ridicate, fiindca pentru o gramada de persoane care s-au cazat la hotel de cateva ori in viata simpla prezenta intr-un hotel probabil ii face sa se simta bine si acorda niste note total aiurea. Alta explicatie nu vad. Daca te uiti la comment-urile unui hotel cu nota mare aproape toti ramanii il lauda dar cand dai peste un comment al unui strain cu termen real de comparatie il desfiinteaza. Probabil daca ar fi nota compus doar din rating-ul acordat de straini nota in log de 9,3 ar fi 6,2.

Reply

    Parerea mea este ca Dvs. n-ati trecut in viata Dvs. pe acolo. Persoanele descrise nu le-am vazut niciodata in acest restaurant la care merg destul de des! Cred ca fabulati …!!! Pacat ca va pierdeti timpul scriind asemenea minciuni gogonate. Restograf se doreste a fi un instrument care sa vina in ajutorul gurmanzilor. Ceea ce faceti Dvs. este numai sa aberati si sa mintiti intr-un mod rusinos. Numai bine!

    Reply

Am venit la The Beef Club, fiindca m-a atras decorul, care este foarte elegant si frumos, insa am descoperit produse care mi-au placut foarte mult. Pana acum am testat supa de homar si desertul in 3 straturi, ambele delicioase. Iubitul meu a ales antricotul de Wagyu, despre care a zis ca este foarte fraged. Vom reveni

Reply

Imi este tare greu sa spun ce anume mi-a placut cel mai mult la Beef Club! Meniul este spectaculos! Mi-a fost tare greu sa ma decid, prin urmare voi reveni, ca sa incerc toate preparatele.
Tonul in crusta de susan, muschiul de vita cu sparanghel sau desertul cu mango, stropite cu un pahar de Chateauneuf du Pape!
Prezentarea este de exceptie si servirea desavarsita!

Reply

Un restaurant placut, pe care m-am bucurat sa il descopar. Design-ul este minunat, diferit de orice am vazut pana acum in Bucuresti.
Merita sa il vizitati!

Reply

vreau sa lucrez aici 😀

Reply

Un restaurant foarte bun, cu personal amabil si preparate deosebite! Recomand supa de dovleac, burgerul cu branza si desertul cu mango!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 2 = four



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,